Ne yapmalıyım?

yulin34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2018
1.069
527
123
Kızlar iyi geceler herkese.
Eski flörtümle daha yeni konuşmayı kesmiştim. Benim ilgisizliğim ona adım atmamam ve birkaç şey sonucunda aramız bozuldu.Kararsızım korkuyorum işime odaklancam vs deyince bitirmiştim konuşmayı arkadaş kalmıştık. Başta uzak duruyordu ama kıskanıyor gibiydi sonra yine sevgili gibi davranmaya başladı. Başbaşa kalma çabaları. Planlar imalar yapmalar. Kaçamak bakışlar, uzun bakışlar , temaslar, kıskanmalar vs. Sizin de önerinizle ona sınır çektim sen arkadaş kalamıyorsun konuşmayalım benim kafamı karıştırma dedim. Birkaç saat sonra saçma bir sebepten unutmuş gibi yazdı. Açtım hatırlattım sesi çok kötü geliyordu. Gurur yapar izlenimi verdi bana. Her neyse sonuç olarak duygusu olduğunu düşünüyorum yani. Daha hala hikayelerimi falan izliyor tamam numaranı silcem demişti konu o değil demiştim. Silmemiş.

Beni emanet bile ettiği en yakın arkadaşı kardeşim dediği çocuk bu konuyu açmamın sebebi. Beni nerde görse arıyor, oturalım vs diyor. Hatta benim eskisine biz senin ahmetle oturduk 4kişiydik deyince şok oldu. Nasıl ya niye bana demedi nasıl buluştunuz falan dedi. Sonra yok ya neyse ahmet bana ihanet etmez dedi konuyu kapadık. Hani en yakın arkadaşı benle de yakın arkadaşmış izlenimi verir gibi oldum bilerek. Ben yakın arkadaşımı kıskanırım falan dedim yok ben kıskanmam güvenirim sen kıskanırsın ayşe senden başkasıyla görüşse biliyorum dedi güldük.

Bu yakın arkadaşı attığım fotoğrafa kalpli gülücük atmış çok güzel olmuşsun diye. Ben şüphelenmiyordum ama benim arkadaşlarım şüpheleniyor size de sormak istedim. Eski flörtün en yakın arkadaşı sizle buluştuğunu eski flörte söylemese , fotoğrafınıza kalpli gülücük atsa ne düşünürsünüz ? Fesatlık yapmak istemiyorum. Ama eski flörtüme üzülüyorum. O kişiyi ailesinden sayıyor. Arkadaşı onu o kadar yakın bulmuyor belki bilmiyorum çünkü onunla fotoğraf falan atmıyor ama başkalarıyla attı eski flörtüm onunla atıyor onu çağırıyor buluşmalara vs .

Son flörtüm 2 yıl önceki flörtüme kızgın olduğumu da biliyor onun en yakın arkadaşları bana yürümüştü diye. Hatta duysa üzülür arkadaşının öyle yaptığını bilmiyordur çok bozulur kızar dedi. Yok o biliyordur midesiz o dedim.

Ama bunun bilmediğine eminim. Ne yapmam gerekir eğer gerçekten şüpheler haklı çıkarsa ? Arkadaşının yaptığını bilmesini istiyorum bir şekilde ama ne yapmalıyım?

Arkadaşlar düzenliyorum. İlk flörtü unutun. Konu başka yere kayıyor. Sonraki yazılarda anlattım ama yine aynı yorumlar geliyor. Zaten bugüne dek 2 flörtüm oldu. İlkinin arkadaşları bana ayıp etmişti.
Şimdi sonuncusunun duyguları tam bitmiş değil ama ilişki korkusu var uzun ilişkiden çıkmış muhtemelen evlilik korkusu da var. O yüzden kestik bir şekilde. En yakın arkadaşı ondan habersiz benle iletişim kuruyor. Başıma aynı şey gelsin istemiyorum. Ve onun adına da üzülüyorum kardeşim dediği çocuk arkasından iş çeviriyor diye. Umarım ben haksız çıkarım. Vicdan yaptım çünkü.

