Ne yapmalıyım?

beyzat2014

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2014
1.172
788
323
35
Selam arkadaslar. Eşimin yegeninin sözü olacagı zaman , ablası eşime “ortam gergın olabılır sen tek gel” demişti ve eşim tek gitti. Herkes ordaydı, bır ben ve cocugum yoktı. Simdi nısan varmıs haftaya. Esımı arayıp sabah soyluyor ablası. Sız olsanız ne yaparsınız? Nısana gıdermısıbız? Yoksa mayısta dugunu olacak, nısana gıtmeyıp dugune mı gıdersınız

Ortamın gerginliği sizle ilgili değilse, eşinizin ailesiyle sorunlarınız yoksa ya da gerginlikten çocuklarınızın etkilenmesini önlemek gibi bir düşünce güdülmedi ise; hiç hoş değil tavrı. Eşiniz de gitmemeliydi bu durumda. Size yapılan ayıbı kabullenemediğini göstermiş olurdu.

Bence nişana ikiniz de gitmeyin. Düğüne davet edilirseniz gidersiniz. (Normal şartlarda eşlerin ayrı ayrı davet edilmesine gerek yok ancak diğerinde eşinizin tek gitmesi istendiği için, bu defa sizi de özellikle davet etmesi gerekiyor. Yoksa davetli olup olmadığınızı bilemezsiniz.)

Son düzenleme:
Ben olsam hiç birine gitmezdim gibi ama eşiminde tek gitmesini istemezdim. Nişana çağırdılar mı sizi? Aslında gitmeseniz onlara istediğini verirsiniz. Ben bilemedim ya kararsız kaldım (Tipik teraziyim işte)

Sen gelme demisler resmen.Bir dahakine seni arayip davet ederlerse belki fino kopegi yerine mi koyuyorlar seni.Onlar ne derse o.

Eşimin yegeninin sözü olacagı zaman , ablası eşime “ortam gergın olabılır sen tek gel” demişti ve eşim tek gitti.
Neden gönderdiniz eşinizi...sizi hatalı buldum...

Eşinizde akıllı olup eşimi istemiyorlarsa bende gitmemeliyim diye düşünmeliydi...

Valla gerginliğin durumuna bağlı eğer durum büyükse hiç bir şeylerine gitmem ama bana ciddi zarar verilmişse esiminde gitmesini istemeyebilirim ama öyle değilse sadece eşim gider

Neden gönderdiniz eşinizi...sizi hatalı buldum...

Eşinizde akıllı olup eşimi istemiyorlarsa bende gitmemeliyim diye düşünmeliydi...
B beyzat2014 bu yorumu 7 tane görümcen olduğunu bilmeden yaptım....

Sen yaparsan yap o kocaya sözünü geçiremezsin....

Görümcenin hadsizliğini eşine alttan alttan işle.... nişana da git...

Tüm haşmetinizle Süslenip puslenip baş köşeye kurulun bence

Gergin olmasının sebebi siz misiniz? Pek anlamadım ama eşinizin yerinde olsaydım gitmezdim izin de vermezdim..

Valla gerginliğin durumuna bağlı eğer durum büyükse hiç bir şeylerine gitmem ama bana ciddi zarar verilmişse esiminde gitmesini istemeyebilirim ama öyle değilse sadece eşim gider
Benımle alakalı hıc bırgergınlık yok. Gergınlık dedıklerı de, ıclerıne cok sınmeyen bır evlılık. Adamlar dugun yapıyor, bızım evde huzursuzluk sebebı oluyor. Hepsı esımın sucu

Belki ortamda ekstra bir cocuk (daha) olmasini istemediler. Olabilir. Bos alinganlik yapmayin uzerinize duseni yapin, cagrilan yere gidilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…