Ne yapmalıyım?

Tokiarika23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2017
2.225
5.075
88
Iyi gunler kk'nın güzel kadınları;
Konum aslında birazcık garip ama ne yapacağımı bilemediğim için danışmak istedim .
3 senedir bir apartmanda oturuyorum ve bir komşumla ilk iki sene çok iyiydim, kendisini çok severdim ama maalesef kocasının aldatması sonucu ayrıldılar.
Utanmaz adam aldattığı kadınla evlendi ve ev bile değiştirme gereği duymadan geldi bizim apartmana oturttu . Eşyaları bile tam değişmediler ....
Ve eski komşumda bu durumdan utandığı için irtibatı bizimle kesti , artık görüşmüyoruz .
Ama bu yeni gelen kadın zırt, pirt kapımı çalıyor, yok kek yaptım, yok gel oturalim bir türlü bitmedi .
Sizce ne yapmalıyım kendi aralarında ki sorun beni ilgilendirmez diyip kadınla görüşmeli mıyım yoksa tavrımi belli etmeli mıyım?

Iyi gunler kk'nın güzel kadınları;
Konum aslında birazcık garip ama ne yapacağımı bilemediğim için danışmak istedim .
3 senedir bir apartmanda oturuyorum ve bir komşumla ilk iki sene çok iyiydim, kendisini çok severdim ama maalesef kocasının aldatması sonucu ayrıldılar.
Utanmaz adam aldattığı kadınla evlendi ve ev bile değiştirme gereği duymadan geldi bizim apartmana oturttu . Eşyaları bile tam değişmediler ....
Ve eski komşumda bu durumdan utandığı için irtibatı bizimle kesti , artık görüşmüyoruz .
Ama bu yeni gelen kadın zırt, pirt kapımı çalıyor, yok kek yaptım, yok gel oturalim bir türlü bitmedi .
Sizce ne yapmalıyım kendi aralarında ki sorun beni ilgilendirmez diyip kadınla görüşmeli mıyım yoksa tavrımi belli etmeli mıyım?
Açıkça durumu anlatın siz neden arada kalıyorsunuz ki?

Evet hanımlar bende görüşmek istemiyorum ama hemn hemen her gün kapımı çalıyor sizce nasıl bir konuşma yapmalıyım ?
Apartmanda huzurum kaçmadan gelmelerini nasıl kesebilirim?

Evet hanımlar bende görüşmek istemiyorum ama hemn hemen her gün kapımı çalıyor sizce nasıl bir konuşma yapmalıyım ?
Apartmanda huzurum kaçmadan gelmelerini nasıl kesebilirim?
*Ben komşuluk ilişkilerinden pek hoşlanmıyorum.
*Kusura bakma benim gidip gelmeye vaktim yok.
*Kocam izin vermiyor. ( Çok bilinen bir yalan yemeyebilir.)

*Ben komşuluk ilişkilerinden pek hoşlanmıyorum.
*Kusura bakma benim gidip gelmeye vaktim yok.
*Kocam izin vermiyor. ( Çok bilinen bir yalan yemeyebilir.)
Bebegim var onunla ilgileniyorum vaktim olmuyor dedim daha önce bana bebeğe ben bakarım dedi :bicak: sanırım anlayamıyor görüşmek istemediği mi .

Özel hayatlarında ne yaşadıkları elbette kendilerini ilgilendirir ve fakat tarifiniz, arkadaş olarak seçilesi tipler olmadıklarına işaret ediyor. Gerek yok arkadaşlıklarına, mesafe iyidir. Merhaba-merhabadan öte geçmeyin, "Meşgulüm" tarzı sonsuza dek atlatabilirsiniz, bi noktada size yanaşmaktan bıkar gider.

Son düzenleme:
Özel hayatlarında ne yaşandıkları elbette kendilerini ilgilendirir ve fakat tarifiniz, arkadaş olarak seçilesi tipler olmadığına işaret ediyor. Gerek yok arkadaşlıklarına, mesafe iyidir. Merhaba-merhabadan öte geçmeyin, "Meşgulüm" tarzı sonsuza dek atlatabilirsiniz, bi noktada size yanaşmaktan bıkar gider.
Evet bu durumu sürdürsem illa ki oda bir gün bıkar ve keser gelmeyi .

Back
X