Ne yapmalıyım?

kararlı değilse adım atma. arkadaşı içinse yüz verme eğer baktın devam ediyor engelle gitsin bi daha yüzüne de bakma bunları terslemezsen anlamıyorlar.
Yok canım adım atmayacağım zaten. Belli ki evlenme niyeti yok. Ben hiç ona öyle konu açmadım ama benle başka yola giremeyeceğini biliyor en başından beri. Benden uzaklaşmaya çalışıyor başta ara sıra kıskançlık belirtileri dışında başarılıydı ama son zamanlarda dozu abarttı. Ben de sen arkadaş gibi davranmıyorsun kafam karışıyor hiç görüşmeyelim artık dedim. Öyle yani. Diğer çocuk da inşallah beni utandırır öyle bir niyeti yoktur. Çok üzülürüm valla flörtüm için çünkü arkadaşına çok çok güveniyordu.

Onun adına üzüldüm. Benim en yakınım bana yapsa bilmek isterdim. Çok seviyor onu çünkü. Hep onu düşünüyor hatta arkadaşına başka bir arkadaşımızı uygun görmüştü bana da demişti bunlar olsa nasıl olur yapsak mı diye. Ben de olabilir demiştim sonra kızın sevgilisi varmış diye olmamıştı. Öyle bir ortam vardı inşallah ben fesatımdır. Beni çok yakın gördüğü için öyle davranıyordur.
Aslında bıçaksırtı bi konu sen yanlış anladına gelirse konu sen çok üzülürsün ben olsam ses etmezdim ha sürekli mesaj atıyosa engelle gitsin açıklama yapmana gerek yok kimseye.Eski flörtüne karşı duyguların var hala ondan onu düşünüyosun iyiliğini yani ama kabak senin başına patlayabilir.Ya görmezden gel ya da kanka de laf arasında azıcık aklı varsa anlar senin ona karşı duygun olmadığını

Aslında bıçaksırtı bi konu sen yanlış anladına gelirse konu sen çok üzülürsün ben olsam ses etmezdim ha sürekli mesaj atıyosa engelle gitsin açıklama yapmana gerek yok kimseye.Eski flörtüne karşı duyguların var hala ondan onu düşünüyosun iyiliğini yani ama kabak senin başına patlayabilir.Ya görmezden gel ya da kanka de laf arasında azıcık aklı varsa anlar senin ona karşı duygun olmadığını
Evet canım ben de böyle planladım. Kanka kardeş vs diyeceğim. Hatta eskisinin konusunu da açabildiğim her an açacağım. Arkadaşına ihanet etmesin utansın. Çok sağol :))

Kendine yeni bir ortam bul bence.
Benimki dediğin kişiyle devam etmek istemiyorsan kesip at hayatından. Arkadaşın bana asılıyor desen bu sefer karışık sinyaller yolluyor sanacak, konuşma bahanesi görecek.
Kopamıyorum flörtümden diyorsan da ilgisiz durmayacaksın.
Ya yaşa sonuna kadar git gör ne olacağını ya da her ikisini de hayatından çıkart. Böyle ne uzalır ne kısalırsın.

Kendine yeni bir ortam bul bence.
Benimki dediğin kişiyle devam etmek istemiyorsan kesip at hayatından. Arkadaşın bana asılıyor desen bu sefer karışık sinyaller yolluyor sanacak, konuşma bahanesi görecek.
Kopamıyorum flörtümden diyorsan da ilgisiz durmayacaksın.
Ya yaşa sonuna kadar git gör ne olacağını ya da her ikisini de hayatından çıkart. Böyle ne uzalır ne kısalırsın.
Canım kafası karışık benim de kafamı karıştırıyor hem arkadaş gibi hem değil ayarlarımı bozuyor. İnşallah kafanı toparlarsın kendine iyi bak böylesi daha doğru dedim. Daha artık yazamam. Evet çok isterdim kararlı olmasını. O ilk zamanlar gibi heyecanını saklayamamasını. Ama şu an bir yandan hayatını kurmaya çalışıyor ve sanırım önümüzdeki 1-2 yıl evlilik yok planında. Biraz da sosyal bir insan kısıtlayacağımın da farkında. Keşke 1-2 yıl sonra tanışsaydık demişti bana açık açık. Ben onu beklemek istemiyorum evet duygum var artık ama acı çekerim o şekilde. Allah güzel kaderler yazsın ne diyeyim.

