- 29 Ağustos 2016
- 473
- 193
- 103
- 29
Evet ta kendisiyimDıdısının dıdısıının dıdısı ona mı kalmış koskoca kadın gezemiyor mu tek.
Siz şey değil misiniz sizi davet bile etmeden kızla gezen çocuğun sevgilisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ta kendisiyimDıdısının dıdısıının dıdısı ona mı kalmış koskoca kadın gezemiyor mu tek.
Siz şey değil misiniz sizi davet bile etmeden kızla gezen çocuğun sevgilisi
Yok kızın sevgilisi var şuan ciddiler de . Yani bi erkekten rahatsız oluyo çıkar diyo cikarmicam karışma bana diyorum sen önce kendine bak elalemin kızlarıyla gezdin vs deyip ona da acı cektryorum üzülüyo da ne bilim öyleSen bu kızı kıskanıyor musun hala sevgilinden ? Sürekli akla gelecek ..durmadan bu konunuyu öne sürebileceğin ..bu konuyu açacağın ne var ki ?
O olaydan sonra yanlış hiçbir şey görmedim bı de ben şak diye sevgili olmamıştım bana belli bı güven vermişti konuşmuştuk etmiştikAyrıntıları en başta yazarsanız biz de daha doğru okuruz anlarız. Her üyenin eski veya bağlantılı konularını geçmişe yönelik açıp okumuyorum. Siz gitme dediniz gitmiş, kıza bilerek yakın davranmış falan filan. Yine de kendinize daha çok güvenin. Adamın kıçı başı oynuyorsa veya oynamaya meyilliyse yol verin gitsin. Eğitiminiz mesleğiniz vari doğru düzgün erkekler var hala dışarıda.
Atandığı şehri gezdirsin dükkanları göstersin ben onda da değildim beraber en yakındaki ile gittiler gezmeye ve ben bunu kızdan öğrendim. Başka ile gezmeye gitmenin ne gibi iyi niyeti olabilir ki benim aklıma biraz daha zaman geçirebilmek için yapılan bir şeymiş geliyoKendinize güveniniz yok hem de hiç yok. Sevgiliniz acı çekmekten hoşlanıyor galiba. Mesela tersi olsaydı biz hemen ayrıl bu adam sana hayatı zindan eder deriz. Adaletli olsun diye sevgilinize de demek isterdim ayrılın diye ama gerek yok çünkü size uzun süre katlanacağını sanmıyorum.
Arkadaşının ailesinden bir kız hiç tanımadığı bilmediği bir şehre gelmiş. Sevgiliniz de yol yordam göstermiş, şuralara gidilir buralara gidilir diye. Bu kızın eniştesi sevgilinizin yakın arkadaşıymış, bir çeşit aklınız burada kalmasın demek istemiş jest yapmış arkadaşına. Boynuzlanma falan ne kadar abartmışsınız. Rahatsız olduysanız en azından kibarca "canım bir dahakine beraber çıkalım, ben de tanışayım belki kafamız uyarsa arkadaş oluruz, benim de göstermek istediğim yerler var" dersiniz olur biter.
Araba olayına ne kafar önem atfetmişsiniz, otobüse binselerdi sorun olmayacak mıydı? Erkek meslektaşınızla birlikte görev gereği arabayla bir yere gitme ihtimaliniz hiç mi yok, karısı sevgilisi çıkıp sizinle kendisini boynuzladığını söylese ne hissedersiniz? Bu huyunuzu yok etmeniz kimseyle mutlu olamazsınız.
Size gelene kadar samimi arkadaşı var önce. Düzgün bir erkek arkadaşının ailesinden birine göz koymaz. Ha bunu düşünen yapan erkekle de sevgili olunmaz.
