Ne yapmalıyım?

Görüşmezdim. Hepimiz insanız yargılamak bize düşmez belki ama arkadaşım diyeceğim insanın karakteri ve yaptıkları benim için önemlidir.

Daha da ısrar ederse "kusura bakmayın eşinizin eski eşi sevdiğim bir insandı. Sizinle o yüzden samimi olmak istemiyorum. Sizin hayatınız beni ilgilendirmez ama muhabbet edeceğim insanın da belli kriterleri vardır. İlişkimiz kapı komşuluğundan ileri gitmezse sevinirim" deyip kestirip atın..

Iyi gunler kk'nın güzel kadınları;
Konum aslında birazcık garip ama ne yapacağımı bilemediğim için danışmak istedim .
3 senedir bir apartmanda oturuyorum ve bir komşumla ilk iki sene çok iyiydim, kendisini çok severdim ama maalesef kocasının aldatması sonucu ayrıldılar.
Utanmaz adam aldattığı kadınla evlendi ve ev bile değiştirme gereği duymadan geldi bizim apartmana oturttu . Eşyaları bile tam değişmediler ....
Ve eski komşumda bu durumdan utandığı için irtibatı bizimle kesti , artık görüşmüyoruz .
Ama bu yeni gelen kadın zırt, pirt kapımı çalıyor, yok kek yaptım, yok gel oturalim bir türlü bitmedi .
Sizce ne yapmalıyım kendi aralarında ki sorun beni ilgilendirmez diyip kadınla görüşmeli mıyım yoksa tavrımi belli etmeli mıyım?
Ben gorusmezdm sahsen

Evet biliyormuş .
Ama en baştan biliyor muydu yoksa ilişki sırasında mi öğrendi onu bilmiyorum .

x hanım sevdiğim bir komşumdu, hala da severim ve görüşüyorum, deyin.
merhabadan ötesine gerek yok.
evli olduğunu biliyordu yada bilmiyordu o önemli değil, önemli olan öğrendikten sonra devam etmiş mi etmiş. asıl kocayla selamı sabahı tamamen kesin, ona merhabaya bile gerek.

Iyi gunler kk'nın güzel kadınları;
Konum aslında birazcık garip ama ne yapacağımı bilemediğim için danışmak istedim .
3 senedir bir apartmanda oturuyorum ve bir komşumla ilk iki sene çok iyiydim, kendisini çok severdim ama maalesef kocasının aldatması sonucu ayrıldılar.
Utanmaz adam aldattığı kadınla evlendi ve ev bile değiştirme gereği duymadan geldi bizim apartmana oturttu . Eşyaları bile tam değişmediler ....
Ve eski komşumda bu durumdan utandığı için irtibatı bizimle kesti , artık görüşmüyoruz .
Ama bu yeni gelen kadın zırt, pirt kapımı çalıyor, yok kek yaptım, yok gel oturalim bir türlü bitmedi .
Sizce ne yapmalıyım kendi aralarında ki sorun beni ilgilendirmez diyip kadınla görüşmeli mıyım yoksa tavrımi belli etmeli mıyım?

işim var deyip kadını geri çevirmek en iyisi. Yine ısrarlı davranırsa kocasının eski karısı ile ahbap olduğunuzu ve durumdan rahatsızlık duyduğunu söyleyin bence.

Son durum : Bugün apartmanda karşılaştık, hal hatır sordu derken bende fırsat bu fırsat dedim ve eski komşuma oturmaya gittiğimi söyledim.
Yüzünün rengi değişti birden apar topar evine girdi .
Pek sevindim, ağzınıza sağlık...
Bundan sonra eminol seni gördükçe kaçacak delik arayacak:)

Yerinizde olsam fazla muhattap olmazdım.
Aşırı ısrar ve dediğiniz gibi yapışkanlık tavırlarına da dayanamaz hale geldiğimde konuşurdum.
Ben durumu etik bulmadığımı izah ederdim.

Bana göre yuva yıkanın yuvası olmaz.
O yüzden o tarz kişilerle de çok görüşülmesi taraftarı değilim.
Benim düşünceme göre, sizin hiç birşey yokmuş, sorun onların sorunuymuş gibi davranmanız, durumu normalleştirir.
En kötüsü de bu, çünkü her ne kadar onların ailevi problemi olsa da (aldatma durumları) normalleştirilmemeli.
Biz toplumsal olarak buna tepki göstermezsek, böyle sürer gider ne yazık ki.

Yerinizde olsam fazla muhattap olmazdım.
Aşırı ısrar ve dediğiniz gibi yapışkanlık tavırlarına da dayanamaz hale geldiğimde konuşurdum.
Ben durumu etik bulmadığımı izah ederdim.

Bana göre yuva yıkanın yuvası olmaz.
O yüzden o tarz kişilerle de çok görüşülmesi taraftarı değilim.
Benim düşünceme göre, sizin hiç birşey yokmuş, sorun onların sorunuymuş gibi davranmanız, durumu normalleştirir.
En kötüsü de bu, çünkü her ne kadar onların ailevi problemi olsa da (aldatma durumları) normalleştirilmemeli.
Biz toplumsal olarak buna tepki göstermezsek, böyle sürer gider ne yazık ki.
Güncelleme yaptım bakabilirsiniz:)

O günden beri ses yok .
Hatta o pislik adam da artık eşime selam vermiyormuş , kadın yetiştirdi heralde :)
Ikisindende kurtulmuş olduk böylelikle.

Çok sevindim bu duruma.
Biraz yaptıklarının ne denli yanlış olduğunu anlamaları gerek.
Siz de çok güzel bir davranış sergilemişsiniz.

Çok sevindim bu duruma.
Biraz yaptıklarının ne denli yanlış olduğunu anlamaları gerek.
Siz de çok güzel bir davranış sergilemişsiniz.
En azından muhattap olmak zorunda kalmicam artık .
Yaptıklarının yanlış olduğunu düşündüklerini pek zannetmiyorum ben rahat rahat gezip tozuyorlar .

En azından muhattap olmak zorunda kalmicam artık .
Yaptıklarının yanlış olduğunu düşündüklerini pek zannetmiyorum ben rahat rahat gezip tozuyorlar .

Onlar zaten yanlış olduğunu fark etselerdi bu kadar meşrulaştırmazlardı.
En azından utanma güdüleri olabilseydi, aynı muhitte, eşinin oturduğu daireye ve eşyalarına o kadını getirmezdi.
Ben inanamıyorum zaten bu tarz insanlara.
Allah akıl fikir ve hidayet versin ne diyebilirim ki...

Back
X