Canım kafası karışık benim de kafamı karıştırıyor hem arkadaş gibi hem değil ayarlarımı bozuyor. İnşallah kafanı toparlarsın kendine iyi bak böylesi daha doğru dedim. Daha artık yazamam. Evet çok isterdim kararlı olmasını. O ilk zamanlar gibi heyecanını saklayamamasını. Ama şu an bir yandan hayatını kurmaya çalışıyor ve sanırım önümüzdeki 1-2 yıl evlilik yok planında. Biraz da sosyal bir insan kısıtlayacağımın da farkında. Keşke 1-2 yıl sonra tanışsaydık demişti bana açık açık. Ben onu beklemek istemiyorum evet duygum var artık ama acı çekerim o şekilde. Allah güzel kaderler yazsın ne diyeyim.
İlk aşkım dediğim kişiyle hiçbir zaman sevgili olmadık sebebi de benim ona güvensizliğimdi. Çünkü bana aşık olduğunu söylese de kafası karışık, gel gitli davranıyordu. Hatta bana “seninle hayatımın çok kötü bir döneminde karşılaştık, keşke başka bir zaman tanışsaydık” diye klişe bir söz etmişliği bile var. 1 sene boyunca bekledim, ona güvenmek için en ufak bir sebep yetecekti bana.

Sonunda pes edip onu hayatımdan çıkardıktan 3 ay sonra sevgilimle tanıştım. 1 seneyi aşkın süredir beraberiz. Gel git yok, kafa karışıklığı yok, çok aşığız ve netiz.
Hatta şaka gibi ama bana “hayatımızın tam olması gereken zamanında tanıştık, ne öncesi ne de sonrası, en doğru zamanda” diye bir söz etmişliği bile var.

Karar senin, hayat senin. Biz burada tecrübelerimizle yol göstermeye çalışıyoruz sadece 😊

Onun arkadaşının sana kalpli şeyler yollaması görüşmen seninde buna müsade ettiğini gösteriyor, sen izin vermesen buna cesaret edemez bu bir, ikincisi sende hala unutamamışsın ki ona bunlari söyleyerek tepkisini görmek istiyorsun ama şunuda unutma belkide senin tepkini de onlar ölçüyordur... :KK69:

İlk aşkım dediğim kişiyle hiçbir zaman sevgili olmadık sebebi de benim ona güvensizliğimdi. Çünkü bana aşık olduğunu söylese de kafası karışık, gel gitli davranıyordu. Hatta bana “seninle hayatımın çok kötü bir döneminde karşılaştık, keşke başka bir zaman tanışsaydık” diye klişe bir söz etmişliği bile var. 1 sene boyunca bekledim, ona güvenmek için en ufak bir sebep yetecekti bana.

Sonunda pes edip onu hayatımdan çıkardıktan 3 ay sonra sevgilimle tanıştım. 1 seneyi aşkın süredir beraberiz. Gel git yok, kafa karışıklığı yok, çok aşığız ve netiz.
Hatta şaka gibi ama bana “hayatımızın tam olması gereken zamanında tanıştık, ne öncesi ne de sonrası, en doğru zamanda” diye bir söz etmişliği bile var.

