- 5 Mart 2018
- 175
- 221
- 103
- Konu Sahibi kitapsevertilki
-
Bence de bu meseleye dahil olmayın.neticede ikisini de çağırmışsınız iftara,gelen gelir;gelmeyen de açıklamasını daha sonra yapar.sofradaki herkes akraba,tanıdık;insanlık halinden anlarlar!olur öyle ramazan vakti sinirler hep gergin olur. Su yolunu nihayetinde bulacak bir kaç gün/haftaya onlar yine doğruyu/yanlışı bulup aralarını yaparlar.endişe etmeyin
karışmayın. kendi kardeşiniz bile olsa karışmayın.
Olsun siz yine de arayın mübarek günün hatrına belki kalbi yumuşar dediginiz gibi abla mi alip gelsen olmaz mı, tek gelirsen insanlar yanlış anlar filan diyin, kabul etmezse de eltiniz arayın sizin hatriniza gelmesini söyleyin mübarek gün inşallah barışırlar
Karışma sen
Tek geldiğinde de haberin yokmuş gibi aa X nerde dersin
O da kavga ettik diyemez milletin içinde
Rahatsız biraz falan der
Öyle geçer gider mesele
Canım senin utanacağın bir durum yok kiİnşallah hiç gelmez tek gelcekse
En kötü ne olabilir gelmezlerAslında böyle olaylarımızda birbirimize müdehale etmişliğimiz vardır. Ama niyeyse iyi niyetim yanlış anlaşılır diye çekiniyorum, çocukları var bide onlarda etkileniyolar bu durumdan üzülüyorum
Bence arayıp öyle birşey söylemeyin size düşmez. Eşin nerde diye konu açılırsa da buna cevap vermek kayniniza düşer . Bir yuvanın yıkılması üzücü tabi onun dışında sizin kafaya takacaginjz birşey yok bence.Merhaba,
Yarın akşam için eltim ve kaynımı ortak arkdaş grubumuz ile iftara davet etmiştim. Biraz önce aradı ağlayarak ben gelemeyeceğim diye başladı kavga etmişler kaynım ile bomboş birşeyden ötürü saymış söylemiş kadına eşyalarını istemiş o da bavula koymuş çocuğuyla yollamış.
Şuan köyde duruyorum çocuklarım burayı sevdiği için. Eltimin de kendi ayrı evi var sevemedi burayı gelmek istemiyo kaynım o evde kalıyodu bi kaç gündür, eşim ara sor demişti ama ben irdelemek istemedim açıkcası.
Basit birşey abla bu barışırsınız dedim bitti diyo ama böyle çok olaylar oldugundan bu da geçicidir diyorum.
Şimdi sorum şu yarın o ortama tek gelirse kaynım ayıp olacak ve kavgaları da belli olacak. Ben arayıp ablamı al gel demelimiyim? Yoksa hiç karışma mı dersiniz? Başım ağrıdı inanın üzüldüğümle kaldım
Canım senin utanacağın bir durum yok ki
Bırak kaynın tasalansın
Sen haberin yokmuş gibi davran
Burda bi konu vardı.Elti meselesiydi.Elti geline kocasını şikayet ediyodu habire.O da eltiyi haklı bulduğunu vs. söylüyodu.Elti gidip kocasına yetiştiriyodu hepsini.Sonuç: Elti ve kocası arayı düzeltti,kaynı geline cephe aldı. Bence hiç karışmayın.Kimseye güven olmuyor artık eşiyle arayı düzeltmek için yardımcı olan herkesi kurban ediyor birçoğu.
En kötü ne olabilir gelmezlerama siz elinizden geleni yapmış olursunuz niyet hayr akıbet hayr ❤ sonucu haber edin
Bence arayıp öyle birşey söylemeyin size düşmez. Eşin nerde diye konu açılırsa da buna cevap vermek kayniniza düşer . Bir yuvanın yıkılması üzücü tabi onun dışında sizin kafaya takacaginjz birşey yok bence.
En kötü ne olabilir gelmezlerama siz elinizden geleni yapmış olursunuz niyet hayr akıbet hayr ❤ sonucu haber edin
Aynen canım hayırlısı siz elinizden geleni yaptiniz gerisi onlara kalmisKaynım tek geldi baya herkese de bozuk olduklarını söyledi laflarıyla, gidip almadı kadını yani haklarında hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?