Ne yapmalıyım

Mecbur değil bı hissim vardı şansa güvendimhicbi seyinide görmedim ama ara ara geliyo bana canım sikilyo bu normal mii

Eski konun bu. Bunu bilmeyenlerin sana yüklenmesi doğal. Adam sana sormamıştı bile yaldır yaldır kız gezdirmeye koşmuştu. Ne olmuş, kız bakmamış mi senin hıyara?

Eski konun bu. Bunu bilmeyenlerin sana yüklenmesi doğal. Adam sana sormamıştı bile yaldir yaldır kız gezdirmeye koşmuştu. Ne olmuş, kız bakmamış mi senin hıyara?
Bakmamış değil o gezme işi olduktan sonra ben ayrıldım barıştık benimkinden yana da kızdan yana da hicbi şey olmadı sonrasında . Sizce kızdan ışık mı alamadı bana geldi işte bunu ben de düşünüyorum ama kızı elde edebilecek bı yapısı var kızda boştu o zmaan olsa olmaz mıydı

Bakmamış değil o gezme işi olduktan sonra ben ayrıldım barıştık benimkinden yana da kızdan yana da hicbi şey olmadı sonrasında . Sizce kızdan ışık mı alamadı bana geldi işte bunu ben de düşünüyorum ama kızı elde edebilecek bı yapısı var kızda boştu o zmaan olsa olmaz mıydı
O olsaydı sen olmazdın şimdi yiirum.

Olmadığı için mi bana geldi diyosunuz

Eski konunuza bakarken bir konu daha gördüm arada. Hani sizden daha dikkat çekici olduğu için kıskandığınız arkadaşınızla bu konuda bahsi geçen kız aynı kız mı?

Mecbur değil bı hissim vardı şansa güvendimhicbi seyinide görmedim ama ara ara geliyo bana canım sikilyo bu normal mii
Sizin sevgilinize güveniniz yok keza kendinize de yok. Bu durum ilişkiyi orta vadede yıpratır ve ilerledikçe can sıkar. Sevgilinizin yerinde olsam sizi çekmezdim.

Eski konunuza baktım kıza baya ilgi duymuş asılmış kızdan yüz bulamayınca size dönmüş bence

Eski konun bu. Bunu bilmeyenlerin sana yüklenmesi doğal. Adam sana sormamıştı bile yaldır yaldır kız gezdirmeye koşmuştu. Ne olmuş, kız bakmamış mi senin hıyara?
Arkadaşlar kamu kurumuna ilk atamayla gelen genç kızlara olan talebin farkında değil. Taze b.ka çok sinek konar diye bir söz söylemiş atalarımız.. bu da o hesap.Adam resmen kimse kız ile yakın bir ilişkiye başlamadan önden ben "etrafı gezdireyim" bakarsın elektrik uyumu olur ilişkiye dönüşür demiş şansını denemiş.

Kız istememiş

Arkadaşlar kamu kurumuna ilk atamayla gelen genç kızlara olan talebin farkında değil. Taze b.ka çok sinek konar diye bir söz söylemiş atalarımız.. bu da o hesap.Adam resmen kimse kız ile yakın bir ilişkiye başlamadan önden ben "etrafı gezdireyim" bakarsın elektrik uyumu olur ilişkiye dönüşür demiş şansını denemiş.
Evet evet aynen, gözü açılmadan ceylanı avlayalımın peşinde çakallar.

Öyle deme Don Juan adam her kızı tavlayacak güçte aahahahh
Şimdi Adam asker ya da polis memuruysa bizim kızımız herkes adam için ölüyor sanıyordur.Farkında olmadığı her kadının bu tür tayinci adamlarla ilişki yürütmek için dibinin düşmediği

Kız bi kere onu yakışıklı bulduğunu söylemişti bana yakistirirken
Yani kız sevgilimin ailesini tanıyo ediyo iyi de diyordu ailesi çocuğun mesleği var yakışıklı da buldu kız da istese isterdi ama olmadı bı şey ben de ki sıkıntı niye olduğu ne gerek vardii

Back
X