Karar senin, hayat senin. Biz burada tecrübelerimizle yol göstermeye çalışıyoruz sadece 😊
Ben de senin gibi düşünüyorum canım. Onun kafa karışıklığını belki eskiden olsa beklerdim. Ama yaşım 27 ve bugüne dek hiç düzgün ilişkim olmadı. Artık çok istiyorum hayatıma düzgün birini mutlu ve güvenli bir ilişkiyi. O yüzden onu uzaklaştırdım ben de. Görünce selam bile vermiyorum. Kafasını toplasın kendisi bilir. İnşallah beni de bulur aşk. Senin adına çok sevindim :)

Onun arkadaşının sana kalpli şeyler yollaması görüşmen seninde buna müsade ettiğini gösteriyor, sen izin vermesen buna cesaret edemez bu bir, ikincisi sende hala unutamamışsın ki ona bunlari söyleyerek tepkisini görmek istiyorsun ama şunuda unutma belkide senin tepkini de onlar ölçüyordur... :KK69:
Canım ben birebir görüşmedim. Yanımda arkadaşım vardı onun da yanında arkadaşı vardı. Zaten sonradan exime de söyledim ilk fırsatta. Arkadaşı söylememiş hiç çok belliydi şok oldu çünkü. Şu an tepki ölçüyorlarsa da bilemem. Ben sadece gülücük ve teşekkür ederim yazdım. Hatta gülücük de çok komik bir şey varmış gibi dursun diye gözyaşlı çarpraz gülen hani ciddiye almadım iltifatını havası vermek istedim. Rica ederim dedi bitti. Ben benimki onu çok seviyor diye yakın hissediyordum sadece ama bundan sonra sınır çekeceğim zaten. Exim çok kıskanç birisi duyarsa çok üzülür. Bana bir kere şey demişti (konudaki arkadaşın adı ahmet olsun ) bana hiç bakmıyorsun bir ortamda sana bakıyorum uzun uzun hiç dönmüyorsun bile ahmete nasıl davranıyorsan bana da öylesin. Deniyorlarsa da görürler zaten nasıl biri olduğumu.

Son düzenleme:
Bir de evet unutamadım zaten. Ama tepkisini ölçmek istemiyorum tepkisi belli çünkü kafası karışık biliyorum ölçülecek bir şey yok. Sadece onun adına çok üzüldüm zarar görmesini istemiyorum hayatı boyunca ben olmasam da arkadaşı olacak çünkü dikkatli olmasını istiyorum sadece. Yine de söyleyemiyorum konu çok hassas çünkü.

Kızlar iyi geceler herkese.
Eski flörtümle daha yeni konuşmayı kesmiştim. Benim ilgisizliğim ona adım atmamam ve birkaç şey sonucunda aramız bozuldu.Kararsızım korkuyorum işime odaklancam vs deyince bitirmiştim konuşmayı arkadaş kalmıştık. Başta uzak duruyordu ama kıskanıyor gibiydi sonra yine sevgili gibi davranmaya başladı. Başbaşa kalma çabaları. Planlar imalar yapmalar. Kaçamak bakışlar, uzun bakışlar , temaslar, kıskanmalar vs. Sizin de önerinizle ona sınır çektim sen arkadaş kalamıyorsun konuşmayalım benim kafamı karıştırma dedim. Birkaç saat sonra saçma bir sebepten unutmuş gibi yazdı. Açtım hatırlattım sesi çok kötü geliyordu. Gurur yapar izlenimi verdi bana. Her neyse sonuç olarak duygusu olduğunu düşünüyorum yani. Daha hala hikayelerimi falan izliyor tamam numaranı silcem demişti konu o değil demiştim. Silmemiş.

Beni emanet bile ettiği en yakın arkadaşı kardeşim dediği çocuk bu konuyu açmamın sebebi. Beni nerde görse arıyor, oturalım vs diyor. Hatta benim eskisine biz senin ahmetle oturduk 4kişiydik deyince şok oldu. Nasıl ya niye bana demedi nasıl buluştunuz falan dedi. Sonra yok ya neyse ahmet bana ihanet etmez dedi konuyu kapadık. Hani en yakın arkadaşı benle de yakın arkadaşmış izlenimi verir gibi oldum bilerek. Ben yakın arkadaşımı kıskanırım falan dedim yok ben kıskanmam güvenirim sen kıskanırsın ayşe senden başkasıyla görüşse biliyorum dedi güldük.

