Ne yapmalıyım???

ses10

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
1
0
86
Bingöl
Bikaç ay önce eşimin ailesi bikaç günlüğüne evimize gezmeye geldi. Annesi, babası ,erkek kardeşi karısı ve çocuğu, iki ablası ve birinin çocuğu ile birlikte. Bende o dönemde 3 aylık hamileydim. Kv ile aramız soğuktu daha önceki olaylardan dolayı. Evimden gidecekleri sırada o kadar kişi bizim binek aracımızla havalimanına gideceklerdi. Bende eşime bende gelmek istiyorum dedim.pek gelmemi istemedi. Ben tekrar söyledim geleceğimi eşim nasıl sığacağız 8 kişi dedi. Bende ben dolmuşla gelirim dedim. Herkes bizim arabaya bindi hiçbirisi demedi sen hamilesin gel sen bin diye yada erkek kardeşi ve babası iki erkek olarak binebilirdi dolmuşa yada görümcemlerden biri Yanımda gelebilirdi sonuçta hamileydim. Eşim de sesini çıkarmadı. Değersiz hissettim resmen😕

Bikaç ay önce eşimin ailesi bikaç günlüğüne evimize gezmeye geldi. Annesi, babası ,erkek kardeşi karısı ve çocuğu, iki ablası ve birinin çocuğu ile birlikte. Bende o dönemde 3 aylık hamileydim. Kv ile aramız soğuktu daha önceki olaylardan dolayı. Evimden gidecekleri sırada o kadar kişi bizim binek aracımızla havalimanına gideceklerdi. Bende eşime bende gelmek istiyorum dedim.pek gelmemi istemedi. Ben tekrar söyledim geleceğimi eşim nasıl sığacağız 8 kişi dedi. Bende ben dolmuşla gelirim dedim. Herkes bizim arabaya bindi hiçbirisi demedi sen hamilesin gel sen bin diye yada erkek kardeşi ve babası iki erkek olarak binebilirdi dolmuşa yada görümcemlerden biri Yanımda gelebilirdi sonuçta hamileydim. Eşim de sesini çıkarmadı. Değersiz hissettim resmen😕
İyi saçmalamışsınız. Beğendim ben. Saçmalık dediğin böyle olmalı.

Az sayida gelmisler,mahallenin geri kalani nerdeymis? 3 aylik hamile kadinin evine gelirkenki festival havasina hayran kaldim.

Sizin de havaalanina israr kiyamet dolmusla da olsa gitmek istemenize ne diyecegimi bilemiyorum. Cidden sacma olmus,oturaydiniz evde hic miis guc yoktu misafir ardindan yapilacak? Eve kamyon carpmis gibi olmustur insan is bile yapmasa ayagini uzatip dinlenir yani

Sizin niye gitmek istediginizi anlamadim . Hamilesiniz madem sizde kalmislar vakit gecirmissiniz , yolcu etmek istemenizi anliyorum da durumunuz müsait degilmiş ısrar etmeseydiniz keşke. Onlar gidecekler araca binmeye mecburlar sizin mecburiyetiniz yok ki .

Iyide siz niye havalimanına ugurlamaya gittiniz ki zaten evden öpüp gondersediniz eşinizde arabayla onları goturseydi hata sizde bence .ne gerek var yani gitmeye . Bide minubusle gitmissin iz kendinize boş yere eziyet etmişsiniz

Neden gitmek istediğini anlamadım, neden dolmuşa binmek istediğini anlamadım ayrıca 3 aylık hamile dolmuşa binebilir ben 4 aylık otobuse biniyorum ayrıca o insanlar misafir neden sana yer verip dolmuşa binsin ??! Gereksiz naz.

Onların yaptıkları başlı başına yanlış zaten seni de anlıyorum ben de belki aynı şeyi yapabilirdim o an sağlıklı karar vermek kolay değil hem hamilesin hem de onlarla aran iyi değil eşinin yanında olmak istersin ama bence onların olduğu yere girmemeye çalış dışarıdan bakınca gitmesen daha iyiydi eşin de arada kalır tatsızlık çıkmasın boşuna onlar gidecek sen eşinle evinde kalacaksın sonuçta

Neden gitmek istediğini anlamadım, neden dolmuşa binmek istediğini anlamadım ayrıca 3 aylık hamile dolmuşa binebilir ben 4 aylık otobuse biniyorum ayrıca o insanlar misafir neden sana yer verip dolmuşa binsin ??! Gereksiz naz.
Ben doğumuma dolmuşta gittim ;)
Naz yapsam da anlayacak cinsler yoktu karşımda
Hayır karnım burnumda hafif de sancım var yer de istemedim kimseden
Taa kaç dk sonra biri gördü yer verdi
Zaten 1 saat sonra da sezaryene girdim..
İçlendim şimdi..
Hiç kıymatimi bilmedim ben bilmeyince de kimse bilmedi

Valla eşim illa sende gel dese bile gitmezdm zorlamak ne yani bu kadar otobüsle gelirim ben falan 3 aylık hamileysenz gitmeyin değersizlik ten değil boş inattan gel sen arada git biz otobüsle gidelm denemişler ben olsam bende demezdm kocan yer yok sen gelme diyor havaalanına bırakıp gelecek zaten sen yok illa gelcem dersen kusura bakmada kimse gel sen bin biz otobüsle gidelm demez hamilelik psikolojiside değişik bişey işte herkeste ayni olmuyor 😏

Back
X