Boynuzlandığını düşünüyosan niye hala berabersin? Hoş adam bişey de yapmamış zaten ne günah işlemiş de sana denk gelmişBenim kendime güvenim var kendimize güvenimiz var diye boynuzlanmayi reva görecek değiliz hos kendimize
Kızdan yüz bulsaydı rotayı ona çevirecekti bencede. Sizin aklınızdan bu düşünce asla silinmeyeceğine göreAtandığı şehri gezdirsin dükkanları göstersin ben onda da değildim beraber en yakındaki ile gittiler gezmeye ve ben bunu kızdan öğrendim. Başka ile gezmeye gitmenin ne gibi iyi niyeti olabilir ki benim aklıma biraz daha zaman geçirebilmek için yapılan bir şeymiş geliyo
Çok özgüvensizce. Kendinle ilgilen birazOnun tanımadığı kızla başbaşa gezmesi normalde benim bu düşüncelerim mi yanlış daha biz hiç gezmemisken su oldu ben de bu daha iyi birini görünce kayıyor mu kayar mi ondan bu dusuncelerdeyim
Aynen katılıyorum.Kızdan yüz bulsaydı rotayı ona çevirecekti bencede. Sizin aklınızdan bu düşünce asla silinmeyeceğine göreyapılacak olan belli
Diger yorumlarinda şunu yazmissin. Kimse ona kizi gezdirirmisin demedi. Kendi teklif etti. Ustelik te sizinle birlikte daha hic gezmemisti. Acaba onu begenirim belki diyemi bunlari yapti yazmissiniz. Ozellikle bunlari okuduktan sonra size hak vermemek bence mumkun degil. Sonucta size kizi sizinle birlikte gezdirelim diyebilirdi. Agzini arayin mimik ve tavirlarindan anlarsiniz. Zaten bagirip ediyorsa muhtemelen siz haklisiniz ve o sucludur. Hayirlisi olsunHerkese merhaba yaklaşık 6 ay önce bir konu açmıştım o da şuydu Eylül ayı gibi ben biriyle sevgili oldum yaklaşık 10 günlük sevgiliydik o zamanlar sevgilimin arkadaşının baldızı benim görev yaptığım okula atanmıştı. Kızın eniştesi sevgilimin yakın arkadaşı olduğu için kızda buraları bilmediği için kızı gezdirmeye götürmüştü sevgilim ben istemediğim halde tanımadığı etmediği kızı niye geziyorsun diye kızıp ayrılmıştım engelleyip silmiştim her yerden sonra çok yalvardı yazdığı etti mecbur affettim şans verdim şans verdiğimden beri hiçbir şekilde o kıza karşı veya başkalarına karşı bu 6 aylık süreçte hiçbir yanlışını görmedim ama daha ilişkinin başında böyle bir şey yaşadığım için ben bu olayı sindiremiyorum ve en ufak tartışmamız da bu olay benim aklıma geliyor bazen kötü hissediyorum kendimi bazen bir kavga olduğunda bana karışma diyorum sen tanımadığın kızı arabana bindirip gezdirdin o yüzden bana karışma diyorum bazen bu da aramızda sıkıntı oluyor artık unut bu olayı diyor hiç bir yanlışımı görmedin diyor ama ben yine de sindiremiyorum sizce ne yapmalıyım devam etmeli miyim sindirmelimiyim sonuçta bir yanlışını görmedim ya da bu hep bende olacak mı bu düşünce bende ? 1 aylık sevgiliyken başka kızla görüştü başka kızla gezdi düşüncesi hep olacak mı sizce ne yapmalıyım ben abartıyor muyum
Boynuzlandim demedim kendimize guvencez diye de herkes her istediğini yapamaz bu da genişlige girer hayatınızda biri varken sevgiliniz size sormadan rahatsızlığınızi bile bile kız gezdirmeye çıktıysa isterseniz güven tanrıçası olun içinize oturur. Lakin bu boynuzlanma değil güven kırılması ben şans verdim bı şey de görmedim ama atamyorum üstümden diye konu açtım meramimi anlatttim anlamak empati kurmak yerine siz hastasiniz guvensizsiniz gibi laflar davulun sesi uzaktan çok hoş geliyor başınıza gelmez umarım boyle bı şey ya da daha ağır bı seyBoynuzlandığını düşünüyosan niye hala berabersin? Hoş adam bişey de yapmamış zaten ne günah işlemiş de sana denk gelmiş![]()
