Kızınıza sormadınız mı ne oldu diye?
Böyle bir olyda müdürün işin içinden sıyrılıp çıkması çok ilginç.
Sanki bir suçu örtmeye çalışır gibi.
Ne düştü diye sorun. Götürün nesnelerin yanına. En azından anlar, işaret eder. Çok küçğk değil çocuğunuz.Çok az konuşabiliyor. Ne oldu dediğinde düştü diyor sadece
O anda bi rapor felan alsaydınız keşke.. alışıyorlar sonra böyle hiç güvenmiyorum
Fotoğraf çektim ve kreş müdürüne de öğretmene de Whatsapp dan paylaştım. Diğer velilerden tanıdığım görüştüğüm neredeyse kimse yok.Şu süreçte öğrenci sayısı azdır dolayısıyla sınıfta her yaştan öğrenci vardır diye düşünüyorum. Tüm velilerle görüşün çocuklarına sorsunlar. Çocuğunuz düştü diyormus, demek ki bir şey var. Böyle şeyleri bazı öğretmen bozuntulari sakliyor keşke hemen rapor alsaydiniz ve fotoğraf cekseydiniz
Çocuğunuzu alın ordan . Ben çok üzülüyorum ya dayanamıyorum böyle seylere. Bi yakınım kreş işletiyor arada gidiyorum çocuklarla çok ilgileniyorum dayanamıyorum burunlarına kadar siliyorum ama öğretmenlerin çoğu asla öyle değilEvet bunu yapmamız gerekiyordu zaten biz yapmayalım diye süreci uzattılar . Önce kesinlikle bakacağım kameraya dedi ama uzun sürer hafta sonu bakıp Pazartesi dönerim dedi bugünse zaten kayıt cihazı 4 günlük kayıt alıyor diyor.
Ne düştü diye sorun. Götürün nesnelerin yanına. En azından anlar, işaret eder. Çok küçğk değil çocuğunuz.
Bence mudur yalan soyluyor ve ortbas ediyor. Bana kalirsa
1. Hastaneye gidin rapor alin
2. Mudure raporun fotosunu atin, hemen kayitlari teslim etmezse savciliga gideceginizi soyleyin
3. Kayitlari teslim etmezse savciliga gidin onlar kayitlari izlerler
Hassasmi teni. Benim oğlum ufak çarpsa bile böyle oluyor. Belki öyle bişeyde olabilirOlay geçen hafta salı günü oldu. Şimdi morluğu geçti acaba dr gitsem rapor verir mi?Eki Görüntüle 2646410
Hastaneye gitmek aklımıza geldi ama kreş müdürünün konudan haberi olmadığına ve kamerayı izleyip ne olduysa bulacağına inandık. Bu yüzden ihmal ettik .Neden hastaneye gidip rapor almadınız? 1 hafta oldu diyorsunuz, en azından elinizdeki rapor size avantaj sağlardı, gözlerini korkuturdunuz.
Kazadır, elbette olur ama sorumluluk almamaları ve kılıf bulmaları hoş değil.
Size şöyle şöyle bir durum oldu, çok üzgünüz, nasıl telafi edebiliriz diyeceklerine Ali Cengiz oyunu yapıyorlar.
Hassas bir teni var o küçük morluklar mama sandalyesinde oluyor çok sık ama alttaki büyük morluk içi şiş yumru şeklindeydi fotoğraf da şişliği anlaşılmıyorHassasmi teni. Benim oğlum ufak çarpsa bile böyle oluyor. Belki öyle bişeyde olabilir
Çocuğu almaya giderken kapıda falan gördüğünüz velilere sordurun o zamanFotoğraf çektim ve kreş müdürüne de öğretmene de Whatsapp dan paylaştım. Diğer velilerden tanıdığım görüştüğüm neredeyse kimse yok.
AnladimHassas bir teni var o küçük morluklar mama sandalyesinde oluyor çok sık ama alttaki büyük morluk içi şiş yumru şeklindeydi fotoğraf da şişliği anlaşılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?