Ne yapmalıyım?

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.781
4.145
173
Kizlar 22 yasindayim hiç sevgilim olmadi. Bu durum beni üzüyor. ümitsiz oluyorum bazen. Ne yapmam gerek?

Benim de pek erkeklerle düzgün bir ilişkim olamadı. Ne tavsiye vereyim bilemedim bacım.

Zamanı var demekki... Kötü birine denk gelip üzüleceğine, daha yaşın ne gez dolaş hayatı yaşa bence

Dertsiz başınıza dert alıyorsunuz.
Biraz relaks. Tadını çıkarın bekarligin erkeksiz bir hayatın.

Yaş kaç olursa olsun bir erkeğe Hayatımız da illa ki gerek yok. Zamanı gelmemiş yada doğru insan karşınıza çıkmamış olabilir. Acele edip yanlış insanlarla birlikte olmayın

Aşk aranarak bulunan bir şey değildir. Aşk ümidiyle olur olmaz kişilerden iki güzel söz duyarsanız hemen kanmayın. Aman diyeyim. Öyle öyle çok yanlış ve acı verici ilişkiler yaşanıyor. Yine de ne yapayım derseniz sosyal ortamlarınızı artırın. Bütün gün evde oturursanız da kalkıp aşk eve gelmez. Tabi belli olmaz bu işler yine de.

29 yaşında misin
Ama şunu da söyleyeyim. Hayatımda hiçbir zaman erkekleri ve evliliği ön plana almadım diğer kadınlar gibi. Yok evde kalmaymış bilmem ne. Olsa da olur olmasa da olur dedim, kimseye yakınlık göstermeyince pek olmuyor aklında olsun.

Back
X