Senin kendine ve iliskine güvenin yok boşuna zaman harcama bu ilişkiden birsey 9lmazHayır sadece şunu düşünüyorum beni de yedekte mi tutmaya çalıştı hani o kızdan bir şey göremedi sonra bana mı döndü düşüncesi oluyor bende. Çünkü biz de daha yeniydik yani ben de ona tatlı geliyordum benden de vazgeçemedi gibi
Yeminler etti iyi niyetten yaptım kimsesi yok arada tanıdık var ilgilenmedi etmedi dennesin vs hata olduğunu düşünemedim şans ver gibi şeyler şans verdim bı şey de görmedim. Bağırma yok böyle şeyler var ama ben inanmıyorum ben bı erkekle gezsem ya iyi niyettendi desem sen bana inanır mıydın diyorum yok diyo suclulugunu o da biliyorDiger yorumlarinda şunu yazmissin. Kimse ona kizi gezdirirmisin demedi. Kendi teklif etti. Ustelik te sizinle birlikte daha hic gezmemisti. Acaba onu begenirim belki diyemi bunlari yapti yazmissiniz. Ozellikle bunlari okuduktan sonra size hak vermemek bence mumkun degil. Sonucta size kizi sizinle birlikte gezdirelim diyebilirdi. Agzini arayin mimik ve tavirlarindan anlarsiniz. Zaten bagirip ediyorsa muhtemelen siz haklisiniz ve o sucludur. Hayirlisi olsun
Peki burda cocugun suçsuz benim suçlu oldugun kanısına nereden vardinizSenin kendine ve iliskine güvenin yok boşuna zamanını harcama çocuğun
Keşke sonrasında ilişkiye devam etmeseydiniz..ya da gördünüz bu konu zihninizden çıkmıyor yolları ayırsaydınız ..şimdi sürekli bu konuyu tekrarlamak bşr yerden sonra "kabak tadı verir" ve sevgiliniz öyle bir şekilde yolları ayırır ki siz de şaşırırsınız.Öbür yandan erkek arkadaşınız da sizin hayatınızı kısıtlamak istiyor hiç üste çıkmasın.Sosyal medyada sizde ekli olan adamın ne yanlışını gördü de takip etme /engelle tarzında davranıyor ki?Boynuzlandim demedim kendimize guvencez diye de herkes her istediğini yapamaz bu da genişlige girer hayatınızda biri varken sevgiliniz size sormadan rahatsızlığınızi bile bile kız gezdirmeye çıktıysa isterseniz güven tanrıçası olun içinize oturur. Lakin bu boynuzlanma değil güven kırılması ben şans verdim bı şey de görmedim ama atamyorum üstümden diye konu açtım meramimi anlatttim anlamak empati kurmak yerine siz hastasiniz guvensizsiniz gibi laflar davulun sesi uzaktan çok hoş geliyor başınıza gelmez umarım boyle bı şey ya da daha ağır bı sey
Bakın düzenledim msji sizden önce. İkiniz için de zaman kaybı. Ama ben yedek miydim düşüncesi sizin güvensizliğiniz . Az çok bir süre geçmiş yedek bir oyuncu muydunuz anlamış olmanız lazım. Ve aldatilmayi kabul edeceksen kurcalamayacaksin ,etmeyeceksen barismayacaksin . Durum aldatılmak olmasa bile sizin içinize oturmuş bu durum yani boşuna hazmetmeye calismayin bu durumu . Çünkü boğazınızda takılmış duruyorPeki burda cocugun suçsuz benim suçlu oldugun kanısına nereden vardiniz
İstee yalvardı yeminler etti şans istedi verdim pişman da etmedi Allah var ama işte orda bı kırılma noktası oldu ben de şans verince bı şey yapmazsa unuturum heralde dedim ama süreç içerisinde gördüm unutamadigimi üstümden atamadigimi. Sil dediği kişi beni voleybol maçına çağırdı niye seni cagryo başka biri mi kalmadı vs dedi rahatsız oluyorum sil dedi ben de zamanında ben de sana gitme dedim sen beni dinledin mı dedim şimdi de ben seni dinlemiyorum onu da silmicem dedim boş yere huzursuzluk cikiyo bunu da istemiyorum o da uzuluyoKeşke sonrasında ilişkiye devam etmeseydiniz..ya da gördünüz bu konu zihninizden çıkmıyor yolları ayırsaydınız ..şimdi sürekli bu konuyu tekrarlamak bşr yerden sonra "kabak tadı verir" ve sevgiliniz öyle bir şekilde yolları ayırır ki siz de şaşırırsınız.Öbür yandan erkek arkadaşınız da sizin hayatınızı kısıtlamak istiyor hiç üste çıkmasın.Sosyal medyada sizde ekli olan adamın ne yanlışını gördü de takip etme /engelle tarzında davranıyor ki?
