- 20 Nisan 2014
- 3.940
- 6.062
- 448
- Konu Sahibi Tokiarika23
Tokiarika23 Peki bu yeni gelen kadın bu adamla birlikteyken onun evli olduğunu biliyor muydu?
ne farkeder, o eve yerleşirken nereye geldiğini biliyormuş işte.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tokiarika23 Peki bu yeni gelen kadın bu adamla birlikteyken onun evli olduğunu biliyor muydu?
Evet biliyormuş .Tokiarika23 Peki bu yeni gelen kadın bu adamla birlikteyken onun evli olduğunu biliyor muydu?
Ben gorusmezdm sahsenIyi gunler kk'nın güzel kadınları;
Konum aslında birazcık garip ama ne yapacağımı bilemediğim için danışmak istedim .
3 senedir bir apartmanda oturuyorum ve bir komşumla ilk iki sene çok iyiydim, kendisini çok severdim ama maalesef kocasının aldatması sonucu ayrıldılar.
Utanmaz adam aldattığı kadınla evlendi ve ev bile değiştirme gereği duymadan geldi bizim apartmana oturttu . Eşyaları bile tam değişmediler ....
Ve eski komşumda bu durumdan utandığı için irtibatı bizimle kesti , artık görüşmüyoruz .
Ama bu yeni gelen kadın zırt, pirt kapımı çalıyor, yok kek yaptım, yok gel oturalim bir türlü bitmedi .
Sizce ne yapmalıyım kendi aralarında ki sorun beni ilgilendirmez diyip kadınla görüşmeli mıyım yoksa tavrımi belli etmeli mıyım?
Evet biliyormuş .
Ama en baştan biliyor muydu yoksa ilişki sırasında mi öğrendi onu bilmiyorum .
O zaman kesinlikle görüşmeyin.Evet biliyormuş .
Ama en baştan biliyor muydu yoksa ilişki sırasında mi öğrendi onu bilmiyorum .
Iyi gunler kk'nın güzel kadınları;
Konum aslında birazcık garip ama ne yapacağımı bilemediğim için danışmak istedim .
3 senedir bir apartmanda oturuyorum ve bir komşumla ilk iki sene çok iyiydim, kendisini çok severdim ama maalesef kocasının aldatması sonucu ayrıldılar.
Utanmaz adam aldattığı kadınla evlendi ve ev bile değiştirme gereği duymadan geldi bizim apartmana oturttu . Eşyaları bile tam değişmediler ....
Ve eski komşumda bu durumdan utandığı için irtibatı bizimle kesti , artık görüşmüyoruz .
Ama bu yeni gelen kadın zırt, pirt kapımı çalıyor, yok kek yaptım, yok gel oturalim bir türlü bitmedi .
Sizce ne yapmalıyım kendi aralarında ki sorun beni ilgilendirmez diyip kadınla görüşmeli mıyım yoksa tavrımi belli etmeli mıyım?
Pek sevindim, ağzınıza sağlık...Son durum : Bugün apartmanda karşılaştık, hal hatır sordu derken bende fırsat bu fırsat dedim ve eski komşuma oturmaya gittiğimi söyledim.
Yüzünün rengi değişti birden apar topar evine girdi .
O günden beri ses yok .Pek sevindim, ağzınıza sağlık...
Bundan sonra eminol seni gördükçe kaçacak delik arayacak:)
Oh iyi olmus demeye geldimO günden beri ses yok .
Hatta o pislik adam da artık eşime selam vermiyormuş , kadın yetiştirdi heralde :)
Ikisindende kurtulmuş olduk böylelikle.
Aynen öyle üstümden büyük bir yük kalkmış gibi hissediyorum :)Oh iyi olmus demeye geldim![]()
Güncelleme yaptım bakabilirsiniz:)Yerinizde olsam fazla muhattap olmazdım.
Aşırı ısrar ve dediğiniz gibi yapışkanlık tavırlarına da dayanamaz hale geldiğimde konuşurdum.
Ben durumu etik bulmadığımı izah ederdim.
Bana göre yuva yıkanın yuvası olmaz.
O yüzden o tarz kişilerle de çok görüşülmesi taraftarı değilim.
Benim düşünceme göre, sizin hiç birşey yokmuş, sorun onların sorunuymuş gibi davranmanız, durumu normalleştirir.
En kötüsü de bu, çünkü her ne kadar onların ailevi problemi olsa da (aldatma durumları) normalleştirilmemeli.
Biz toplumsal olarak buna tepki göstermezsek, böyle sürer gider ne yazık ki.
O günden beri ses yok .
Hatta o pislik adam da artık eşime selam vermiyormuş , kadın yetiştirdi heralde :)
Ikisindende kurtulmuş olduk böylelikle.
En azından muhattap olmak zorunda kalmicam artık .Çok sevindim bu duruma.
Biraz yaptıklarının ne denli yanlış olduğunu anlamaları gerek.
Siz de çok güzel bir davranış sergilemişsiniz.
En azından muhattap olmak zorunda kalmicam artık .
Yaptıklarının yanlış olduğunu düşündüklerini pek zannetmiyorum ben rahat rahat gezip tozuyorlar .