Ne yapmalıyım

Perihosseini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2019
1.006
1.547
63
Kızlar merhaba. Çok kısa tutmaya çalışacağım. Sanırım biraz bunaldım ve çıkış yolumu bulamıyorum. Yaklaşık 1yildir işsizim kendi isteğimle. Kpss hazırlandım olmadı. Yani sonuçlar açıklanmadı daha ama olmadı biliyorum.. erkek arkadaşımla aramda çok fazla soğukluk var benden kaynaklı. Onunla görüşmek konuşmak bile istemiyorum günde 1msj belki atıyorum. Aynı şekilde hiçbir arkadaşımla da görüşmüyorum. Sanki içimde herkese karşı nefret var. Bitek ailemleyken iyiyim. İyice içime kapandim kimseyle bişey paylaşmak istemiyorum. Ama bu şekilde de mutsuzum. Yeni insanlarla tanişayim iyi gelir diyorum. Sonra herkes aynı nasıl olsa diye vazgeciyorum. Bu arada güçlü bir inancım olduğunu sanirdim yavaş yavaş o da çöküyor herşeyi sorguluyorum dinden çıkıcam gibi hissediyorum.Kendi işimi kurmak istiyorum ama cesaretim yok. Kaldım ben böyle mal gibi. Help me. :)

Öncelikle telefonu bırakıp bir nefes alın :) şu an hayatınızın pek de yolunda gitmediğini düşündüğünüz işin kafanız karmakarışık. Anlattığınız her şey birbiriyle ilintili. Kpss olmasa bile en azından çalışmaya başlayın. Hem kafanız dağılır hem de işe girdiğinizde başka insanlar da tanımış olacaksınız ve sosyalleşeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…