Ne yapmalıyım

Ya inşallah.. Aynı okulda değiliz... Ama nezaketen olsa direk " İnternetten bak yada bilmiyorum" derdi değil mi?.. O bildiği kadarıyla açıklamaya çalıştı.. Ne yapacağımı bilemiyorum. Uzun bir süre yazmasam mı?
Bu haftasonu hiç yazma o zaman. Haftasonları ne yapar genelde? İki gün seni özlesin bakalım. Pazartesi de karşısına çıkıp gayet olgun,cool bir konuşmayla onu bir daha sıkmayacağına ikna edebilirsin. Ama sen kendine inanıyor musun? Güvenebiliyor musun kendine?

Bu haftasonu hiç yazma o zaman. Haftasonları ne yapar genelde? İki gün seni özlesin bakalım. Pazartesi de karşısına çıkıp gayet olgun,cool bir konuşmayla onu bir daha sıkmayacağına ikna edebilirsin. Ama sen kendine inanıyor musun? Güvenebiliyor musun kendine?
Ben bugün ona ders çalışıyodum aklıma geldin nasılsın yazdım iyi sen yazmış. Yani zorla mı konuşuyor..Tam nezaketen verilen cevap.. İstese biraz sıcak aa hangi ders :) neden falan yazmaz mı? o kadar şeyden sonra..

Ben bugün ona ders çalışıyodum aklıma geldin nasılsın yazdım iyi sen yazmış. Yani zorla mı konuşuyor..Tam nezaketen verilen cevap.. İstese biraz sıcak aa hangi ders :) neden falan yazmaz mı? o kadar şeyden sonra..
Hayır yerinde cevap vermiş. Çocuğu kırmışsın. Bi iki güne toparlarsınız. Çok da şaapma bence. Uzatılacak bi mevzu değil.

Bu kadar daraltma yahu. Neden yazmıyorsun neden aramıyorsun gibi sorular gerçekten bunaltıyor ve uzaklaştırıyor. Sana resmen arkadaş kalalım demiş yazma bence. Bırak kendi eğer birşey yaşamak isterse (ki sanmıyorum) kendisi adım atsın.

Bence sen bir ilişki için olgunluğa sahip değilsin. Sohbetini bile okutuyorsun. Çocuk haklı. Biraz büyü olgunlas.
Yıllar önce bir arkadaşım vardı eski nişanlısı ile yazışmalarını sürekli bana yollardı. En son ayrılık konuşmasını da yolladı 15 _20 sayfa o zamanlar msn vardi. Yemin ederim bir satır okumadım. Okumadığını da söyleyemedim. Ama çok saçma geliyor bana. Kendi özelini başkası ile paylaşmak.

Kacan kovalaniyor iste, yahu bayanlarin kovalamasi tek bana mi sacma geliyor. Kiz evi naz evi diye bilmezmiydik..

Ay sakın buradan gaz alıp çocukla daha fazla iletişim kurmanın yolunu zorlama.. Seninle ilgilenmiyor gün gibi ortada. Yani he’s not that into you!! Understand? :KK53:

O yazmadan neden yazıyorsun? Çocuğu bunaltmışsın zaten ve açık açık demiş bunu.. Hemen ortadan kaybol ki ileriye dönük şansın olsun. Abla tavsiyesi ;)

Evet arkadaşlar ilk mesajların gazına gelip bana ilgisi var sanıp daha da s... batırdım...Bu sefer tamamen acı bi şekilde farkettim. Kendi bilir. Herkes yoluna.. Kısmet değilmiş. Ben yazmazsam o da yazmaz ama o şekilde yazacak insan da zaten hiç yazmasın. Teşekkürler herkese..

Evet arkadaşlar ilk mesajların gazına gelip bana ilgisi var sanıp daha da s... batırdım...Bu sefer tamamen acı bi şekilde farkettim. Kendi bilir. Herkes yoluna.. Kısmet değilmiş. Ben yazmazsam o da yazmaz ama o şekilde yazacak insan da zaten hiç yazmasın. Teşekkürler herkese..
Geçmiş olsun :) İnsan yaşayarak öğreniyor.

Back
X