Kızın haberi varmıydı bu adamla gezerken ..sizin erkek arkadaşınız olduğunu biliyor muydu?Kız bi kere onu yakışıklı bulduğunu söylemişti bana yakistirirken
Ben de bir senelik öğretmendim bu olay olduğundaEvet evet aynen, gözü açılmadan ceylanı avlayalımın peşinde çakallar.
Kız abi diyoduu ona biz de yeniydik demiştik kıza sonradan ogrendi söyledikKızın haberi varmıydı bu adamla gezerken ..sizin erkek arkadaşınız olduğunu biliyor muydu?
Kıza söylemedi mi yani adam bu gezme sırasında seninle görüştüğünü , atandığı okulun bilgilerini senden aldığını..Kız abi diyoduu ona biz de yeniydik demiştik kıza sonradan ogrendi söyledik
Kızda sıkıntı aramıyorum ondan yana hiçbir sıkıntı yok işte sevgilimin böyle bi şey yapması düşünemedim edemedim tanıdık olunca işte o da orda ama bizim kıza hiç yardım etmedi bı yeri göstermedi demesinler diye gittim ettim dediSadece yakışıklı bulmuş işte, her beğendiğimizi nikahımıza mi alıyoruz?
Söylemiş beni soylemiss ama ben istemedim sevgili olduğumuzu deme diye kimseye yeni olduğumuz içinKıza söylemedi mi yani adam bu gezme sırasında seninle görüştüğünü , atandığı okulun bilgilerini senden aldığını..
Aileleri de birbirini tanıyor diyorsun..büyük olasılıkla erkek arkadaşının ailesi kızı beğeniyorlardı ..görüşmesini istediler.Senden de haberleri olmadığı için kendilerince yakıştırdılar ..ama sonrasında sen tepkini koyunca erkek arkadaşının kafasına dank etti böyle olmayacağı..tarafını seçtiSöylemiş beni soylemiss ama ben istemedim sevgili olduğumuzu deme diye kimseye yeni olduğumuz için
Yok çocuğun ailesi kızı tanımıyor kız eniştesi sen dolayı tanıyo eniştesi anlattı iyi çocuk ailesi iyi vs bunu kızın agzundan da duydum iyi dediğini gezdiler de kızın da sevgilisi yoktu olsa olmaz mıydı biraz kader de olmaması için hicbi neden yoktu aralarındaAileleri de birbirini tanıyor diyorsun..büyük olasılıkla erkek arkadaşının ailesi kızı beğeniyorlardı ..görüşmesini istediler.Senden de haberleri olmadığı için kendilerince yakıştırdılar ..ama sonrasında sen tepkini koyunca erkek arkadaşının kafasına dank etti böyle olmayacağı..tarafını seçti
Anladım..Sen nasıl sevgilinle görüştüğünüzü başkası bilsin istememişsin kız da oraya ilk geldiği süreçte bilinsin istemediği /bitmek üzere olan bir ilişkisi olabilir.Neyse ne ..sen kendi sevgiline odaklan .Bu adamı gerçekten seviyor musun, onunla evlilik istiyor musun yoksa gurbette yanlız olmanın psikolojisi ile bulunduğun yerden kurtulma şansı olarak mı görüyorsun.Yok çocuğun ailesi kızı tanımıyor kız eniştesi sen dolayı tanıyo eniştesi anlattı iyi çocuk ailesi iyi vs bunu kızın agzundan da duydum iyi dediğini gezdiler de kızın da sevgilisi yoktu olsa olmaz mıydı biraz kader de olmaması için hicbi neden yoktu aralarında
Öyle olsa bu zamana kadar başkasını bulurdu, niye tartışmalara katlansın ki, ya güven devam et, olmıyor diyorsan da ayrıl iki tarafa da eziyet etmeHayır sadece şunu düşünüyorum beni de yedekte mi tutmaya çalıştı hani o kızdan bir şey göremedi sonra bana mı döndü düşüncesi oluyor bende. Çünkü biz de daha yeniydik yani ben de ona tatlı geliyordum benden de vazgeçemedi gibi
Seviyorum normal şartlarda anlaşıyoruz da eğlenceli de biri ama bu durum bazen aklıma gelince bi kötü oluyorum daha yeni sevgiliyken gittin kızı koşa koşa gezdirdin ben istemediğim hepimiz geldik kimse bizi gezdirmedi sana mı kakdi gibi şeyler diyorum sürekli bu bana da kötü ona da kötü ona da işkence ediyorum ama bu konu acilmayinca o kadar iyi anlaşıyoruz kii işte iyi anlaşmadan his olmasa asla bu kadar devam etmezdimAnladım..Sen nasıl sevgilinle görüştüğünüzü başkası bilsin istememişsin kız da oraya ilk geldiği süreçte bilinsin istemediği /bitmek üzere olan bir ilişkisi olabilir.Neyse ne ..sen kendi sevgiline odaklan .Bu adamı gerçekten seviyor musun, onunla evlilik istiyor musun yoksa gurbette yanlız olmanın psikolojisi ile bulunduğun yerden kurtulma şansı olarak mı görüyorsun.