Bu yakın arkadaşı attığım fotoğrafa kalpli gülücük atmış çok güzel olmuşsun diye. Ben şüphelenmiyordum ama benim arkadaşlarım şüpheleniyor size de sormak istedim. Eski flörtün en yakın arkadaşı sizle buluştuğunu eski flörte söylemese , fotoğrafınıza kalpli gülücük atsa ne düşünürsünüz ? Fesatlık yapmak istemiyorum. Ama eski flörtüme üzülüyorum. O kişiyi ailesinden sayıyor. Arkadaşı onu o kadar yakın bulmuyor belki bilmiyorum çünkü onunla fotoğraf falan atmıyor ama başkalarıyla attı eski flörtüm onunla atıyor onu çağırıyor buluşmalara vs .

Son flörtüm 2 yıl önceki flörtüme kızgın olduğumu da biliyor onun en yakın arkadaşları bana yürümüştü diye. Hatta duysa üzülür arkadaşının öyle yaptığını bilmiyordur çok bozulur kızar dedi. Yok o biliyordur midesiz o dedim.

Ama bunun bilmediğine eminim. Ne yapmam gerekir eğer gerçekten şüpheler haklı çıkarsa ? Arkadaşının yaptığını bilmesini istiyorum bir şekilde ama ne yapmalıyım?

Arkadaşlar düzenliyorum. İlk flörtü unutun. Konu başka yere kayıyor. Sonraki yazılarda anlattım ama yine aynı yorumlar geliyor. Zaten bugüne dek 2 flörtüm oldu. İlkinin arkadaşları bana ayıp etmişti.
Şimdi sonuncusunun duyguları tam bitmiş değil ama ilişki korkusu var uzun ilişkiden çıkmış muhtemelen evlilik korkusu da var. O yüzden kestik bir şekilde. En yakın arkadaşı ondan habersiz benle iletişim kuruyor. Başıma aynı şey gelsin istemiyorum. Ve onun adına da üzülüyorum kardeşim dediği çocuk arkasından iş çeviriyor diye. Umarım ben haksız çıkarım. Vicdan yaptım çünkü.
Siz hala onun için üzülürken onun en yakın arkadaşına benim için önemli değil diyip demediğini bilmiyorsunuz ama belki bir şekilde konu açıldı seninle ciddi olmadığını söyledi adam da rahat davranıyor bu kadar çok üzüleceğini düşünüyorsan adamla değil arkadaşıyla muhabbeti kes engelle her yerden

Siz hala onun için üzülürken onun en yakın arkadaşına benim için önemli değil diyip demediğini bilmiyorsunuz ama belki bir şekilde konu açıldı seninle ciddi olmadığını söyledi adam da rahat davranıyor bu kadar çok üzüleceğini düşünüyorsan adamla değil arkadaşıyla muhabbeti kes engelle her yerden
Arkadaşı ilk ayrıldığımızda bana yulin exine ne yaptın kesin yine bir şey yaptın üzdün çocuğu tarzı konuşmuştu. Benim exte şöyle bir özellik var her ortamda şu tavra giriyor hiç kimse vazgeçilmez değil bir kızın peşinden çok koşmak doğru değil vs vs. Yani ben gururluyum imajı veriyor devamlı. Benim anladığım arkadaşına da o şekilde yansıttı. Ama çevresinden biri bana yazdığı anda ona karşı tepkimi tahmin eder bu konuları ondan önceki sevgilimin konusu geçince konuştuk ve birbirimizi gayet iyi anladık. Onun da daha önce başka arkadaşı tarafından böyle bir şey gelmiş başına eximin taa yıllar önceki sevgilisi-şu an o kıza karşı asla duygusu yok bana kızın exime dönmek istediğini falan söylediği upuzun mesajları da gösterdi hatta yakın zamanda-(bunun için kendisine kızdım niye kızı bana rezil ediyorsun diye orası ayrı, özür diledi sonra haklısın deyip)
O istemediği kız için bile aradan geçen 6-7 seneye rağmen bozulmuş. Biz bu arkadaşıyla beraber oturup kalktık eximle. Beni ona emanet etti hatta yuline dikkat et diye vs.
Biz ayrıldıktan sonra ona haber vermeden benle oturduklarını söylemediklerini duyunca da şok oldu. Siz nasıl buluştunuz ya, nasıl oldu plan nasıl yapıldı? Ne seni mi aradı(orada ikinci şoku yaşadı) ? Benden hiç konu açılmadı mı ? Diye sordu durdu sonra kendi kendine o bana ihanet etmez dedi kendini ikna etti bir nevi. Benim için önemli değil sen yürü kardeşim diyecek bir karakter değil eminim. Bundan önceki exim öyle biriydi her türlü pis yüzünü gördüm. Buna kesinlikle o anlamda güvenim tam.

