- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.075
- 88
- Konu Sahibi Tokiarika23
-
Şimdiye kadar hep geri çevirdim ama artık bahanelerim de bitti .Ben görüşmezdim..
Açıkça durumu anlatın siz neden arada kalıyorsunuz ki?Iyi gunler kk'nın güzel kadınları;
Konum aslında birazcık garip ama ne yapacağımı bilemediğim için danışmak istedim .
3 senedir bir apartmanda oturuyorum ve bir komşumla ilk iki sene çok iyiydim, kendisini çok severdim ama maalesef kocasının aldatması sonucu ayrıldılar.
Utanmaz adam aldattığı kadınla evlendi ve ev bile değiştirme gereği duymadan geldi bizim apartmana oturttu . Eşyaları bile tam değişmediler ....
Ve eski komşumda bu durumdan utandığı için irtibatı bizimle kesti , artık görüşmüyoruz .
Ama bu yeni gelen kadın zırt, pirt kapımı çalıyor, yok kek yaptım, yok gel oturalim bir türlü bitmedi .
Sizce ne yapmalıyım kendi aralarında ki sorun beni ilgilendirmez diyip kadınla görüşmeli mıyım yoksa tavrımi belli etmeli mıyım?
Ben kendi düşüncemi söyledim :) belki de iyidir ama bu yapılanların benim için affı yokturŞimdiye kadar hep geri çevirdim ama artık bahanelerim de bitti .
Gerçekten cana yakın mi yoksa yapışkan mi anlayamadım .
Tam olarak nasıl bir konuşma yapmalıyım sizce ?Açıkça durumu anlatın siz neden arada kalıyorsunuz ki?
Ovvvv bitti iyiliği de bitti benim içinTam olarak nasıl bir konuşma yapmalıyım sizce ?
Kadın adamın evli olduğunu biliyordu bu arada .
Şimdiye kadar hep geri çevirdim ama daha net nasıl bir konuşma yapmalıyım sizcekendinize saygınız varsa görüşmeyin aynısı size yapılsa ne hissederdiniz
Sizinle görüşmem doğru değil. Çünkü eski eşiyle aram çok iyiydi de bitsin uzatmaTam olarak nasıl bir konuşma yapmalıyım sizce ?
konuşma yapmayın tartışırsınız boş yere canınız sıkılır.aynı tepkileri vermeye devam edin sıkılacaktır bir süre sonra anlayacaktırŞimdiye kadar hep geri çevirdim ama daha net nasıl bir konuşma yapmalıyım sizce
*Ben komşuluk ilişkilerinden pek hoşlanmıyorum.Evet hanımlar bende görüşmek istemiyorum ama hemn hemen her gün kapımı çalıyor sizce nasıl bir konuşma yapmalıyım ?
Apartmanda huzurum kaçmadan gelmelerini nasıl kesebilirim?
Bebegim var onunla ilgileniyorum vaktim olmuyor dedim daha önce bana bebeğe ben bakarım dedi*Ben komşuluk ilişkilerinden pek hoşlanmıyorum.
*Kusura bakma benim gidip gelmeye vaktim yok.
*Kocam izin vermiyor. ( Çok bilinen bir yalan yemeyebilir.)
Evet bu durumu sürdürsem illa ki oda bir gün bıkar ve keser gelmeyi .Özel hayatlarında ne yaşandıkları elbette kendilerini ilgilendirir ve fakat tarifiniz, arkadaş olarak seçilesi tipler olmadığına işaret ediyor. Gerek yok arkadaşlıklarına, mesafe iyidir. Merhaba-merhabadan öte geçmeyin, "Meşgulüm" tarzı sonsuza dek atlatabilirsiniz, bi noktada size yanaşmaktan bıkar gider.
Şimdiye kadar hep geri çevirdim ama artık bahanelerim de bitti .
Gerçekten cana yakın mi yoksa yapışkan mi anlayamadım .
Böyle bir kadınla (adamla) ben de olsam görüşmem. Kapıyı çalınca yüzünüzü asarak cevap verin, mimiklerinizle belli edin.Tam olarak nasıl bir konuşma yapmalıyım sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?