Ne yapmalıyım ?

Bana karşı birşeyler hissediyo mu?

• Seviyor mu

OY: 0 0,0%
  • Sevmiyor mu

OY: 1 100,0%
  • Olma ihtimalimiz var mı

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .

Eceyarenbegum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2018
2
0
1
26
Arkadaşlar bi sevdiğim çocukla durumlarımız çok karışık yardım edin lütfen !!
Ocak ayından beri sürekli bana bakıyodu ben onun farkında değildim arkadaşım bana söyled ilk takmadım sonra bende bakmaya başladım önümden geçerken arkadaşına ben bakıyo muyum diye baktırıyodu arkadaşı ben bi kere yanında geçerken seninki diye seslendi ona o gün tamamen anladım benden hoşlandığını her neyse yakın arkadaşım gitti buna benim ondan hoşlandığımı söyledi biz konuşmaya başladık 2 ay sadece konuştuk ben çok soğuk davranıyodum ama konuşmaları görseniz çocuk seviyo dersiniz iyi kötü geçirdik iki ayı nisan ayında küstük tekrar barıştık arkadaşıma benimle çıkmak istediğini ciddi olduğunu söyledi diğer günde benimle aynı sınıfta olan abim aramızda 1 yaş olan abim öğrendi konuştuğumuzu gitti çocuğu tehdit etti konuşmayı kesmek zorunda kaldık arkadaş kalmıştık sonra kardeşim yine saçma bi olay çıkardı 30 kişi ile çocuğu sıkıştırdı bu sefer bitti dedim yüzüme kesin bakmaz dedim belki abim ilerde yumuşar olur demiştim ama o olaydan sonra çoğu kişi bana durdurabilirdin abini falan diye beni suçladılar neyse çocuk yan gözle bile bana bakamıyodu 1 hafta sonra ben bunun başkasıyla konuşmak istediğini duydum ama sebebi şu olduğunu düşünüyorum abime benden vazgeçtiğini göstermek için . Gittim arkadaşıma sordum böyle birşey var mı diye git ara konuş dedi aradım kendisini ilk açmadı mesaj attım açtı işte başkasından hoşlanamaz mıyım dedi o olay olduğunda gelip ayıracaktın dedi bana be sevmediğini söyledi tamam dedim bu sefer kesin bitti dedim arkadaş kalalım dedim kapattım telefonu 20 dkk geçmeden beni tekrar aradı açmadım 10 dkk sonra tekrar aradı bu sefer açtım bana 2 günde birini nasıl bulabildin dedin ya hakkımda ne düşünüyosun dedi ben sen düşün sonra beni ararsın dedim kapattım telefonu akşam beni tekrar aradı . Bana şöyle dedi şerefsiz olduğumu mu düşünyosun dedi ben dalga geçerek konuşmaya başladım çünkü sabah aradığımda kalbimi çok kırmıştı bana şöyle dedi abin böyle yapmasaydı olur muyduk bende olurduk dedim 30 dakike boş boş kendi kendine konuştu uzattı dedim madem sevmiyosun neden bu kadar uzatıyosun beni uğraştırıyosun demekki sende seviyosun dedim konuşmak istiyorum dedi sonra baya konuştuk bu bana yine seni sevmiyorum gibisinden laf etmeye başladı ya tamam 1000 kez söyledin her seferinde neden söylüyo onu anlamıyorum en sonunda yine bi konu hakkında konuşurken benim için önemi yok dedi bende benim içinde artık yok deyince bekledi biraz iyi tamam dedi kapattı bildiğiniz trip attı kapattı sevmiyosa neden bu soruları soruyo okulda yüzüme bakmıyo ama gözlerini kaçıra kaçıra bakıyo geçen voleybol oynuyoruz bana baktı sonra geldi oyuna girdi sürekli bana doğru top atıyo abanıyo birşeyler yapıyo pas atıyo ama o kadar şımardı ki oyuna girince sürekli topu alıyodu amacı neydi anlamadım bana attıklarını karşılamıyodum her topu attığında bana bakıyomuş çok değişik dedikleriyle hareketleri birbirini hiç tutmuyo tamamen korkudan mı bunların hepsini yapıyo sizce çünkü olayın üstünden 3 hafta nerdeyse geçti hala bana karşı birşeyler yapıyo herkes olumsuz bakıyo ama büyük abim gelince arkanda durucam dedi ve telefonda bunu ona söyledim onun için tekrar aramış olabilir mi ben dalga geçtiğim için oda öyle yapmış olabilir mi bu hareketlerinden siz ne çıkarıyorsunuz korktuğu için mi yapıyo çünkü 2 hafta önce arkadaşına yazıcam yazıcam ama korkuyorum demişti sonra böyle saçma sapan şeyler oldu şuan kendisiyle yüz yüze bile bakmıyoruz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…