Ne yapmalıyım?

Liseli gibi görmeden etmeden aşık oldum triplerine girmekte hatalı bu doktor ama yüzyüze görüşünce de tipi olmadığınıza karar vermesi yanlış değil. Tatsız bir durum sizin açınızdan evet ama oluyor böyle şeyler. Unutun gitsin ulaşmayın bence bir daha, kendinizi düşürmeyin.

Pek olgun biri gibi gelmedi bana lütfen böyle adamlara fazla prim vermeyin çirkin olduğunuzu da düşünmeyin eminim hoş bir hanımsınız. Çalışma hayatına bi atılın çıkar karşınıza gönlünüze göre biri.

Ama

Ama çok kırıldım, onca söz verdi, sen ne olursan ol seni hep sevicem diye. O kadar mı çirkinim ya

Ablacım daha yüzünü görmediğin adam aşığım seviyorum bilmem ne demiş kafan kesiyor mu??!? Görmeden etmeden aşk olur mu? Adamın kafası uçmuş. 10 gündür tanıdığı birine hep sevicem diyen adama siz inandınız mı? Affınıza sığınıyorum bence adam cinsellik niyetiyle sizi kandırmaya çalışmış olmayınca da geri basmış

Haydi bunu geçtim siz internetten tanımadığınız etmediğiniz herife nasıl güvendiniz? Hiç mi gazete okumazsınız tv izlemezsiniz her gün tecavüz haberi. Kendi güvenliğiniz için bir daha internetten tanışma buluşma işlerine girmeyin derim

Siz ikinizin de doktor olduğuna emin misiniz? Taraflardan biri gerçekten doktorsa bir daha hastaneye gitmicem neme lazım kolumu bacağımı kesersiniz kafalar güzel

dd yahu online tus grubunda tanıstık
O kafayı yemişti neyse tamam umrumda değil bir daha tövbe böyle şeyler

dd yahu online tus grubunda tanıstık
O kafayı yemişti neyse tamam umrumda değil bir daha tövbe böyle şeyler

İyi hadi bakalım tövbe kısmına sevindim :) 3. sayfa haberi olursun bak.

Benim doktor arkadaşlarım genelde doktorlarla evlendiler

Yok mu hastanede beraber nöbet falan tuttuğun yakışıklı birileri

Son düzenleme:
Direk yaz çok düşündüm ben seninle olamıyorum ayrılıyorum daha arama de boşver gitsin yacsana adam mı yok canısı salla gitsin boşver şöyle adamlara da bu snir oluyorum ki sen kilolu bir insan da değilsin bence kendine haksızlık etme

Olmaz bu iş, hem kendi tipine bakmadan onu sevmem bunu sevmem diyen yurdum Brad Pitt'lerine çok sinirleniyorum. Ayrıca şişman değilsin. Beğenmemiş ya da o çekimi hissetmemiş ama bağı da koparmak istememiş tamamen, e zaten sen de beğenmemişsin. Arkadaşlık dışında bir şey düşünme bence.

Yahu 165 e 65 kg çok mu, ben hiç şişko olduğumu düşünmüyorum
Boşver gitsin karaktersizi ya , başta gerçek yüzünü görmüşsün işte ne güzel

Daha ne kadar açık olsun. Adam beğenmemiş sende umursama. Netten aşık olan adama inanılır mı ya

Gururumu kırdı, fotoğraflarımı görmüştü, şiirler şarkılar söylüyordu. Ne kadar çirkinmişim ki u dönüşü yaptı...

Ablam amma abartiyorsun yaa kim bilir o nasildir. Kime gore neye gore yaani.
Profiline de cirkin betty'i koymussun kendini iyice dibe cekmek icin.

O da öyle ahım şahım değil. Hatta çay bahçesindeyken bu mu çıktı benim bahtıma diye üzüldüm ama onca sözleri söyledik sevmeye çalışacaktım onu. Bu tavrı onurumu kırdı. Sen kimsin de beni begenmiyorsun ağtalll herif ya.
Ben de ona mesaj attım, birbirimizi begenmedik ama zaten saçmaydı bu durumumuz. Kendine iyi bak diye.

Guzel sozler soyledi diye sevmeye calismak bastan falso zaten.
Internetten bunlari soylemekle gozlerinin icine bakarak soylemek ayni mi. Ben olsam ikinciyi isterdim. Sen kendine niye bunu reva goruyorsun.

Guzel sozler soyledi diye sevmeye calismak bastan falso zaten.
Internetten bunlari soylemekle gozlerinin icine bakarak soylemek ayni mi. Ben olsam ikinciyi isterdim. Sen kendine niye bunu reva goruyorsun.
Haklısın ama o ısrar etti
Hep kandırılıyorum duygularımla oynanıyor. Çok çirkin hissediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…