Ne yapmalıyım

canpirik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
16
4
1
28
Benim hoşlandığım biri var. Konuşup görüşüyor ve güzel de vakit geçiriyorduk ama ben bi’ yerden sonar onu çok darlamaya başladım yok işte neden girip yazmıyorsunlar vs…

Daha sonra bana böyle davranmak için fazla büyüğüz böyle yapma lütfen okulum zaten zor, .çok meşgulum elimden geldiği kadar ilgileniyorum vs dedi.. Daha sonar ben hep hata üstüne hata trip üstüne trip yapınca. Uzaklaştık. Şimdİ yazınca cevap veriyor, ödevini vs sorabilirsin diyor.. Arkadaşlarım konuşmalarımızı okuynca konuşmak istiyor ama korkutmuşsun belli diyorlar.. Sizce ne yapmalıyım? Uzak dursam düzelir mi? Yazayım mı?.. O istese yazar mı? Nedir yolu yordamı :(

Ne kadar uzerine giderseniz, sizden o kadar uzaklasacaktir. Hele ki hesap sormalar falan aman aman...

Kac yaslarindasiniz bu arada?

Sakin ol ve o telefonu yavaşça yere bırak :)

Ünlü bir atasözünde denildiği gibi: Rahat bırak, dönerse senindir, dönmeze hiç senin olmamıştır.

Ne kadar uzerine giderseniz, sizden o kadar uzaklasacaktir. Hele ki hesap sormalar falan aman aman...

Kac yaslarindasiniz bu arada?
ben 20 o 22.. Çok istiyorum onunla konuşmak ama daha da üstüne gidersem bu sefer ödev bile danışmayacak hale getirmekten korkuyorum :(

Sakin ol ve o telefonu yavaşça yere bırak :)

Ünlü bir atasözünde denildiği gibi: Rahat bırak, dönerse senindir, dönmeze hiç senin olmamıştır.
İnşallah hayırlıdır ve benimdir.. :( Yani konuşmak istemese ödev sorduğumda falan yardım etmez bi daha olursa sor demezdi galiba değil mi:(

Uzak durmayın. Çocuğu baya darlamışsınız. Ama şanslısınız ki çocuk hala sizi seviyor. Bence.
Bence karşılıklı güzelce konuşun. Özür dileyin,hatanızın farkında olduğunu ve bir daha yapmayacağınızı söyleyin ve yapmayında.Daha ne yaşadınızda ayran içtik ayrı düştük olsun.

Neden yazmiyorsun, neden girmiyorsun sorusunun cevabi sizden baska bir hayatinin var olmasi. Sizin de karsinizdakinden baska bir hayatinz, hobileriniz, arkadaslariniz olsun boylece karsinizdakini darlamaya vakit bulamayin. Baska turlu duzeleceginizi dusunmuyorum bu sekilde yipratici bir iliskiye baslamanin anlami yok.

Uzak durmayın. Çocuğu baya darlamışsınız. Ama şanslısınız ki çocuk hala sizi seviyor. Bence.
Bence karşılıklı güzelce konuşun. Özür dileyin,hatanızın farkında olduğunu ve bir daha yapmayacağınızı söyleyin ve yapmayında.Daha ne yaşadınızda ayran içtik ayrı düştük olsun.
neden seviyor dediniz?.. Merak ettim.. En son ben yardımı için teşekkür ettim o da önemli değill demiş öyle kaldı.. :( Sevse insan bi naber yazmaz mı:(

Neden yazmiyorsun, neden girmiyorsun sorusunun cevabi sizden baska bir hayatinin var olmasi. Sizin de karsinizdakinden baska bir hayatinz, hobileriniz, arkadaslariniz olsun boylece karsinizdakini darlamaya vakit bulamayin. Baska turlu duzeleceginizi dusunmuyorum bu sekilde yipratici bir iliskiye baslamanin anlami yok.
Sizce bana hala ilgisi var gibi mi?... Yoksa ayıp olmasın diye yazıyor olabilir mi?.. Acaba fazla havalanmış olabilir mi?

Benim hoşlandığım biri var. Konuşup görüşüyor ve güzel de vakit geçiriyorduk ama ben bi’ yerden sonar onu çok darlamaya başladım yok işte neden girip yazmıyorsunlar vs…

Daha sonra bana böyle davranmak için fazla büyüğüz böyle yapma lütfen okulum zaten zor, .çok meşgulum elimden geldiği kadar ilgileniyorum vs dedi.. Daha sonar ben hep hata üstüne hata trip üstüne trip yapınca. Uzaklaştık. Şimdİ yazınca cevap veriyor, ödevini vs sorabilirsin diyor.. Arkadaşlarım konuşmalarımızı okuynca konuşmak istiyor ama korkutmuşsun belli diyorlar.. Sizce ne yapmalıyım? Uzak dursam düzelir mi? Yazayım mı?.. O istese yazar mı? Nedir yolu yordamı :KK43:

Birazcik kendinizi geri çekin. Üstüne düştükce kaçar..Hem beyefendi okul hayatı da zorlu geçiyormuş.
böyle yaptıkça dahada senden uzaklaştır. Eğer onu kaybetmek istemiyorsan, geri çekil sakin ve yardimci ol.

neden seviyor dediniz?.. Merak ettim.. En son ben yardımı için teşekkür ettim o da önemli değill demiş öyle kaldı.. :KK43: Sevse insan bi naber yazmaz mı:KK43:
E siz çocuğu bezdirmişsiniz. E yazık yani çocuğa ama. Sevmese size yardım teklifi sunmaz. Hadi ama sizi hala sevdiğini biliyosunuz:cool:

Niye bu kadar zorladınız. Yazık okulu filan derken fırsat bulamıyordur.
Zaten sabah akşam cırcır mesajlaşılmaz ki liseli gibi.
Biraz sakin biraz yavaş.
Ama ilgisi üst seviyelerde olsa vakit bulup buluşturmaz mı:( Sizce ilgisi hala devam ediyor gibi mi?.. Olayın içindeyim hiç mantıklı bakamıyorum

E ben olsam bende yazmam. Yine kaynaşırsınız merak etme. Okulda hiç görmüyor musun?
Ya inşallah.. Aynı okulda değiliz... Ama nezaketen olsa direk " İnternetten bak yada bilmiyorum" derdi değil mi?.. O bildiği kadarıyla açıklamaya çalıştı.. Ne yapacağımı bilemiyorum. Uzun bir süre yazmasam mı?

Ama ilgisi üst seviyelerde olsa vakit bulup buluşturmaz mı:KK43: Sizce ilgisi hala devam ediyor gibi mi?.. Olayın içindeyim hiç mantıklı bakamıyorum

Sakin kalın ki mantık olsun
İlla ki seviyordur öyle bir anda bitmez
Erkekler çok bizim gibi değiller. Daha özgür daha rahat olmak istiyorlar.
Görüşmek ister elbette ama bir yandan da okul var. Biraz dikkatli düşünmek lazım.
Hem ne yaparsanız yapın onun sizinle daha fazla ilgilenmesini sağlayamazsınız. Sıkıştırmayın. Seviyorsa dönüş yapar zaten.

Back
X