Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cok sevinirim. Muhtemelen YOK`e bagli degildir, merdiven alti bir kurumdur. Turkiye`de yasarken akademisyendim baglantilarim var hemen sikayet ederim. Lutfen gonderin. :)
Bilmiyorum. Ama boyle bir sacmalik varsa gercekten, ancak merdiven alti bir kurumdur. Diploma falan vermez elbette ama hani kadinlari toplayip sozde egitim veriyorlardir diye dusunuyorum. Hayal gucumu daha fazla zorlayamadim.
Bilmiyorum. Ama boyle bir sacmalik varsa gercekten, ancak merdiven alti bir kurumdur. Diploma falan vermez elbette ama hani kadinlari toplayip sozde egitim veriyorlardir diye dusunuyorum. Hayal gucumu daha fazla zorlayamadim.
Ha bu arada ben de lisedeyken televizyondaki üniversite dizilerini izleyip izleyip hayaller kurardım. Gaza gelirdim çalışırdım bak sen de üniversiteye gideceksin süper bir arkadaşlık ortamı yakışıklı sevgililer her gece kopup eğleneceğim diye Sonra ne mi oldu üniversiteyi kazandım ve dizilerin koca bir yalandan ibaret olduğunu acı bir tecrübeyle öğrendim
Asbsndh yaaa gerçekten öyle ama bakıyorsun tanışma partisi adı altında siyasi gruplar jendi reklamini yapıyor yılbaşı partisi diye roman havası çalıyor. Edebimle sıkılırım daha iyi
Arkadaşlar üniversitelerle ilgili bilginiz var mı ben sadece kızların olduğu kaliteli üniversiteler var mı bir de mesela içinnde yemek pişirebildiğin sıcak aile ortamı gibi yurt ev sistemi var mı böyle komşuların yaşlı teyzeler olan yerler var mı
Özellikle adı pek duyulmamış üniversitelerin mühendislik bölümlerinin bazılarında hiç erkek yokmuş. Hem üniversite çevresindeki evlerde sadece teyzeler yaşıyormuş. Evli olan teyzeler de kocalarını ilçe dışına taşımış. Hatta emlakçılar da kadınmış. Bir araştırın. İnşaat ve makine mühendisliğinde erkek sinek bile yokmuş. Kesin bilgi
Konu bu bölüme ait değil zaten ama içerik nedeniyle de bolca polemik yaratacak, dini içerikli yorumların yazılacağı bir konu olduğundan yorumlara kapatılmıştır.