ne yapmalıyım?

HayatBen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2.698
1.137
133
ya görumcem olacak kişi sosyal medyadan takip isteği gönderdi. takibe takip yapayım dedim 2 gün oldu kabul etmedi.. ne yapsam acaba ya ? sorsam mı yoksa onn gibi unutmus gibi mi yapsam ? Bilemedim yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
Kabul etmeyi bilmiyodur belkide .. lafın sırası gelince sorarsınız eee bende seni eklemistim ama göremiyorum kabul etmedin herhalde hihihi :deli:

Kabul etmeyi bilmiyodur belkide .. lafın sırası gelince sorarsınız eee bende seni eklemistim ama göremiyorum kabul etmedin herhalde hihihi :deli:
Yok ya biliyor bir sürü resim paylaşmış. Yazayım diye düşündm çünkü nişana kadr görüşecek bi durum yok yazmayayım mı

Bence siz de çıkarın gitsin :) Eşin ailesini (Eleştirmeye meraklı olan çok bilmiş tayfadan bahsediyorum normal olanlardan değil) eklemeyi doğru bulmuyorum ben. Önceden böyle düşünmüyordum, şimdi çok gereksiz buluyorum. Kim ne yapmış, bunu bana mı ima etmiş filan hiç uğraşamam..

Eee belki görmemiştir unutmuştur
Ya bide sosyal medya dünyası var sanki temelde çok başarılıyızda birde sanal :))))

Bence siz de çıkarın gitsin :) Eşin ailesini (Eleştirmeye meraklı olan çok bilmiş tayfadan bahsediyorum normal olanlardan değil) eklemeyi doğru bulmuyorum ben. Önceden böyle düşünmüyordum, şimdi çok gereksiz buluyorum. Kim ne yapmış, bunu bana mı ima etmiş filan hiç uğraşamam..
Ya daha görümcem olmadı temmuzda olacak .. şimdi çeksem sanki onu takip ediyormş gibi olmakta istemiyorum

Eee belki görmemiştir unutmuştur
Ya bide sosyal medya dünyası var sanki temelde çok başarılıyızda birde sanal :))))
Şimdi sorsam sanki takip ediyormş gibi olacak öyle olmakta istemiyorum benmkine de sormak istemiyorum

ya görumcem olacak kişi sosyal medyadan takip isteği gönderdi. takibe takip yapayım dedim 2 gün oldu kabul etmedi.. ne yapsam acaba ya ? sorsam mı yoksa onn gibi unutmus gibi mi yapsam ? Bilemedim yardımcı olur musunuz?
Dün yukarda ki yazıyı yazmıştım. . Az önce nişanlanacagım adam aradı . Kardesm sana takip isteği yollamş kabul etmemişsin diye. . hayır ettim o benmkni kabul etmedi dedim bi bakarsa tlfna.. Bu nasıl bi saçmalıktr ya çocukmsnz siz dedi.. Ne alaka ya dedim benmle bnu kendisine soracaksın dedim kendisi basta yolladı madem istemıyorsa neden yolladı madem yolladı amacı ne dedim bekletiyo .. açıkçası sen söyleyene kdrda unutmustum onu mu takip ediyorum ben dedim. umursamayanı neden umursayayım ben dedim. . İnsan saygıdan ayıp olmasın diye dikkat eder dedim.. kapattı suratıma tlfna uyuz oldum yaa. .

Back
X