HaklsinizBakın düzenledim msji sizden önce. İkiniz için de zaman kaybı. Ama ben yedek miydim düşüncesi sizin güvensizliğiniz . Az çok bir süre geçmiş yedek bir oyuncu muydunuz anlamış olmanız lazım. Ve aldatilmayi kabul edeceksen kurcalamayacaksin ,etmeyeceksen barismayacaksin . Durum aldatılmak olmasa bile sizin içinize oturmuş bu durum yani boşuna hazmetmeye calismayin bu durumu . Çünkü boğazınızda takılmış duruyor
Ben o konunuzu hatırlıyorum. Siz normalde de biraz kıskançtınız o konuda da galiba sevgilinizin kızı seni gezdiririm haftasonu teklifine takılmıştınız. Yani gezecekse beni neden davet etmiyor, aynı okulda öğretmenim illa şehir tanıtılacaksa neden bana söylemek yerine basbasa plan yapıyor şeklindeydi bakış açınız, planı da kızdan öğrenmiştiniz. Ki bence çok abes değil. Örneğin sevgişinizin iş yerine arkadaşınızın bir akrabası atansa, siz de çocuğa seni haftasonu gezdiririm deseniz o ne tepki verir? Bu çok masum bir teklif ama konunun diğer muhatabı karakter olarak da kıskanç bir yapıya sahipse (ve illa o kişiyle ilişkiye devam etmek istiyorsanız) onu da davet edersiniz olur biterHerkese merhaba yaklaşık 6 ay önce bir konu açmıştım o da şuydu Eylül ayı gibi ben biriyle sevgili oldum yaklaşık 10 günlük sevgiliydik o zamanlar sevgilimin arkadaşının baldızı benim görev yaptığım okula atanmıştı. Kızın eniştesi sevgilimin yakın arkadaşı olduğu için kızda buraları bilmediği için kızı gezdirmeye götürmüştü sevgilim ben istemediğim halde tanımadığı etmediği kızı niye geziyorsun diye kızıp ayrılmıştım engelleyip silmiştim her yerden sonra çok yalvardı yazdığı etti mecbur affettim şans verdim şans verdiğimden beri hiçbir şekilde o kıza karşı veya başkalarına karşı bu 6 aylık süreçte hiçbir yanlışını görmedim ama daha ilişkinin başında böyle bir şey yaşadığım için ben bu olayı sindiremiyorum ve en ufak tartışmamız da bu olay benim aklıma geliyor bazen kötü hissediyorum kendimi bazen bir kavga olduğunda bana karışma diyorum sen tanımadığın kızı arabana bindirip gezdirdin o yüzden bana karışma diyorum bazen bu da aramızda sıkıntı oluyor artık unut bu olayı diyor hiç bir yanlışımı görmedin diyor ama ben yine de sindiremiyorum sizce ne yapmalıyım devam etmeli miyim sindirmelimiyim sonuçta bir yanlışını görmedim ya da bu hep bende olacak mı bu düşünce bende ? 1 aylık sevgiliyken başka kızla görüştü başka kızla gezdi düşüncesi hep olacak mı sizce ne yapmalıyım ben abartıyor muyum
Ben o konunuzu hatırlıyorum. Siz normalde de biraz kıskançtınız o konuda da galiba sevgilinizin kızı seni gezdiririm haftasonu teklifine takılmıştınız. Yani gezecekse beni neden davet etmiyor, aynı okulda öğretmenim illa şehir tanıtılacaksa neden bana söylemek yerine basbasa plan yapıyor şeklindeydi bakış açınız, planı da kızdan öğrenmiştiniz. Ki bence çok abes değil. Örneğin sevgişinizin iş yerine bir arkadaşınızın bir akrabası atansa, siz de çocuğa seni haftasonu gezdiririm deseniz o ne tepki verir? Bu çok masum bir teklif ama konunun diğer muhatabı karakter olarak da kıskanç bir yapıya sahipse (ve illa o kişiyle ilişkiye devam etmek istiyorsanız) onu da davet edersiniz olur biterüstelik bu muhabbet de sizden gizli yapılıyordu. Yani bilemedim, bir kere ayrılmışsınız neden tekrar ilişkiye devam ettiniz ki? Belli ki yapılarınız uymuyor, güven problemi de yaşıyorsunuz. Devam etmeniz çok mantıksız. İlla devam etmek istiyorsanız da her şeyi unutup, sil baştan yaşamanız gerekli.
