Evlilik demedi de sehrine gelicem dediZaten tanımadan evlenme fikri atıyorsa ortaya iki kere düşün. Bu devirde kim kimi daha görmeden evlilik fikriyle gelir? Yüzyüze görüş fikrin değişebilir de beğenebilir, hoşlanabilirsin. Yine de fikrin değişmezse adamı oyalama. Gerçekten samimiyetle inanırsan adamın niyetine - yani evlilik istediğine- sırf yalnız kalmamak için umut verme.
Ümit vermişsiniz böyle devam ettirerek. Sırf yalnız kalmamak adına sevmediğiniz biriyle nasıl olabiliyorsunuz ben onu gerçekten anlamıyorum.Bu konustugum kisi sehrine gelicem diyor ben evlenmeyi dusunmuyorum acikcasi. Kendisini begenmiyorum cunku. ama yalnız kalmakta istemiyorum.ayrilirsam uzulmesinide istemiyorum. ne yapayım sizce kararsiz kaldim
O zaman sen ciddi bakıyorsun yani görüşeceksem sonuna kadar devam edebilir mi? düşüncesi içindesin. Görüşüp biraz vakit geçir, dediğim gibi elektrik alamazsan da oyalama.Evlilik demedi de sehrine gelicem dedi
Yani duygusal bosluk yasiyorum o yuzdenÜmit vermişsiniz böyle devam ettirerek. Sırf yalnız kalmamak adına sevmediğiniz biriyle nasıl olabiliyorsunuz ben onu gerçekten anlamıyorum.
Benim icin gelmese daha iyi sonucta evlenmeyi düşünmüyorum. Tesekkurlerr yorum icin :)O zaman sen ciddi bakıyorsun yani görüşeceksem sonuna kadar devam edebilir mi? düşüncesi içindesin. Görüşüp biraz vakit geçir, dediğim gibi elektrik alamazsan da oyalama.
Yahu madem niyetiniz ciddi değil, söyleyin. Karşınızdaki kişiye uyarsa takılırsınız... İnsanlara neden bos umutlar veriyorsunuz ki???Bu konustugum kisi sehrine gelicem diyor ben evlenmeyi dusunmuyorum acikcasi. Kendisini begenmiyorum cunku. ama yalnız kalmakta istemiyorum.ayrilirsam uzulmesinide istemiyorum. ne yapayım sizce kararsiz kaldim
Sehrine gelecegim demis gelinligi giydr gel dememis. Kiminle konustugunu gormek istemiyordur hele hele netten tanismaysa. Hic görmek bile istemedigin biri ile telefonda bile konusamaz insan . Sorun sizde netBu konustugum kisi sehrine gelicem diyor ben evlenmeyi dusunmuyorum acikcasi. Kendisini begenmiyorum cunku. ama yalnız kalmakta istemiyorum.ayrilirsam uzulmesinide istemiyorum. ne yapayım sizce kararsiz kaldim
Kalici olarak sadece gormeye degil ama bellide degil tabiSehrine gelecegim demis gelinligi giydr gel dememis. Kiminle konustugunu gormek istemiyordur hele hele netten tanismaysa. Hic görmek bile istemedigin biri ile telefonda bile konusamaz insan . Sorun sizde net
Ne dememizi bekliyorsun Allah aşkına? Yalnız kalmamak için neden başka bir insanın boş yere zamanını alıyorsunuz?Bu konustugum kisi sehrine gelicem diyor ben evlenmeyi dusunmuyorum acikcasi. Kendisini begenmiyorum cunku. ama yalnız kalmakta istemiyorum.ayrilirsam uzulmesinide istemiyorum. ne yapayım sizce kararsiz kaldim
Şehrine gelip kapıp kolundan nikah dairesine mi götürücem dedi?Bu konustugum kisi sehrine gelicem diyor ben evlenmeyi dusunmuyorum acikcasi. Kendisini begenmiyorum cunku. ama yalnız kalmakta istemiyorum.ayrilirsam uzulmesinide istemiyorum. ne yapayım sizce kararsiz kaldim
Bir atasözü var hem ayranım dökülmesinBu konustugum kisi sehrine gelicem diyor ben evlenmeyi dusunmuyorum acikcasi. Kendisini begenmiyorum cunku. ama yalnız kalmakta istemiyorum.ayrilirsam uzulmesinide istemiyorum. ne yapayım sizce kararsiz kaldim
Sevgili olmadı, sevgilisiz de kalmadı çünkü hiç sevgilisi olmamış benim bildiğim.Ne dememizi bekliyorsun Allah aşkına? Yalnız kalmamak için neden başka bir insanın boş yere zamanını alıyorsunuz?
Bu ne bencillik anlamıyorum ya ne olacak sevgilisiz kalınca korkup titrememe mi geliyor eliniz ayağınız mı boşalıyor?
Beğenmediğiniz kişiyle niye sevgili oldunuz?
Anlamak gerçekten zor..
Ama tavsiye isterseniz ne kadar üzülürse üzülsün beyefendiye olabildiğince kibar ve dürüst bir şekilde hissettiklerini söyle. Böyle devam etmesi onun için daha kötü.
valla karışık ilişki konusunda eline su dökemez kimse.adamı istemiyor evlenmek istemiyor ama adam hayatından çıkarsa da boşluğa düşecekmiş.gel de çöz bu denklemiSevgili olmadı, sevgilisiz de kalmadı çünkü hiç sevgilisi olmamış benim bildiğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?