İki arkadaşım korona oldu bu ara istedikleri şeyler oldu. Asansöre koydum gönderdim. Kimsenin evine girmedim. Niye karantina ya gireyim onunla..sorun bence insanlik namına bir kap corba da goturun.
yazik cocuk karantinada yalniz basina sıkılır.
oradan beraber karantinaya gecersiniz
Bilmem öylece kaldı çünkü ayrıca arada bir iş ilişkimiz de oluyor..Numarasini neden silmediniz. Durumunu da takip ettiginizi görüyor sonucta
Bence anlar.zaten anlamaya müsait birisi.ee istediği de bu bence.Teşekkür eder
Mevzu eve çağırması değil zaten korona olmuş.. Mevzu beni yanlış anlar mı
Görüşme ihtimaliniz yoksa, ve normalde arkadaşınız bile değilse, ne diye hala numarasını tutuyorsunuz.Bende o yüzden yazmak istemiyorum sonuçta görüşecek Bi durumumuz yok. Beni yanlış anlamasından çekiniyorum
Bilmem öylece kaldı çünkü ayrıca arada bir iş ilişkimiz de oluyor..
bu saatte bunu dert edecek kadar cok dusundugunuz icin aklinizda kalmasin diye.İki arkadaşım korona oldu bu ara istedikleri şeyler oldu. Asansöre koydum gönderdim. Kimsenin evine girmedim. Niye karantina ya gireyim onunla..
Ya vallahi öyle değil ne biliyim üzüldüm yine de uyku da tutmadı sorayım dedim..
Zorunlu değil de bilmiyorum üzüldüm yani.. Yapı olarak biraz yardım etmeyi ilgilenmeyi seviyorum bu kim olursa olsun..Bence anlar.zaten anlamaya müsait birisi.ee istediği de bu bence.
Tamam normal arkadaşın olsa zaten bunları düşünmezain hemen ilgilenirsin.
Bu kişi öyle değil yanlış anlar sonra iyice ilgi bekler sonra musallat olur.
Çok samimi de değilsin neden zorunlu hissediyorsun.
Bu siteyi uzun yıllardır takip ediyorum. Bazıbu saatte bunu dert edecek kadar cok dusundugunuz icin aklinizda kalmasin diye.
Uykumun onunla alakası yok, yasaklar olduğu için bol bol uyudum. O yüzden uyuyamıyorumBilemem artık, orasını siz bilirsiniz.
Anası, bacısı, kankası, sevdicağzı yavuklusu, hoşlaşmışı filan değilsem, uyku tutmayacak kadar elin adamını niye düşüneyim mesela?
hadi hadi senin de gonlun var gibi gibiBu siteyi uzun yıllardır takip ediyorum. Bazı
Uykumun onunla alakası yok, yasaklar olduğu için bol bol uyudum. O yüzden uyuyamıyorum
Vallahi yok ya olsa valla hiç sormadan direk yazardım.hadi hadi senin de gonlun var gibi gibi
seviyorsan git konus bence
Ne varmış ki yaşımda.. Bi kere çocuk ruhluyum benGecenin şu saati bu dert oluyorsa; tekrar irtibata geçmeyi istememek kısmı biraz şey geldi bana, "İstemiyorum ama yan cebimde de dursa" mı desem "İstiyorum da ama istemiyor gibi de yapasım var" mı desem?
Yaşınız da 36 imiş, profilde yazan doğruysa. :)
takiliyorum nasil icinizden geliyorsa oyle davraninVallahi yok ya olsa valla hiç sormadan direk yazardım.Yanlış anlar mı diye danışayım dedim sizlere..
Ben anlatamadım galiba. Yanlış anlaşılır mıyım diye soruyorum, ben zaten o kişiyle bişey düşünmüyorum.Yazin tabi. Önümüz bayram zaten, ozaman da yazarsiniz... Bahaneler, bahaneler...
Bu siteyi uzun yıllardır takip ediyorum. Bazı
Uykumun onunla alakası yok, yasaklar olduğu için bol bol uyudum. O yüzden uyuyamıyorum
Teşekkürler farkındayımtakiliyorum nasil icinizden geliyorsa oyle davranin
Yani bende üzülürüm ama ileride bı sorun yaşamamak için yazmam.sonra benimle ilgilendin senin de gönlün var naz yapiyosun diye düşünebilir.Zorunlu değil de bilmiyorum üzüldüm yani.. Yapı olarak biraz yardım etmeyi ilgilenmeyi seviyorum bu kim olursa olsun..
Nasıl bu kadar hazır cevap olabiliyorsunuzBen sormazdim elinizden gelecek bir yardımınız olmaz insanlık adına korana yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?