Ne yapmalıyım?

ozgeoz341

Mühendis hanım
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
636
700
53
Merhaba :)

Direk konuya girmek istiyorum.
Bir önce ki konumda bahsetmiştim Ayrıldığım Nişanlımın bulunduğu şehre gittim, 3 ay sonunda ilk defa görüşmüştük. 2 gün kalmıştım ve güzel geçirmiştik ama adını koyamadan P.tesi günü İstanbul’a dönmüştüm.
Aradan 1 gün geçtikten sonra yani geçen Çarşamba da Nişanlım çıkıp geldi İstanbul’a. Benimle konuşmaya gelmiş, 5 gün kaldı. Eski halimiz gibi gezdik eğlendik evimizde vakit geçirdik (düğüne 1 ay kala ayrıldığımız için eşyalarımız evimiz tutulmuştu ben yaşıyordum) , dışarda el ele tutuştuk, sorunlarımızdan bahsettik, hatalarımızı konuştuk, bana gitti bilgisayar aldı, alışverişler yaptı, eve alışveriş vs yaptı. Neyse, bu p.tesi gitti. Giderken harçlık verdi, bi derdin sıkıntın olduğunda beni ara dedi, hatta hesap numaramı istedi. Alnımdan Öptü bindi uçağa. Ama yine adını koymak adına bir girişimimiz olmadı. Korkularından bahsetti, tekrar aynı sorunları yaşamaktan koktuğunu söyledi. Anne baba kardeş sevgisi hikayeymiş, ben bu hayatta en çok seni sevmişim dedi..
Gideli 3 gün oldu. 3 gündür günde 1-2 defa arıyor beni, ufak mesajlaşmalarımız oluyor, neşeli baya, mutlu benimle..

Benim sorum şu ki,
Şimdi biz neyiz?
Ona nasıl sormalıyım bu soruyu?
Bi yandan korkuyorum sormaya, iletişimi keser mi diye, bi yandan da içim içimi yiyor Neyiz şimdi diye..

Bana yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Sevgilisiniz işte şuanlık nişan atıldığına göre.
Adını kendi koyacak azıcık zaman geçsin bakalım.
Boylu boyuna konuşursunuz.

anne baba kardes sevgisi hikaye miymis?

vay canına, ne kadar karakterli bi arkadaş.

bu lafına siz ne dediniz?
Herkesin hayatında en önemli öncelik, tek gerekli olan şey Aile değildir. Kişiye göre değişir bu.
Ve ailesini tanıdığım için yadırgamadım söylediğini. Ama şaşırdım yine de duyunca..

Bak ben geçen sefer de benzer bir yorum yapmıştım. Özlem var, sevgi var evet, ama kaldığınız yerden devam edeceksiniz diye bir şey yok. Kaldığınız yer neresi? Evlilik arifesi. Ben eski nişanlının kolay kolay o yola geri döneceğini sanmıyorum.
Bence sen şimdilik hiç kurcalama bu “biz şimdi neyiz?” mevzusunu. Bu konuyu açman ortamı gerebilir.

Ayrıldığın kişiye eski nişanlin bile olsa opturur koklatırsan dusunursun boyle tabi.

images.webp
Igrencligimi yapip gidicem

Sevgilisiniz işte şuanlık nişan atıldığına göre.
Adını kendi koyacak azıcık zaman geçsin bakalım.
Boylu boyuna konuşursunuz.

ANCAK bu kelimesi gerçekten üzücü.
Şu durumda DOĞURAN ANNESİ HAKKINDA herşey hikaye gibiymiş diyorsa aynı şeyi yarın sizin içinde kullanabilir annesine tek gerçek vazgeçilmezimsin anam diye.
Size önem ve değer vermesi harika ancak bir çırpıda ailesini HİKAYE yapması uygun olmamış.

Bu nedir allah askina? Eve geliyor 5 gun kaliyor sarilip yatiyor alisverisler yapiyor hesap numarani istiyor ve giderken derdin sıkıntın oldugunda beni ara diyor.. pardon ama bu adam sizin zayif noktanizi kullaniyor olmasin?? Hazir ev var hazir esya var hazir hatun var ee hatun beni seviyorda. . Beyimizin korkulari var ayni seyler olur diye ama Beyimiz geliyor kaliyor sarilip uyuyor ozaman korkusu oluyor masallah. . BENCE guzelce bir mesaj yazin aklinizdaki tum sorun isaretlerini sorun ona ve alicaginiz cevabi gore yolunuzu cìzìn böyle hayat surmez.

Bu nedir allah askina? Eve geliyor 5 gun kaliyor sarilip yatiyor alisverisler yapiyor hesap numarani istiyor ve giderken derdin sıkıntın oldugunda beni ara diyor.. pardon ama bu adam sizin zayif noktanizi kullaniyor olmasin?? Hazir ev var hazir esya var hazir hatun var ee hatun beni seviyorda. . Beyimizin korkulari var ayni seyler olur diye ama Beyimiz geliyor kaliyor sarilip uyuyor ozaman korkusu oluyor masallah. . BENCE guzelce bir mesaj yazin aklinizdaki tum sorun isaretlerini sorun ona ve alicaginiz cevabi gore yolunuzu cìzìn böyle hayat surmez.
Haklısınız.
Lakin onu tanıyorum.Yani kötü amaçlı niyeti olmadığını biliyorum. Kendi ile de mücadele halinde. Bir tarafı beni istiyor, bir tarafı korkuyor ve istemiyor. O konuşmayı yapmam lazım.

ANCAK bu kelimesi gerçekten üzücü.
Şu durumda DOĞURAN ANNESİ HAKKINDA herşey hikaye gibiymiş diyorsa aynı şeyi yarın sizin içinde kullanabilir annesine tek gerçek vazgeçilmezimsin anam diye.
Size önem ve değer vermesi harika ancak bir çırpıda ailesini HİKAYE yapması uygun olmamış.
Yani hayatımda ki en önemli şey Senmişsin demek istedi orda :(

İletişimi kesermi tedirginliğinden ertelediğin her gün eğer niyeti sadece vakit geçirmekse seni daha çok üzecektir amacını öğrendiğinde.
Herşey güzel hoş ama gelecekle ilgili planlarının içinde sizi nerede gördüğünü sormanız gerekli.

İletişimi kesermi tedirginliğinden ertelediğin her gün eğer niyeti sadece vakit geçirmekse seni daha çok üzecektir amacını öğrendiğinde.
Herşey güzel hoş ama gelecekle ilgili planlarının içinde sizi nerede gördüğünü sormanız gerekli.
Niyeti vakit geçirmek değil bunu biliyor ve Emin’im.
Ama böyle her gün konuş konuş tamam da, ne olacak yani?
Bu konuşmayı bugün yapacağım sanırım.
En fazla görüşmeyi keser. Belirsizlik ile yaşayacağıma böyle üzülürüm bende.

Niyeti vakit geçirmek değil bunu biliyor ve Emin’im.
Ama böyle her gün konuş konuş tamam da, ne olacak yani?
Bu konuşmayı bugün yapacağım sanırım.
En fazla görüşmeyi keser. Belirsizlik ile yaşayacağıma böyle üzülürüm bende.

Yani dediğim gibi keseceksede kessin ki siz alışıp dahada üzülmeyin.
Tekrar bir araya gelme niyeti varsa herşeyin iyi olmasını istiyorsa tekar ne âlâ :)

Back
X