Haklısınız affettikten sonra da bı yanlisini görmedim ama benim daha önce de sevgililerim oldu böyle bi şey yasatmadikar başka şekilde bitti hep ama bu bana gurur kırıcı geldi işte sineye çekebilecek bı yapıda yok he çekerim dedim ama süreç içerisinde üstümde kaldığımı farkettim hiçbir şey yapmayı olsa da onun da kafasını şişirmek istemiyorum devam edersem kendi gururuma saygısızlık yaparmisim gibi geliyo ondan fikir danışmak istedim burayaBen o konunuzu hatırlıyorum. Siz normalde de biraz kıskançtınız o konuda da galiba sevgilinizin kızı seni gezdiririm haftasonu teklifine takılmıştınız. Yani gezecekse beni neden davet etmiyor, aynı okulda öğretmenim illa şehir tanıtılacaksa neden bana söylemek yerine basbasa plan yapıyor şeklindeydi bakış açınız, planı da kızdan öğrenmiştiniz. Ki bence çok abes değil. Örneğin sevgişinizin iş yerine bir arkadaşınızın bir akrabası atansa, siz de çocuğa seni haftasonu gezdiririm deseniz o ne tepki verir? Bu çok masum bir teklif ama konunun diğer muhatabı karakter olarak da kıskanç bir yapıya sahipse (ve illa o kişiyle ilişkiye devam etmek istiyorsanız) onu da davet edersiniz olur biterüstelik bu muhabbet de sizden gizli yapılıyordu. Yani bilemedim, bir kere ayrılmışsınız neden tekrar ilişkiye devam ettiniz ki? Belli ki yapılarınız uymuyor, güven problemi de yaşıyorsunuz. Devam etmeniz çok mantıksız. İlla devam etmek istiyorsanız da her şeyi unutup, sil baştan yaşamanız gerekli.
Sizi en iyi siz tanırsınız. Kızla sürekli yüzyüze baktığınız gününüzün 5 günü onu gördüğünüz için de unutamamanız normal. Haklısınız yani ne diyeyim. Boşuna ne kendinize ne arkadaşınıza eziyet etmeyin, belli ki düzelmeyecek. Kıza da kurulmayın, kendinizi kıyaslamaya girmeyin. Sevgilinizin o dönemki niyetini bilemezsiniz, iyi de olabilir art niyetli de olabilir önemli olan sizin ne hissettiğiniz, tepkileri ve ilişkideki psikolojiniz. Olmuyorsa olmuyordur. Gencecik, işi gücü olan bir kadınsınız. Çok mutlu olmadıkça, güvenmedikçe bir ilişki içine girmeniz mantıklı değil.Haklısınız affettikten sonra da bı yanlisini görmedim ama benim daha önce de sevgililerim oldu böyle bi şey yasatmadikar başka şekilde bitti hep ama bu bana gurur kırıcı geldi işte sineye çekebilecek bı yapıda yok he çekerim dedim ama süreç içerisinde üstümde kaldığımı farkettim hiçbir şey yapmayı olsa da onun da kafasını şişirmek istemiyorum devam edersem kendi gururuma saygısızlık yaparmisim gibi geliyo ondan fikir danışmak istedim buraya