Ne yapmaliyim

aynen öyle.çiçekle yarışırlar karışıklıkta.şu rainyy doğru dürüst bir adam bulsa ona da aşık olsa da hepimiz rahatlasak
İlk konusuna denk geldim demek ondan böyle atarlandım vebal aldıkça olmaz ki o dediğin çocukları oyalıyor gibi geldi bana

İlk konusuna denk geldim demek ondan böyle atarlandım vebal aldıkça olmaz ki o dediğin çocukları oyalıyor gibi geldi bana
Ortada gerçekten bir adam olduğu da meçhul, yıllardır her hafta böyle birileriyle ilgili başlık açıyor ama sonraki hafta yok oluyor o kişi, yerine başkası geliyor

Bu konustugum kisi sehrine gelicem diyor ben evlenmeyi dusunmuyorum acikcasi. Kendisini begenmiyorum cunku. ama yalnız kalmakta istemiyorum.ayrilirsam uzulmesinide istemiyorum. ne yapayım sizce kararsiz kaldim
Ne şiş yansın ne kebap ,ekmegim dursun karnım doysun diyorsunuz iyi yapıyorsunuz.
Sonra bu erkekler niye böyle

Bu konustugum kisi sehrine gelicem diyor ben evlenmeyi dusunmuyorum acikcasi. Kendisini begenmiyorum cunku. ama yalnız kalmakta istemiyorum.ayrilirsam uzulmesinide istemiyorum. ne yapayım sizce kararsiz kaldim
Ooo tam linclik konu adffgghh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…