Ne yapmalıyım?

sorun bence insanlik namına bir kap corba da goturun.
yazik cocuk karantinada yalniz basina sıkılır.
oradan beraber karantinaya gecersiniz
İki arkadaşım korona oldu bu ara istedikleri şeyler oldu. Asansöre koydum gönderdim. Kimsenin evine girmedim. Niye karantina ya gireyim onunla..

Teşekkür eder

Mevzu eve çağırması değil zaten korona olmuş.. Mevzu beni yanlış anlar mı
Bence anlar.zaten anlamaya müsait birisi.ee istediği de bu bence.
Tamam normal arkadaşın olsa zaten bunları düşünmezain hemen ilgilenirsin.
Bu kişi öyle değil yanlış anlar sonra iyice ilgi bekler sonra musallat olur.
Çok samimi de değilsin neden zorunlu hissediyorsun.

Bende o yüzden yazmak istemiyorum sonuçta görüşecek Bi durumumuz yok. Beni yanlış anlamasından çekiniyorum
Görüşme ihtimaliniz yoksa, ve normalde arkadaşınız bile değilse, ne diye hala numarasını tutuyorsunuz.

flört ettiniz bir dönem olmadı geçti gitti, bence tamamen irtibatınızı kesin.

Ya vallahi öyle değil ne biliyim üzüldüm yine de uyku da tutmadı sorayım dedim..

Bilemem artık, orasını siz bilirsiniz.
Anası, bacısı, kankası, sevdicağzı yavuklusu, hoşlaşmışı filan değilsem, uyku tutmayacak kadar elin adamını niye düşüneyim mesela?

Zorunlu değil de bilmiyorum üzüldüm yani.. Yapı olarak biraz yardım etmeyi ilgilenmeyi seviyorum bu kim olursa olsun..

bu saatte bunu dert edecek kadar cok dusundugunuz icin aklinizda kalmasin diye.
Bu siteyi uzun yıllardır takip ediyorum. Bazı
Bilemem artık, orasını siz bilirsiniz.
Anası, bacısı, kankası, sevdicağzı yavuklusu, hoşlaşmışı filan değilsem, uyku tutmayacak kadar elin adamını niye düşüneyim mesela?
Uykumun onunla alakası yok, yasaklar olduğu için bol bol uyudum. O yüzden uyuyamıyorum

Yazin tabi. Önümüz bayram zaten, ozaman da yazarsiniz... Bahaneler, bahaneler...

Ne varmış ki yaşımda.. Bi kere çocuk ruhluyum ben

Bu siteyi uzun yıllardır takip ediyorum. Bazı

Uykumun onunla alakası yok, yasaklar olduğu için bol bol uyudum. O yüzden uyuyamıyorum

"Uyku da tutmuyor" yazınca. :) Anladım.
Boşluktan sarmışsınız diyelim o halde.
Gerçekten bir irtibatınız olmasını istemediğiniz insanı takip etmenizin bu şekilde tek açıklaması "Can sıkıntısı".
Ve evet, görüşmediğiniz birinin durumunu takip edip sonra bunun üzerine mesaj atmanız karşı taraf için "Bana ilgisi devam ediyor" olarak yoruma açıktır.

Ama konunuza epey güldüğümü söylemeden de edemeyeceğim. :))

Zorunlu değil de bilmiyorum üzüldüm yani.. Yapı olarak biraz yardım etmeyi ilgilenmeyi seviyorum bu kim olursa olsun..
Yani bende üzülürüm ama ileride bı sorun yaşamamak için yazmam.sonra benimle ilgilendin senin de gönlün var naz yapiyosun diye düşünebilir.
Bence yanlış anlar.yardim edeyim derken başına sarma derim ben.

Ben sormazdim elinizden gelecek bir yardımınız olmaz insanlık adına korana yani
Nasıl bu kadar hazır cevap olabiliyorsunuz Hayatta beceremem

Sorunuza gelecek olursak Adamın evine art niyetinden şüphelendiğinden dolayı gitmiyorsanız rehberinizden de silin. Duruma kimler baktığı görünüyor. Niye takipte diye düşünür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…