Bence Haklısınız bu durumda, tek başına kızı gezdirmek ne gitme dediğiniz halde, bence durum şu kızda bir ışık bulamamış size dönmüş, hadi diyelim ki hiç bir şey yapmadı ve siz abartıyorsunuz, güveniniz yok ki olmayacakta bu ilişki size eziyete dönüşmüş artık uzatmamak en sağlıklısıDemedi işte gitme dedim gitti ondan kaldı bu ben de biraz
Gözünü seveyim ayrılda çocuk kurtulsunOnun tanımadığı kızla başbaşa gezmesi normalde benim bu düşüncelerim mi yanlış daha biz hiç gezmemisken su oldu ben de bu daha iyi birini görünce kayıyor mu kayar mi ondan bu dusuncelerdeyim
Kendinize güveniniz yok hem de hiç yok. Sevgiliniz acı çekmekten hoşlanıyor galiba. Mesela tersi olsaydı biz hemen ayrıl bu adam sana hayatı zindan eder deriz. Adaletli olsun diye sevgilinize de demek isterdim ayrılın diye ama gerek yok çünkü size uzun süre katlanacağını sanmıyorum.Benim kendime güvenim var kendimize güvenimiz var diye boynuzlanmayi reva görecek değiliz hos kendimize
Kendinize güveniniz yok hem de hiç yok. Sevgiliniz acı çekmekten hoşlanıyor galiba. Mesela tersi olsaydı biz hemen ayrıl bu adam sana hayatı zindan eder deriz. Adaletli olsun diye sevgilinize de demek isterdim ayrılın diye ama gerek yok çünkü size uzun süre katlanacağını sanmıyorum.
Arkadaşının ailesinden bir kız hiç tanımadığı bilmediği bir şehre gelmiş. Sevgiliniz de yol yordam göstermiş, şuralara gidilir buralara gidilir diye. Bu kızın eniştesi sevgilinizin yakın arkadaşıymış, bir çeşit aklınız burada kalmasın demek istemiş jest yapmış arkadaşına. Boynuzlanma falan ne kadar abartmışsınız. Rahatsız olduysanız en azından kibarca "canım bir dahakine beraber çıkalım, ben de tanışayım belki kafamız uyarsa arkadaş oluruz, benim de göstermek istediğim yerler var" dersiniz olur biter.
Araba olayına ne kafar önem atfetmişsiniz, otobüse binselerdi sorun olmayacak mıydı? Erkek meslektaşınızla birlikte görev gereği arabayla bir yere gitme ihtimaliniz hiç mi yok, karısı sevgilisi çıkıp sizinle kendisini boynuzladığını söylese ne hissedersiniz? Bu huyunuzu yok etmeniz kimseyle mutlu olamazsınız.
Size gelene kadar samimi arkadaşı var önce. Düzgün bir erkek arkadaşının ailesinden birine göz koymaz. Ha bunu düşünen yapan erkekle de sevgili olunmaz.
Yakın arkadaşından benim baldızı gezdir diye bı teklif gelmedi ki benim sevgilim bizzat kendi teklif etti bu normal mi hayatında biri varken ona sormadan böyle bi şey yapması
Sen bu kızı kıskanıyor musun hala sevgilinden ? Sürekli akla gelecek ..durmadan bu konunuyu öne sürebileceğin ..bu konuyu açacağın ne var ki ?Seviyorum normal şartlarda anlaşıyoruz da eğlenceli de biri ama bu durum bazen aklıma gelince bi kötü oluyorum daha yeni sevgiliyken gittin kızı koşa koşa gezdirdin ben istemediğim hepimiz geldik kimse bizi gezdirmedi sana mı kakdi gibi şeyler diyorum sürekli bu bana da kötü ona da kötü ona da işkence ediyorum ama bu konu acilmayinca o kadar iyi anlaşıyoruz kii işte iyi anlaşmadan his olmasa asla bu kadar devam etmezdim
Dıdısının dıdısıının dıdısı ona mı kalmış koskoca kadın gezemiyor mu tek.Herkese merhaba yaklaşık 6 ay önce bir konu açmıştım o da şuydu Eylül ayı gibi ben biriyle sevgili oldum yaklaşık 10 günlük sevgiliydik o zamanlar sevgilimin arkadaşının baldızı benim görev yaptığım okula atanmıştı. Kızın eniştesi sevgilimin yakın arkadaşı olduğu için kızda buraları bilmediği için kızı gezdirmeye götürmüştü sevgilim ben istemediğim halde tanımadığı etmediği kızı niye geziyorsun diye kızıp ayrılmıştım engelleyip silmiştim her yerden sonra çok yalvardı yazdığı etti mecbur affettim şans verdim şans verdiğimden beri hiçbir şekilde o kıza karşı veya başkalarına karşı bu 6 aylık süreçte hiçbir yanlışını görmedim ama daha ilişkinin başında böyle bir şey yaşadığım için ben bu olayı sindiremiyorum ve en ufak tartışmamız da bu olay benim aklıma geliyor bazen kötü hissediyorum kendimi bazen bir kavga olduğunda bana karışma diyorum sen tanımadığın kızı arabana bindirip gezdirdin o yüzden bana karışma diyorum bazen bu da aramızda sıkıntı oluyor artık unut bu olayı diyor hiç bir yanlışımı görmedin diyor ama ben yine de sindiremiyorum sizce ne yapmalıyım devam etmeli miyim sindirmelimiyim sonuçta bir yanlışını görmedim ya da bu hep bende olacak mı bu düşünce bende ? 1 aylık sevgiliyken başka kızla görüştü başka kızla gezdi düşüncesi hep olacak mı sizce ne yapmalıyım ben abartıyor muyum
Evet aynı ortamdayiz kızın şuan sevgilisi var yeni. Ama ben sevgilimin daha on günlükken böyle bi şey yapmasını unutamıyorum bana abartyosun sonrasında bi sey oldu mu bı şeyi mı gördün mü gibi şeyler soyluyo hepKızla şu anda aynı ortamda mısınız? Aynı yere atandık dedin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?