- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
Ama
Ama çok kırıldım, onca söz verdi, sen ne olursan ol seni hep sevicem diye. O kadar mı çirkinim ya
Ablacım daha yüzünü görmediğin adam aşığım seviyorum bilmem ne demiş kafan kesiyor mu??!? Görmeden etmeden aşk olur mu? Adamın kafası uçmuş. 10 gündür tanıdığı birine hep sevicem diyen adama siz inandınız mı? Affınıza sığınıyorum bence adam cinsellik niyetiyle sizi kandırmaya çalışmış olmayınca da geri basmış
Haydi bunu geçtim siz internetten tanımadığınız etmediğiniz herife nasıl güvendiniz? Hiç mi gazete okumazsınız tv izlemezsiniz her gün tecavüz haberi. Kendi güvenliğiniz için bir daha internetten tanışma buluşma işlerine girmeyin derim
Siz ikinizin de doktor olduğuna emin misiniz? Taraflardan biri gerçekten doktorsa bir daha hastaneye gitmicem neme lazım kolumu bacağımı kesersiniz kafalar güzel
dd yahu online tus grubunda tanıstık
O kafayı yemişti neyse tamam umrumda değil bir daha tövbe böyle şeyler
Direk yaz çok düşündüm ben seninle olamıyorum ayrılıyorum daha arama de boşver gitsin yacsana adam mı yok canısı salla gitsin boşver şöyle adamlara da bu snir oluyorum ki sen kilolu bir insan da değilsin bence kendine haksızlık etmeyine bahtsız ben. İnternette biriyle tanıstım. İkimiz de doktoruz. Yakın sayılabilecek şehirlerdeyiz. Aslında hiç tipim de değil, ama basından beri bana yürüdü etti, aşık oldum dedi. Ben de son zamanlarda yelkenleri suya indirdim. Bu arada kendisi kısa ve şişko kızları sevmezmiş, ben de kısa(165) ve şişko(65) biriyim. Son zamanlarda 10 kilo birden aldım. Stres filan. Ama beyfendi hiç önemi yok seni herhalinle seviyorum dedi. Neyse geçen hafta gelicem artık seni çok özlüyorum dedi, gelince şöyle yapcaz böyle yapcaz seni sevdiğimi haykırcam filan. Normal iki arkadaş gibiydik. Hiçbir romantik durum olmadı. Bi de beni annesine kardeşine anlatmıştı. Anneler gününde benim yanımda annesini arayacaktık. Dedim ama aramadı. Görünce ben de onu begenmedim ama o sözlerini gerçek sandıggımdan ben de sevilecek bişey aradım onda. Neyse ayrıldık akşam, yarım saat sonra "seninle zaman geçirmek çok güzeldi teşekkürler" diye bir mesaj geldi. Ama hiç beklemezdim neyse biraz konuşturmaya çalıştım dedi ki artık sınava odaklanalım. Sürekli konusmayalım. Neyse ertesi gün sordum çalışmamış. Ben de madem çalışmayacaktın neden konusmuyoruz neden bana eskisi gibi değilsin dedim. Hiç bu konuya girmeden çalışacaktım ama iş çıktı filan diyip geçiştirdi. Ben de giçbişey demedim. 5 gündür yazmıyor ama içim içime sıgmıyor. Bu pislik herife nasıl ders verilir???
Hiç bişey demeden . Ortadan kaybolacaksin. Isterse sana ulaşır.Bişey demiyim mi
Ablam amma abartiyorsun yaa kim bilir o nasildir. Kime gore neye gore yaani.Gururumu kırdı, fotoğraflarımı görmüştü, şiirler şarkılar söylüyordu. Ne kadar çirkinmişim ki u dönüşü yaptı...
Ablam amma abartiyorsun yaa kim bilir o nasildir. Kime gore neye gore yaani.
Profiline de cirkin betty'i koymussun kendini iyice dibe cekmek icin.
Guzel sozler soyledi diye sevmeye calismak bastan falso zaten.O da öyle ahım şahım değil. Hatta çay bahçesindeyken bu mu çıktı benim bahtıma diye üzüldüm ama onca sözleri söyledik sevmeye çalışacaktım onu. Bu tavrı onurumu kırdı. Sen kimsin de beni begenmiyorsun ağtalll herif ya.
Ben de ona mesaj attım, birbirimizi begenmedik ama zaten saçmaydı bu durumumuz. Kendine iyi bak diye.
Haklısın ama o ısrar ettiGuzel sozler soyledi diye sevmeye calismak bastan falso zaten.
Internetten bunlari soylemekle gozlerinin icine bakarak soylemek ayni mi. Ben olsam ikinciyi isterdim. Sen kendine niye bunu reva goruyorsun.
Var boyle hodukler takma hayatini yasa. Kandirilmamayi ogren yeter.Haklısın ama o ısrar etti
Hep kandırılıyorum duygularımla oynanıyor. Çok çirkin hissediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?