Ne yapmalıyım ??

Yaren-

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2017
9
1
1
26
1 yıldır bir erkek arkadasim var yas farkimiz var evlilik konusu açıldığında benim üniverste okumam onun için cok uzun süre olacagini söylüyor bende onun için üniverste aciktan okuyup çalışmak istediğimi daha kısa sure olacagini söyledim ama bi tepki vermedi benim için bu bir fedakarlik ama o ne dusunuyor ya da boyle yapmalimiyim yoksa yanlis mi bilmiyorum tepkisiz olmasi canimi sıkıyor

Yanlış yapıyorsun. Okuluna aynen devam et, açıktan falan devam etme.

Yanlış yapıyorsun. Okuluna aynen devam et, açıktan falan devam etme.
Ama o benden 7 yas büyük aile açısındanda birseyler bekliyorlar artık birbirimizi seviyoruz cift tarafli fedakarlik yapmaliyiz diye düşünüyorum onun acisindan zor çünkü

bence hayatının hatasını yaparsın, bu fedakarlık değil ki ? ünv. okuyup evlenen bir sürü insan var.

Ama o benden 7 yas büyük aile açısındanda birseyler bekliyorlar artık birbirimizi seviyoruz cift tarafli fedakarlik yapmaliyiz diye düşünüyorum onun acisindan zor çünkü
bence bırak onun yerine onu düşünme, o kendisini düşünüyor zaten anlattığına göre '' süre çok uzun'' bekleyemem demek istiyor galiba. Sen kendini düşün, okuluna devam et, önerdiğin fedakarlığa karşı bir tepki vermediyse sen de onu bu kadar önemseme.. Sanki ciddi değilmiş gibi geldi bana evlilik konusunda

Kendisini dusunumek değil aslında cevapsiz birakmasi hayatimi etkilemek istememesi bna birset söylese kndi içinde rahat edemiyck biliyorum okuma dese benim hayalimde varsa okumak onun için yapmiyacagim icin vicdani rahat etmiyecek bu konuda sen karar ver diyor ama ben veremiyorum kolay birsey değil benim içinde onun içinde

bence hayatının hatasını yaparsın, bu fedakarlık değil ki ? ünv. okuyup evlenen bir sürü insan var.
Üniversite okurken evlenemek istiyorum diye aileme soyleyemem univesten bitsin is sahibi ol öyle derler buda 3-4 sene belki daha fazla onun acisindan dusundugumuzde bu fazla bi süre onada hak veriyorum ciddi dusunmemek değil dusunuyor ama birsey dese vicdanen rahat olmaz onun için üniverste okumazsam yarin obur gun senin için okumadim demem onun vicdanini rahatsiz eder

Bence çok iyimsersin ve ona çok aşıksın... Aklı ve vicdanından geçenleri seninle konuşarak senin karar vermene yardımcı olabilir ancak, sessiz ve tepkisiz kalarak seni daha çok kararsız bırakıyor..

Bence çok iyimsersin ve ona çok aşıksın... Aklı ve vicdanından geçenleri seninle konuşarak senin karar vermene yardımcı olabilir ancak, sessiz ve tepkisiz kalarak seni daha çok kararsız bırakıyor..
Konuştuk bunu söyledim ben dusunemiyorum birlikte birsey istiyorsak birlikte konuşalım dedim gorustugumuzde en mantıklı şekilde karar verelim dedi , benim yerimde olsaniz ne yapardiniz peki , birde cok basarili biri değilim zaten universte icin mezuna kaldim gidecegim 4yillik bir bolum olmuycak hevesimde yok acikcasi iki yıllık bir bolum içinde sehir disina gitmek üniverste hayati yasamak isteyen biri icin cazip bence değil o yüzdende açık mantikli diyorum en azindan kafama gore bir is bulursam calisip birseyler ogrenme firsatimda olur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…