Son düzenleme:
Kızlar iyi geceler herkese.
Eski flörtümle daha yeni konuşmayı kesmiştim. Benim ilgisizliğim ona adım atmamam ve birkaç şey sonucunda aramız bozuldu.Kararsızım korkuyorum işime odaklancam vs deyince bitirmiştim konuşmayı arkadaş kalmıştık. Başta uzak duruyordu ama kıskanıyor gibiydi sonra yine sevgili gibi davranmaya başladı. Başbaşa kalma çabaları. Planlar imalar yapmalar. Kaçamak bakışlar, uzun bakışlar , temaslar, kıskanmalar vs. Sizin de önerinizle ona sınır çektim sen arkadaş kalamıyorsun konuşmayalım benim kafamı karıştırma dedim. Birkaç saat sonra saçma bir sebepten unutmuş gibi yazdı. Açtım hatırlattım sesi çok kötü geliyordu. Gurur yapar izlenimi verdi bana. Her neyse sonuç olarak duygusu olduğunu düşünüyorum yani. Daha hala hikayelerimi falan izliyor tamam numaranı silcem demişti konu o değil demiştim. Silmemiş.

Beni emanet bile ettiği en yakın arkadaşı kardeşim dediği çocuk bu konuyu açmamın sebebi. Beni nerde görse arıyor, oturalım vs diyor. Hatta benim eskisine biz senin ahmetle oturduk 4kişiydik deyince şok oldu. Nasıl ya niye bana demedi nasıl buluştunuz falan dedi. Sonra yok ya neyse ahmet bana ihanet etmez dedi konuyu kapadık. Hani en yakın arkadaşı benle de yakın arkadaşmış izlenimi verir gibi oldum bilerek. Ben yakın arkadaşımı kıskanırım falan dedim yok ben kıskanmam güvenirim sen kıskanırsın ayşe senden başkasıyla görüşse biliyorum dedi güldük.

Bu yakın arkadaşı attığım fotoğrafa kalpli gülücük atmış çok güzel olmuşsun diye. Ben şüphelenmiyordum ama benim arkadaşlarım şüpheleniyor size de sormak istedim. Eski flörtün en yakın arkadaşı sizle buluştuğunu eski flörte söylemese , fotoğrafınıza kalpli gülücük atsa ne düşünürsünüz ? Fesatlık yapmak istemiyorum. Ama eski flörtüme üzülüyorum. O kişiyi ailesinden sayıyor. Arkadaşı onu o kadar yakın bulmuyor belki bilmiyorum çünkü onunla fotoğraf falan atmıyor ama başkalarıyla attı eski flörtüm onunla atıyor onu çağırıyor buluşmalara vs .

Son flörtüm 2 yıl önceki flörtüme kızgın olduğumu da biliyor onun en yakın arkadaşları bana yürümüştü diye. Hatta duysa üzülür arkadaşının öyle yaptığını bilmiyordur çok bozulur kızar dedi. Yok o biliyordur midesiz o dedim.

Ama bunun bilmediğine eminim. Ne yapmam gerekir eğer gerçekten şüpheler haklı çıkarsa ? Arkadaşının yaptığını bilmesini istiyorum bir şekilde ama ne yapmalıyım?
Çok eskı var burda eskı flort arkadası gln vallaha anlamadım hanımefendi.

Konudan sadece eski flört yeni flort,daha eski flortun daha daha eski flortu flört flört 😴
Hayır topu topu 2 flört var. İlkinin arkadaşları beni çok rahatsız etmişti. Yenisi ilkini kıskandığında onu çok takıyorsun dediğimde sinir oluyorum sebebi de bu demiştim. O da o konuda arkadaşlarının sana yazdığını bilse çok kötü olurdu demişti. Ben de biliyor o öyle düzgün biri değil demiştim.
Şimdi kendisinin en yakını birlikte büyüdüğü çok sevdiği arkadaşı bana fazla samimi olunca kalpli emoji atınca korktum. Benimkinin haberi yok eminim. Geçen akşam oturduğumuzu bile söylememiş. Biz olsak hemen arkadaşımıza söyleriz senin eskisi ile oturduk vs diye. Bu söylemiyor. Tam anlatamadım herhalde ama belki şimdi açık olmuştur.

Hayır topu topu 2 flört var. İlkinin arkadaşları beni çok rahatsız etmişti. Yenisi ilkini kıskandığında onu çok takıyorsun dediğimde sinir oluyorum sebebi de bu demiştim. O da o konuda arkadaşlarının sana yazdığını bilse çok kötü olurdu demişti. Ben de biliyor o öyle düzgün biri değil demiştim.
Şimdi kendisinin en yakını birlikte büyüdüğü çok sevdiği arkadaşı bana fazla samimi olunca kalpli emoji atınca korktum. Benimkinin haberi yok eminim. Geçen akşam oturduğumuzu bile söylememiş. Biz olsak hemen arkadaşımıza söyleriz senin eskisi ile oturduk vs diye. Bu söylemiyor. Tam anlatamadım herhalde ama belki şimdi açık olmuştur.
Anladım o çocuktan uzak dur,eski florunede durumu anlat bilsin ne mal oldugunu.

