Ne yapmalıyım

Elfidaa90

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
1.635
287
123
Birine olan takıntıdan nasıl kurtulurum ilk zamanlar çok sevdigimden dolayı her dakka her saniye onu düşündüğümü düşünüyodm ama artık takıntı olduğuna karar verdim bir senedir aklimdan çıkmıyo Birde depresyon hastasiym kişiye bu kadar takıntılı olmamda acaba hastaligmn etkisi olabilir mi ve ilaç kullaniyorm majör depresyon için acaba doktora tekrar gidip bu durumdan bahsetsem mi ilaç verebilir mi?

Sene 2019 dan bu yana sorunlarinizi okudum belli bir yerden sonra sıştim tabi.. Kendinizi bir olumsuzlugun bitmisligin içine sokmuşsunuz kim ne söylese dinlememişsiniz o kadar insan size cevap yazmış yine aynı tarz konu açmışsınız sorun kimsede değil sizde... Kesin o taktiginiz cocuk her kimse bu durumunuzu anlayıp ondan uzaklaşmıştır sizden bence hayatin biraz da güzel taraflarını görmeye çalışın

Takıntıların çözümü dikkatini başka şeylere vermekten ve kurtulmayı istemekten geçiyor. Doktor ilacının dozunu ya da türünü degistirebilir gitmekte fayda var.

Takıntılı olmamak için sosyalleşceksin aklına getirmiceksin
Aklına geldiğinde başka şeylere odaklançaksın başka bi uğraşla uğraşcaksın

Sosyalleşme + zaman diyorum.Ama şuan birincisini uygulayamazsın.Kendini oyala bir şekilde

Uzun uzun yorum yazmaktan kurtardınız beni. Teşekkür ederim

Doktora gidin kafanizdakileri anlatın ,ilaçlar fayda edecektir ,tabi ilk sart sizin bunu atlatmayı istemeniz.

Majör depresyonla alakalı olduğunu sanmıyorum yanılıyor olabilirim tabi. Takıntı olduğuna karar vermenizde bişey

Ben kurtulmak istiyorm ama aklımdan çıkaramıyorum olmuyo takıntı olduğunun farkındayım ama bu takıntıdan nasıl kurtulucm onu bilmiyorum
Tedavi görüyor musun?
Bir kişiye veya eski sevgiliye takıntı çok abartı değilse sorun değil.
Bende arada sırada eski sevgilime bakarım, seninki ne boyutta?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…