Konuşmayı kesmek istediğimde arkadaş kalmaya ikna etmeye çalıştı önce ve sesi çok çok kötüydü ağlasa inanırdım yani. Zaten söyledi de ben böyle üzülüyorum diye ben de üzülüyorum ama daha doğru dedim bu şekilde. Birkaç saat sonra tekrar iletişime geçti sonra unutmuşum süsü verdi.

Eğer gurur yaptıysa artık benden bahsetmemiş olabilir artık ama bu da arkadaşının cesaretlenmesi için sebep değil. Ki ben en yakın arkadaşın bana yulin biriyle mi konuşuyorsun iması yapıyor bu ne sanıyor beni nasıl anlattın beni çocuğa dediğimde hayır o senin nasıl biri olduğunu gayet iyi biliyor ben anlatmıştım biliyor olayları az çok dedi. Arkadaşı benim exi pek aramıyor anladığım bu benim. Dışarı çıktığında hep başka arkadaşları var yanında. Eximle gittikleri arkadaş düğününden onunla tek bir fotoğraf bile atmamış oysa ki exim direk onunla paylaşıyor ediyor. Bilmiyorum inşallah yanlış anlamışımdır. Exim bana değer vermiyor önemsemiyor olsa o denli kıskanmaz. Benimle başka şehre gitme planları yapmaz. Seninle vakit geçirmeyi çok istiyorum ders çalışamadım bugün biraz çalışayım akşam çıkalım tarzında konuşmaz. Benimle ciddi olmayan bir ilişki yaşayamayacağını ben ona anlatmadan kendisi net biliyordu zaten en başından. Yani beni takılmalık diye yansıtması imkansız. Kendisi açıkça zaten o sebepten korkup kaçtı direk evlilik geliyor aklına çünkü benle başlarsa kendisinin dediği bu.

Arkadaşı ilk ayrıldığımızda bana yulin exine ne yaptın kesin yine bir şey yaptın üzdün çocuğu tarzı konuşmuştu. Benim exte şöyle bir özellik var her ortamda şu tavra giriyor hiç kimse vazgeçilmez değil bir kızın peşinden çok koşmak doğru değil vs vs. Yani ben gururluyum imajı veriyor devamlı. Benim anladığım arkadaşına da o şekilde yansıttı. Ama çevresinden biri bana yazdığı anda ona karşı tepkimi tahmin eder bu konuları ondan önceki sevgilimin konusu geçince konuştuk ve birbirimizi gayet iyi anladık. Onun da daha önce başka arkadaşı tarafından böyle bir şey gelmiş başına eximin taa yıllar önceki sevgilisi-şu an o kıza karşı asla duygusu yok bana kızın exime dönmek istediğini falan söylediği upuzun mesajları da gösterdi hatta yakın zamanda-(bunun için kendisine kızdım niye kızı bana rezil ediyorsun diye orası ayrı, özür diledi sonra haklısın deyip)
O istemediği kız için bile aradan geçen 6-7 seneye rağmen bozulmuş. Biz bu arkadaşıyla beraber oturup kalktık eximle. Beni ona emanet etti hatta yuline dikkat et diye vs.
Biz ayrıldıktan sonra ona haber vermeden benle oturduklarını söylemediklerini duyunca da şok oldu. Siz nasıl buluştunuz ya, nasıl oldu plan nasıl yapıldı? Ne seni mi aradı(orada ikinci şoku yaşadı) ? Benden hiç konu açılmadı mı ? Diye sordu durdu sonra kendi kendine o bana ihanet etmez dedi kendini ikna etti bir nevi. Benim için önemli değil sen yürü kardeşim diyecek bir karakter değil eminim. Bundan önceki exim öyle biriydi her türlü pis yüzünü gördüm. Buna kesinlikle o anlamda güvenim tam.

