Ne yapmaliyim :(

Balkaymakbebegim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2018
142
173
53
29
Merhaba bayanlar ben bi bucuk yillik evliyim esimle cok iyi anlasiyorduk ama annesi yuzunden cok kavgalarimiz oldu.. her seferinde bi sekilde baristik. Su an 5 bucuk aylik evliyim 1 ay once yine buyuk bi kavgamiz oldu ilk defa bana el kaldirdi evden gittim 1 hafta sonra buyukler geri baristirdi. Simdi yine 4 gundur konusmuyorum esim cok para duskunu benim issizlik maasim var onu elimden aliyor her ay bana ufak bi harclik birakiyor yine sustum ama ustune birde hakaret yagdiriyo ne ise yariyon serefsiz mal vs vs dayanamiyorum her zaman seker hastaligini bahane ediyo. Simdi 4 gundur ne yemek yapiyom ne yuzune bakiyom onceden kus olsam bime yemegini yapip onune koyardim

Bosan bacım. Kocan degismez bence tahammul etme . Bak bir evlilikte siddet giriyorsa ondan sonrasi dahada beter gelir.

Paranızı elinizden alması da annesi yüzünden değildir heralde? Siz geçimsizliğinizi annesine bağlayarak kendinizi avutuyorsunuz gibi geldi bana el kadıracak kadar ileri gittiyse de yorum yapmamam daha doğru olacak sanırım..

Ne olursa olsun çocuk yapayım deme,izlemede kal. Saygısız ,şiddet uygulayan ve sizi dikkate almayan biri,evinize yaptığınız katkıyı göremeyecek kadar da nankör ayrıca.
Boşanmak çözüm , ama vicdanen de rahat olmak adına ona bir uzmandan yardım almasını şart koşabilirsin.pek kabul edeceğini sanmasam da yine bunu da dene,olmadı herkes yoluna

yapamiyorsan zorlamanin alemi yok.. Her Şer de bir hayır her hayirda bir şer var.. Parani alıp birde hakaret ediyorsa yarın öteki gün çocuk olursa daha da zorlanirsin bebegin cocugun yoksa yol ver gitsin...

Hamileymiş zaten 5.5 aylık hamileyken şiddet görmüş

Sacmalamıssın bacım

Size hakaret etmesine el kaldırmasına kesinlikle izin vermeyin. Ben olsam evi terkeder giderdim. Üstelik de hamilesiniz. İlerde çocuğunuzun yanında yaparsa daha da kötü.

Onlar nasıl büyüklermiş öyle ki el kaldırıldığı halde sizi geri yolluyorlar.
İşsizlik maaşınızı da vermeyin ? Gidip kendiniz çekiyorsunuz zaten. İsteyince de para falan yok deyin.
Bir de sormak manasız ama böyle berbat bir evliliğe neden çocuk ?

Evet kizlar hamileyim bile malesef... bosanma kararina dogru gidiyorum artik fark ettim ki sevgi saygi kalmamis uzatmanin anlami yok
Lütfen ayrılın.
Bu kadın cinayetlerinden sonra gördüm ki düzelir diye, çocuğum için diye düşünüp senelerce evli kalan kadınlar boşanmak istediğinde kocaları psikopata bağlıyor, kadının hayatı kayıyor.
O yüzden çok geç olmadan ayrılın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…