Ne yapmalıyım???

Ben doğumuma dolmuşta gittim :KK66:
Naz yapsam da anlayacak cinsler yoktu karşımda
Hayır karnım burnumda hafif de sancım var yer de istemedim kimseden
Taa kaç dk sonra biri gördü yer verdi
Zaten 1 saat sonra da sezaryene girdim..
İçlendim şimdi..
Hiç kıymatimi bilmedim ben bilmeyince de kimse bilmedi
Bende aynıydım ya.doğurana kadar yalnız başıma tramvayla otobüsle gittim gittim geldim.hiç naz yapmadım.

Bikaç ay önce eşimin ailesi bikaç günlüğüne evimize gezmeye geldi. Annesi, babası ,erkek kardeşi karısı ve çocuğu, iki ablası ve birinin çocuğu ile birlikte. Bende o dönemde 3 aylık hamileydim. Kv ile aramız soğuktu daha önceki olaylardan dolayı. Evimden gidecekleri sırada o kadar kişi bizim binek aracımızla havalimanına gideceklerdi. Bende eşime bende gelmek istiyorum dedim.pek gelmemi istemedi. Ben tekrar söyledim geleceğimi eşim nasıl sığacağız 8 kişi dedi. Bende ben dolmuşla gelirim dedim. Herkes bizim arabaya bindi hiçbirisi demedi sen hamilesin gel sen bin diye yada erkek kardeşi ve babası iki erkek olarak binebilirdi dolmuşa yada görümcemlerden biri Yanımda gelebilirdi sonuçta hamileydim. Eşim de sesini çıkarmadı. Değersiz hissettim resmen😕
Ben eve geldiğiniz zaman eşinizle nasıl bi konuşma yaptınız onu merek ettim.

Eşiniz kimi seçecek diye Onu test ettiniz herhalde? Ya da gezmek istediniz ?gerçekten niye gittiğinizi çok merak ettim.

Çocukmusunuz ayol, ne işiniz var... Dolmuşla geleyim deyince eşinizin sizi arabaya alıp yolculardan birini dolmuşla göndereceğini düşündünüz sanırım. Saçmalık yaptığınız...

6 yetişkin 2 çocuk

Bir de aracı kullanan eşin

Nasıl sığdılar

Yani öne iki kişi kp ve abi binse arkaya dört kadın iki çocuk mu bindiler

Siz de dolmuşla gittiniz

Tek dolmuş ile gidiliyorsa bu kadar kişinin doluşması saçma

Bir gariplik var bu İşte

Back
X