Konuşmayı kesmek istediğimde arkadaş kalmaya ikna etmeye çalıştı önce ve sesi çok çok kötüydü ağlasa inanırdım yani. Zaten söyledi de ben böyle üzülüyorum diye ben de üzülüyorum ama daha doğru dedim bu şekilde. Birkaç saat sonra tekrar iletişime geçti sonra unutmuşum süsü verdi.

Eğer gurur yaptıysa artık benden bahsetmemiş olabilir artık ama bu da arkadaşının cesaretlenmesi için sebep değil. Ki ben en yakın arkadaşın bana yulin biriyle mi konuşuyorsun iması yapıyor bu ne sanıyor beni nasıl anlattın beni çocuğa dediğimde hayır o senin nasıl biri olduğunu gayet iyi biliyor ben anlatmıştım biliyor olayları az çok dedi. Arkadaşı benim exi pek aramıyor anladığım bu benim. Dışarı çıktığında hep başka arkadaşları var yanında. Eximle gittikleri arkadaş düğününden onunla tek bir fotoğraf bile atmamış oysa ki exim direk onunla paylaşıyor ediyor. Bilmiyorum inşallah yanlış anlamışımdır. Exim bana değer vermiyor önemsemiyor olsa o denli kıskanmaz. Benimle başka şehre gitme planları yapmaz. Seninle vakit geçirmeyi çok istiyorum ders çalışamadım bugün biraz çalışayım akşam çıkalım tarzında konuşmaz. Benimle ciddi olmayan bir ilişki yaşayamayacağını ben ona anlatmadan kendisi net biliyordu zaten en başından. Yani beni takılmalık diye yansıtması imkansız. Kendisi açıkça zaten o sebepten korkup kaçtı direk evlilik geliyor aklına çünkü benle başlarsa kendisinin dediği bu.
Peki o zaman bu kadar şeye rağmen neden bu çocuğu engellemiyorsunuz anası değil babası değil arkadaşı bu kadar basit engelleyin bitsin gitsin

Peki o zaman bu kadar şeye rağmen neden bu çocuğu engellemiyorsunuz anası değil babası değil arkadaşı bu kadar basit engelleyin bitsin gitsin
Yok zaten sınırı çekeceğim dünden beri sinirim bozuldu bu konu yüzünden. Engelleme olayı ergence geliyor bana. Bir de net bir şey yok diye keskin adım atamıyorum ama sınırı çektiğimde anlar diye düşünüyorum.

Sen ne yap biliyor musun
Arkadaşınla çok görüşme. Görüştüğünde de mesafeli ol.
Ex flörtünle de konuş beni kimseye emanet etme diye

Sen ne yap biliyor musun
Arkadaşınla çok görüşme. Görüştüğünde de mesafeli ol.
Ex flörtünle de konuş beni kimseye emanet etme diye
Onu ikimiz de aynı şehire geldiğimiz zaman demişti. Orada yuline sahip çık anlamında normalde hepimiz aynı şehirdeyiz. Eximle konuşamam. Konuşmayalım beni arama yazma dedim şimdi ben kesin olmayan bir şey için onu arayamam. Bir de kaç senelik arkadaşı bir şekilde çevirir ben ortada kalırım. Exin arkadaşına sınır çekcem ama hatta bir daha böyle bir şey derse ima yapcam exim kendine iyi kardeş seçmiş sayesinde benim de bir kankim daha oldu diye. Korkuyorum çünkü bu mesele kötü bitecek diye

