Ne yapmalıyım?

Supergirl34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2020
9
3
1
26
Merhabalar, etrafımda yardım alabileceğim kimse olmadığı için sizlere danışmak istiyorum.

Babamı affetme konusunda zorluk çekiyorum , küçükken şiddet gördüm ve hakarete maruz kadım ama bu aralar iyi davranıyor, evle ilgili, istediklerimizi alıyor.
Bugün geçmişten bir konuyu açıp üzüntümü dile getirdim.Önce dalga geçti biraz sinirlendi, sakinleşdikten sonra ona sarılıp ağladım 7 sene sonra ilk defa sarıldım kendimi suçlu ve kötü hissediyorum çünkü babam evli bir kadınla birlikte ( annem vefat etti ) bunu ahlaki olarak kabullenemiyorum ve vicdan azabı çekiyorum uzun süredir birlikteliği var kadının eşi zaten bilip göz mü yumuyordur yoksa hayatımı kuruduktan sonra ben mi söylemeliyim.

Sustukça günah işlemiş gibi hissediyorum ne yapmalıyım lütfen fikirlerinizi paylaşın.

Kadının eşi biliyorsa neyi, kime söyleyeceksiniz? Anliyamadim.

Kadının eşi biliyorsa neyi, kime söyleyeceksiniz? Anliyamadim.
Eşinin bilip bilmediğinden emin değilim , çok uzun süre geçtiği için belki öğrenmiştir ve göz yumuyordur diye de düşündüm, kadının ilk vukuatı değil daha önceleri de eşini aldatıyordu farklı kişilerle, ya saf iyi niyetli bir adam ya da laf etmiyor bilmiyorum.

Bence kadının kocasına bir şey demeyin babaniza deyin onunla evlenip kendi de aldatilan olmak istemiyorsa bıraksın kadını..

Bence hiç bir erkek bilerek kabullenemez

Bence kadının kocasına bir şey demeyin babaniza deyin onunla evlenip kendi de aldatilan olmak istemiyorsa bıraksın kadını..
Çok haklısınız fakat evlilik düşünmüyorlar sanırım kadının da çocukları var ayrılacak olsa çoktan ayrılırdı
, babama da ben işe girmeden evlenmeme şartı koştum, ergen sevgililer gibi mesajlaşıyorlar ve babam da farkında kadının güvenilir olmadığının kötü bir kelime kullanmıştı onun için "o" ile başlayan. Bence kadın ne kadar suçluysa erkek de o kadar suçlu.Kadın da küçük yaşta evlendirilmiş hata üstüne hata işte.

Anneniz babaniza aynı şeyi yapsa baban ne hissederdi ? Başka bir adama ihanet ediyor babanız. O adamın suçu ne ?

Anneniz babaniza aynı şeyi yapsa baban ne hissederdi ? Başka bir adama ihanet ediyor babanız. O adamın suçu ne ?
Annem iyi eğitim almış, sürekli kitap okuyan bir kadındı sürekli ahlâklı olmam için öğütler verirdi.Bu kadın ise eğitim alamamış genç yaşta evlenmiş mahalle ağzı ile konuşan terbiyesiz konuşan bir kadın. Nasıl o profilde biriyle birlikteyken zıttını buldu babama da inanamıyorum kendine yakışan buymuş demek ki. Annem büyük konuşmayayım aldatmaz boşanır yoluna öyle devam ederdi.Oldu ki annem aldatsa babam cinnet geçirirdi sanırım.

Diyecek bir söz bulamadım şu an. Allah yardımcınız olsun üzücü bir durum

Anne ve babalarının ayıplarından utanan evlatları gördükçe içim sızlıyor.
Kendini hirpalama.O babanın ayıbı.Kuluz işte beşeriz şaşarız.Umarim baban doğruyu bulur da senin sırtına yüklediği bu yük biraz olsun hafifler.

Diyecek bir söz bulamadım şu an. Allah yardımcınız olsun üzücü bir durum
Çok teşekkür ederim, bu günlerde geçecek, düzelecek ama babama kırgın kalacağım sanırım.Yalan yok kadın ortalama üstünde güzel bu yüzden birlikte sanırım, bir de erkekler yaş bunalımlarına girip hatalar yapıyorlar inşallah yaşlandıkça düzelir

Yazık o kadının kocasına yazık. Babanıza ÇOK yazık bekar kimse mi kalmadı dünyada? Siz hiçbişey yapamazsınız bu konuda, herkesin karakteri konuşuyo..

Sağolun, babamı da anlıyorum genç yaşta eşini kaybedip küçük çocuklarla ortada kalmak zor, bildim bileli de borcu vardır.Ergen gibi takılarak kafasını dağıtıyor sanırım, inançlı bir insan umarım doğru yolu bulur.İyi biriyle evlilik yapmasını elbette isterim.

Babanız kaç yaşında

Sakın o kadınla da kocasıyla da muhattap olma, seviyelerine inme. Babanı uyarabilirsin ama anlayacağını düşünmem..

Yazık o kadının kocasına yazık. Babanıza ÇOK yazık bekar kimse mi kalmadı dünyada? Siz hiçbişey yapamazsınız bu konuda, herkesin karakteri konuşuyo..
Adam kimseye zararı olmayan biri, işinde gücünde, çocukları ona küfrederdi o öyle deme evladım derdi. Babamla buna şahit olduk sen bana bu küfürleri etsen seni döverdim demişti.Bir de adam çok kibar olduğu için gay vs. de denilirdi gay olsa çocukları nasıl olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…