Çok eskı var burda eskı flort arkadası gln vallaha anlamadım hanımefendi.
İki tane flörtüm oldu zaten. Çok eski yok aslında. İlkinin arkadaş çevresi beni rahatsız etmişti. Şimdi bunun en yakın arkadaşı bana bundan habersiz yazıyor. Yazma derken dışarda görünce davet ediyor. Oturalım borcun var diyor. Kalpli gülücük atıyor çok güzel olmuşsun diye. Kendisine flörtüm yuline sahip çık falan demişti. İkimiz de aynı şehre gidecektik kısa süreli. Hani sen koru onu kimse yanaşmasın tarzı. Biliyorum onun tavrı da saçma ama güya sahiplendiğini belli ediyordu beni. Emanet ettiği arkadaşı benle oturduğunu vs hiç anlatmamış ona. Benden duydu. Ve şok oldu. Sonra toparlandı muhabbet bir şekilde.

İletişimi azaltabldiğin kadar azalt o çocukla da olmamış zaten aslında çok kafanı yormaya veya kendini huzursuz hissetmene sebep olacak bir durum yok.Sen kendin hazetmiyorsan uzak dur paylaşım fln da yapma gerçekten gerek yok :) (Şuan için )

Kalpli emoji kafi 🙄ben arkadaşımın sevgilisine,eşine kalpli emoji atmam,kimse atmaz.
Çok moralim bozuldu ya. Exime diyemem de konuşmayalım dedim çünkü. Ve kesin bir şey yok. Çocuk ben öylesine attım elim çarptı kötü niyet yok vs de diyebilir. Bir daha yazarsa eximin konusunu açayım olmadı ben de kanki falan diyeyim anlar belki. Exime ispiyonlarsam kezban gibi hissetcem şu an.

İletişimi azaltabldiğin kadar azalt o çocukla da olmamış zaten aslında çok kafanı yormaya veya kendini huzursuz hissetmene sebep olacak bir durum yok.Sen kendin hazetmiyorsan uzak dur paylaşım fln da yapma gerçekten gerek yok :) (Şuan için )
Onun adına üzüldüm. Benim en yakınım bana yapsa bilmek isterdim. Çok seviyor onu çünkü. Hep onu düşünüyor hatta arkadaşına başka bir arkadaşımızı uygun görmüştü bana da demişti bunlar olsa nasıl olur yapsak mı diye. Ben de olabilir demiştim sonra kızın sevgilisi varmış diye olmamıştı. Öyle bir ortam vardı inşallah ben fesatımdır. Beni çok yakın gördüğü için öyle davranıyordur.

kararlı değilse adım atma. arkadaşı içinse yüz verme eğer baktın devam ediyor engelle gitsin bi daha yüzüne de bakma bunları terslemezsen anlamıyorlar.

Yulincigim, bu ex flort dengesiz diye konu actigin eleman mi? Beriki de onun arkadasi mi?
Evet canım dengesiz olan. Senle olsa her şey mükemmel olmalı gibi davranıyorsun hayatta her şey oluyor gözümü korkuttun deyince kestim arkadaş kaldık güya ama bu sefer yine sahiplenmeye başladı. Başbaşa planlar , beni izliyor falan görüyorum,senin geleceğini düşündüm diye geldim , sen varsın diye vs , kıyafetime iltifat , bana dikiz aynasından bakıp gülmeler falan filan kafayı yedirtti. Yine kestim konuşmayı sesi çok kötü geliyordu tamam dedi güya birkaç saat sonra bir şey sordu alakasız sonra aradım ne saçmalıyorsun diye unutmuşum ya tamam silcem numaranı diye saçmaladı. Ben de azıcık dürüst ol ne unutması dedim dışardaydı arkadaşın yanında konuşamadı sonra da özür mesajı attı bir daha yazmam tamam diye. Numaramı silmedi hikayelerimi de izliyor şu an. Sanırım evliliğe gidecek bir ilişki istemiyor son iliskisinden yorgun çıkmış belli ki. Ona kızmadım anlayışlı davrandım.
Ama şu an arkadaşı böyle yapınca şaşırdım. En yakını çünkü. Birinci sıraya onu koyuyordu hep dostum diye.

Allahım ne kadar da flörtlü bir konu🙄
Kafam allak bullak oldu
Açıklama da yaptım oysa o kadar ne diyeyim. Bu yaşıma dek iki kişi oldu sadece. Anlatım karışık geldiyse de yorumları okuyun. Kırmızı kısımda da belirttim durumu. Neyse teşekkürler

Back
X