Onu ikimiz de aynı şehire geldiğimiz zaman demişti. Orada yuline sahip çık anlamında normalde hepimiz aynı şehirdeyiz. Eximle konuşamam. Konuşmayalım beni arama yazma dedim şimdi ben kesin olmayan bir şey için onu arayamam. Bir de kaç senelik arkadaşı bir şekilde çevirir ben ortada kalırım. Exin arkadaşına sınır çekcem ama hatta bir daha böyle bir şey derse ima yapcam exim kendine iyi kardeş seçmiş sayesinde benim de bir kankim daha oldu diye. Korkuyorum çünkü bu mesele kötü bitecek diye
Hayırlısı olsun ne zaman dönüyor o

Hayırlısı olsun ne zaman dönüyor o
O her zamanki yerinde 1 ay önce ben ve arkadaşı başka şehre geldik tatil zamanı. Ben yine geldim tatile şu an o da arkadaşı da yine asıl ikamet ettiğim yerde. :)valla canım benim hayattan pek bir şey çıkacağı yok çok mutsuzum bu ara :( ama hayırlısı olsun amin

Yulin ne olacak senin bu halin ex next karışmış gitmiş ama kusıra bakma senin davranışlarının çoğu ergence geliyor bana kusura bakma o çocuğu engellemek yaptıklarının içinde hiçte ergence olmazdı. Ayrıca sen yok bı exi fazla ciddiye almıyormusın. Görende adamın sevgilisisinde en yakın arkadaşı sana gizliden yazıyor sanırç sen bu adamla adam gibi sevgili bile olmadın. Adam bir iki yokladı sen ciddi ilişki isteyince heri kaçtı. Yanlış hatırlamıyorsamda senin önceki sevgilinle falanda aynı ortama giriyordu görüşüyordu.. Aranızda ciddi bir yaşanmışlık yok sevgililik yok adam ulu orta bende kimse vazgeçilmez değildir diye seni ima ederekte konuşmuş. O zamanda söyledim sözümün arkasındayım adam sana stepne muamelesi yapıyordu resmen. Arada iki kafa karıştırıcı söz sen ciddi adım isteyince hemen geri kaçış yuvarlanıp gidiyordunuz. Sen daha neyin derdindesin adam seni takılmak için yoklamış sen istemeyince ciddi adım bekleyince yol vermişti yazdıklarına bakarsak artık aç gözünü. Bırak ne hali varsa görsün. Adam seninle ciddi düşünse yaşanmışlığın olan adamlarla sana rağmen görüşmez. Siz ona takılmamışsınız; diğer arkadaşı çok büyük namussuzluk yapmış gibi tepki vermişsinizde ne yapmış senin ex dediğin adamla resmen ilan edilmiş
bir sevgililiğin bile yoktuki arayıp ne diyeceksin ha sen benimle ciddi ilişki istemedin ama bak arkadaşın istiyor mu üstelik adamın resminize gül bırakmak birde yanınızda arkadaş varken sizle buluşmak dışında yaptığı bişey yok görende sizi oyunlarla diğerinden ayırdı size ilanı aşk etti sanır. Ha kaldıki ilan edebilirde gönül bu ex sizin sevgiliniz değildi. Adam orda bura gururlu adam ayaklarına önemli olmadığınızı da ima etmiş. Bu çocuk belki gerçekten ciddi olarak hoşlanıyorsada arkadaşıda öyle söyleyince o niyetle yaklaşmış olabilir. Niye arkadaşının karısına asılan namussuz tavrı sergiliyorsunuz ki. Kaldı ki istemiyorsanız görüşmez, telefonla rahatsız ediyorsada engellersiz. Bence siz gene abartmışsınız ve asıl niyetiniz ex flörtünüze onu söyleyip gaza getirmek ama yanlış yoldasınız. Bırakın ne halleri varsa görsünler.

Back
X