- 1 Ocak 2014
- 1.172
- 788
- 323
- 35
- Konu Sahibi beyzat2014
-
Selam arkadaslar. Eşimin yegeninin sözü olacagı zaman , ablası eşime “ortam gergın olabılır sen tek gel” demişti ve eşim tek gitti. Herkes ordaydı, bır ben ve cocugum yoktı. Simdi nısan varmıs haftaya. Esımı arayıp sabah soyluyor ablası. Sız olsanız ne yaparsınız? Nısana gıdermısıbız? Yoksa mayısta dugunu olacak, nısana gıtmeyıp dugune mı gıdersınız
Ben olsam hiç birine gitmezdim gibi ama eşiminde tek gitmesini istemezdim. Nişana çağırdılar mı sizi? Aslında gitmeseniz onlara istediğini verirsiniz. Ben bilemedim ya kararsız kaldımSelam arkadaslar. Eşimin yegeninin sözü olacagı zaman , ablası eşime “ortam gergın olabılır sen tek gel” demişti ve eşim tek gitti. Herkes ordaydı, bır ben ve cocugum yoktı. Simdi nısan varmıs haftaya. Esımı arayıp sabah soyluyor ablası. Sız olsanız ne yaparsınız? Nısana gıdermısıbız? Yoksa mayısta dugunu olacak, nısana gıtmeyıp dugune mı gıdersınız
bazen olası geliyorya insanınNiye geriliyormuş, napıyormuşsunuz siz?
Canımın o anki istemesine göre şekillenirdi katılıp katılmayacağım. Belki hususi katılıp ortam geresim gelirdi yani belli olmazdı.
bazen olası geliyorya insanın
işte yaşlanıyorum heralde boşver germe gerilme
Neden gönderdiniz eşinizi...sizi hatalı buldum...Eşimin yegeninin sözü olacagı zaman , ablası eşime “ortam gergın olabılır sen tek gel” demişti ve eşim tek gitti.
Valla gerginliğin durumuna bağlı eğer durum büyükse hiç bir şeylerine gitmem ama bana ciddi zarar verilmişse esiminde gitmesini istemeyebilirim ama öyle değilse sadece eşim giderSelam arkadaslar. Eşimin yegeninin sözü olacagı zaman , ablası eşime “ortam gergın olabılır sen tek gel” demişti ve eşim tek gitti. Herkes ordaydı, bır ben ve cocugum yoktı. Simdi nısan varmıs haftaya. Esımı arayıp sabah soyluyor ablası. Sız olsanız ne yaparsınız? Nısana gıdermısıbız? Yoksa mayısta dugunu olacak, nısana gıtmeyıp dugune mı gıdersınız
B beyzat2014 bu yorumu 7 tane görümcen olduğunu bilmeden yaptım....Neden gönderdiniz eşinizi...sizi hatalı buldum...
Eşinizde akıllı olup eşimi istemiyorlarsa bende gitmemeliyim diye düşünmeliydi...
Hyır. Onay vermedıklerı bır evlılık olacak sanırım. Yanı benımle alakalı degıl . Bahane oldugu cok acıkOrtam sizin yuzunuzden mi gerilebilirmis? Ben tam anlayamadim konuyu
Evde kıyamet koptu. Yıne de gıttıNeden gönderdiniz eşinizi...sizi hatalı buldum...
Eşinizde akıllı olup eşimi istemiyorlarsa bende gitmemeliyim diye düşünmeliydi...
Gergin olmasının sebebi siz misiniz? Pek anlamadım ama eşinizin yerinde olsaydım gitmezdim izin de vermezdim..Selam arkadaslar. Eşimin yegeninin sözü olacagı zaman , ablası eşime “ortam gergın olabılır sen tek gel” demişti ve eşim tek gitti. Herkes ordaydı, bır ben ve cocugum yoktı. Simdi nısan varmıs haftaya. Esımı arayıp sabah soyluyor ablası. Sız olsanız ne yaparsınız? Nısana gıdermısıbız? Yoksa mayısta dugunu olacak, nısana gıtmeyıp dugune mı gıdersınız
Benımle alakalı hıc bırgergınlık yok. Gergınlık dedıklerı de, ıclerıne cok sınmeyen bır evlılık. Adamlar dugun yapıyor, bızım evde huzursuzluk sebebı oluyor. Hepsı esımın sucuValla gerginliğin durumuna bağlı eğer durum büyükse hiç bir şeylerine gitmem ama bana ciddi zarar verilmişse esiminde gitmesini istemeyebilirim ama öyle değilse sadece eşim gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?