- 29 Aralık 2018
- 142
- 173
- 53
- 29
- Konu Sahibi Balkaymakbebegim
-
Bosan bacım. Kocan degismez bence tahammul etme . Bak bir evlilikte siddet giriyorsa ondan sonrasi dahada beter gelir.Merhaba bayanlar ben bi bucuk yillik evliyim esimle cok iyi anlasiyorduk ama annesi yuzunden cok kavgalarimiz oldu.. her seferinde bi sekilde baristik. Su an 5 bucuk aylik evliyim 1 ay once yine buyuk bi kavgamiz oldu ilk defa bana el kaldirdi evden gittim 1 hafta sonra buyukler geri baristirdi. Simdi yine 4 gundur konusmuyorum esim cok para duskunu benim issizlik maasim var onu elimden aliyor her ay bana ufak bi harclik birakiyor yine sustum ama ustune birde hakaret yagdiriyo ne ise yariyon serefsiz mal vs vs dayanamiyorum her zaman seker hastaligini bahane ediyo. Simdi 4 gundur ne yemek yapiyom ne yuzune bakiyom onceden kus olsam bime yemegini yapip onune koyardim
Paranızı elinizden alması da annesi yüzünden değildir heralde? Siz geçimsizliğinizi annesine bağlayarak kendinizi avutuyorsunuz gibi geldi bana el kadıracak kadar ileri gittiyse de yorum yapmamam daha doğru olacak sanırım..Merhaba bayanlar ben bi bucuk yillik evliyim esimle cok iyi anlasiyorduk ama annesi yuzunden cok kavgalarimiz oldu.. her seferinde bi sekilde baristik. Su an 5 bucuk aylik evliyim 1 ay once yine buyuk bi kavgamiz oldu ilk defa bana el kaldirdi evden gittim 1 hafta sonra buyukler geri baristirdi. Simdi yine 4 gundur konusmuyorum esim cok para duskunu benim issizlik maasim var onu elimden aliyor her ay bana ufak bi harclik birakiyor yine sustum ama ustune birde hakaret yagdiriyo ne ise yariyon serefsiz mal vs vs dayanamiyorum her zaman seker hastaligini bahane ediyo. Simdi 4 gundur ne yemek yapiyom ne yuzune bakiyom onceden kus olsam bime yemegini yapip onune koyardim
Ne olursa olsun çocuk yapayım deme,izlemede kal. Saygısız ,şiddet uygulayan ve sizi dikkate almayan biri,evinize yaptığınız katkıyı göremeyecek kadar da nankör ayrıca.
Boşanmak çözüm , ama vicdanen de rahat olmak adına ona bir uzmandan yardım almasını şart koşabilirsin.pek kabul edeceğini sanmasam da yine bunu da dene,olmadı herkes yoluna
5 buçuk aylık hamileyim demek istedin herhalde
Sacmalamıssın bacımParanızı elinizden alması da annesi yüzünden değildir heralde? Siz geçimsizliğinizi annesine bağlayarak kendinizi avutuyorsunuz gibi geldi bana el kadıracak kadar ileri gittiyse de yorum yapmamam daha doğru olacak sanırım..
Nereye sacmalmis Cokta dogru soylemis koca dovuyo parayi elinden aliyo hakaret ediyo Kadin hala kaynanam sisirdi die gostermeye calisiyo herif hamileyken siddet uygulamis bu hala bosasammi5 modunda bosa tabiSacmalamıssın bacım
Sizin algılarınız kısıtlıysa size saçma gelebilir tabiki dediğimi anlamadıysanız yorum yapmayın bariSacmalamıssın bacım
Lütfen ayrılın.Evet kizlar hamileyim bile malesef... bosanma kararina dogru gidiyorum artik fark ettim ki sevgi saygi kalmamis uzatmanin anlami yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?