Ne yapmalıyım?

Evet bu durumu sürdürsem illa ki oda bir gün bıkar ve keser gelmeyi .

Evet, emrivakiye bağlayacak kadar yüzsüz değilse illaki bıkacak ve "Öf çok da meraklısıydım" deyip gidecek.
Ha baktınız olmuyor; "Ne yapmaya çalıştığını bilmiyorum, ilgilenmiyorum da çünkü senle arkadaş olmak istemiyorum. Bence sen de boşuna, ne beni, ne kendini yor; iyi günler" dersiniz, tamam yani bu kadar.

Boyle bir durum olsa, adamin eski karisiyla hic muhabbetim olmasa dahi o kadinla arkadaslik kurmazdim. Durumlari kendilerini ilgilendirir evet ama evli adamlarla gezen kadinlar benim arkadasim olamaz.
O bikana kadar musait degilim der gecerdim. Aciklamami lazim elin kadinina.

Aslında düşündüğüm kadının incinmesi değil de apartmanda ki huzurumun kaçmasını istemiyorum ama iletişimi de kesmek istiyorm bu yüzden nasıl bir konuşma yapmalıyım diye düşünüyorum çünkü belki de gıcık olacak ve bana takacak kadın bilemiyorum ki .
Boyle bir durum olsa, adamin eski karisiyla hic muhabbetim olmasa dahi o kadinla arkadaslik kurmazdim. Evli adamlarla gezen kadinlar benim arkadasim olamaz.
O bikana kadar musait degilim der gecerdim. Aciklamami lazim elin kadinina.

İlla çok mantıklı bir açıklama falan yapmak zorunda hissetmeyin kendinizi , çok yormayın böyle şeylerle kafanızı .. nedense insanlara karşı sorumluluk hissediyoruz herkese bir açıklama yapmak zorunda kalıyoruz kırmamak için :)

Bahaneler işe yaramadıysa ben komşuluk/arkadaşlık etmek istemiyorum eşinizden dolayı dersin olur biter mesaj yerine ulaşır sanırım.
Ben pek lafı dolandırmadığım için olduğu gibi söylerdim
Direk konuşmalıyım yani ? Bilmiyorum çok arada kaldım gerçekten kötü bir durum birde arada bazı münasebetsiz sesleri geliyor çok üzülüyorum eski komşuma .

Aslında düşündüğüm kadının incinmesi değil de apartmanda ki huzurumun kaçmasını istemiyorum ama iletişimi de kesmek istiyorm bu yüzden nasıl bir konuşma yapmalıyım diye düşünüyorum çünkü belki de gıcık olacak ve bana takacak kadın bilemiyorum ki .

Ben kalkip " şu yuzden gorusmuyorum" gibi aciklama konusma yapmazdim. Musait olamiyorum der gecerim.

Benim de bir komsum vardi surekli kahve icmeye cagirirdi. Esimi gorunce beni sorardi gelsin filan derdi. 1 sene boyunca ne kahve icmeye gittim ne evime cagirdim. Esime sorunca, esim " rivavira sevmez gelip gitmeyi " diyip geciyordu.
Ustelik herhangi bir sebebim yoktu kadinla gorusmemek icin sadece canim istemiyordu.

Ben kalkip " şu yuzden gorusmuyorum" gibi aciklama konusma yapmazdim. Musait olamiyorum der gecerim.

Benim de bir komsum vardi surekli kahve icmeye cagirirdi. Esimi gorunce beni sorardi gelsin filan derdi. 1 sene boyunca ne kahve icmeye gittim ne evime cagirdim. Esime sorunca, esim " rivavira sevmez gelip gitmeyi " diyip geciyordu.
Ustelik herhangi bir sebebim yoktu kadinla gorusmemek icin sadece canim istemiyordu.
Kararımı verdim geldiği zaman istemediği mi söyleyeceğim artık ne olacaksa olsun .

Direk konuşmalıyım yani ? Bilmiyorum çok arada kaldım gerçekten kötü bir durum birde arada bazı münasebetsiz sesleri geliyor çok üzülüyorum eski komşuma .
Ben de sizin gibi çaktırmadan üzmeden geçiştirmeye çalışırdım ama bunu en fazla iki kez yapardım sanırım sonrasında direkt konuşurdum çünkü birincide anlamamış ikinci seferde de anlamadıysa en net haliyle duymalı diye düşünürüm

Kadın utanmış halbuki utanması gerekenler gelmiş dibinize kadar. Yazık... Psikolojisini düşünemiyorum bile

İstemediğinizi sert bir şekilde usanmadan dile getirin. İletişim kurmayın evli bir adamı ayartan biriyle arkadaş bile kalmak istemem.

Adamin eski eşiyle cok iyi arkadas olduğunu söyleyebilirsin
Sizinle görüşmem kendim açısından uygun olmaz diyebilirsin

Ben görüşmem. Seni görünce x'in yaşadıkları geliyor aklıma malum olanlar, midem almadı seni benim deyip yollayın evine. Yüzsüzlüğün de bu kadarı

Kadın saygısız, yüzsüz ve yapışkan bir tip belli ki.. defalarca geçiştirmenizden istenmediğini
salak olmayan her insan anlar. aldatma durumu vs olmasa bile komşuluk edilecek tarzda bir
insan olmadığı gayet net anlaşılıyor elini versen kolunu kaptırırsın böyle düşüncesiz laf
anlamaz insanlara.. komşuların saygısızlığından çok çekmiş biri olarak artık herkesle ciddi bir tavırla
meraba merabadan öte muhabbet kurmuyorum.

Güler yüzlü davranmayın asık suratlı olun ve gelip gitme konusunu açtığında tekrar tekrar
benim işlerim çok gelip gitmeye vaktim yok deyin bir süre sonra artık sıkılıp vazgeçecektir.

Back
X