Ne yapmalıyım?

Slyvanas

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
226
60
298
İstanbul
Esim beni bir suredir baska bir kadinla soyledigine gore sadece telefonda aldatıyormuş. Ben bunu yakin zamanda yakaladim. Yakalamamin ustune yalanlar yalanlar. Her gün farkli bir yalanini yakaladim. Hic bir guvenim kalmadi.
Suanda bir seyleri duzeltelim diye konusuyoruz fakat benim aklim hala benden saklanmis muhabbetlerde. Herseyi anlatmasini istediğimde anlatmiyor. Arada birşeyler soyleyincede kederleniyor ofkeleniyor. Aklin hala onda diyorum, inkar ediyor.
Herseyi acikca anlat bana nedir olan biten, ben neyi unutmalıyım affetmeliyim diyorum. Kesinlikle anlatmayacagini soyluyor.
Bu bilgileri ogrenmeye calismakla hata mi ediyorum? Ogrenmezsem hep icimde kocaman soru isaretleri kalacak, icim icimi yiyecek. Bu halde nasil devam ederim ben? Yanlis mi yapıyorum?

Hep içinizde kalacak evet,olanların tamamını öğrenseniz de öğrenmeseniz de. Unuturum umursamam, devam etmek zorundayım diyorsanız deşmeyin konuyu kapatın.

Itiraf ettigi kısım kadarı da büsbütün aldatma zaten. Detaylari öğrenince daha cok aldatmis falan olmayacak. Affetmeyi dusunuyorsaniz, ki niyetiniz var gibi, en iyisi deşmeyin. Affedip unutma niyeti olan insan neden unutmak istedigi seylere yenisini ekler ki? Ha bana sorarsaniz boşanmalisiniz tabi, detaylari onemli degil, aldatmis mi aldatmis

Hep içinizde kalacak evet,olanların tamamını öğrenseniz de öğrenmeseniz de. Unuturum umursamam, devam etmek zorundayım diyorsanız deşmeyin konuyu kapatın.
Unuturum diyemiyorum maalesef. Gunlerdir surekli basa sariyorum. Ogrendigim seylere tepki verdim evet ama en azindan affedebildim. Peki ya bilmediklerim. Iliskinin boyutunu bile bilmiyorum.

Unuturum diyemiyorum maalesef. Gunlerdir surekli basa sariyorum. Ogrendigim seylere tepki verdim evet ama en azindan affedebildim. Peki ya bilmediklerim. Iliskinin boyutunu bile bilmiyorum.
Boyutun önemli olduğunu düşünüyorsunuz… o zaman öğrenip de ne yapacaksınız olmuş işte bir şeyler. Tek gecelik veya çok duygusal sizin için fark ediyorsa evliliğinize devam edeceğiniz anlaşılıyor. Merakınızı bastırın yola devam edin

Esim beni bir suredir aldatiyormus.

Su anda bir seyleri duzeltmeye calisiyoruz.

Aklin hala onda diyorum, inkar ediyor.

Herseyi acikca anlat bana nedir olan biten, ben neyi unutmaliyim affetmeliyim diyorum.

Bu bilgileri ogrenmeye calismakla hata mi ediyorum.

Ogrenmezsem hep icimde kocaman bir soru isareti kalacak.

Ne yapmaliyim diye sormussunuz ya cevap veriyorum acilen oksijen almalisiniz.

Yahu madem herifleri bırakamıyorsunuz neden açıklarını yakalamaya çalışıyorsunuz?? Bu olay direkt boşanmalık.

Ne öğrenmek istiyorsunuz? 1 aydır ilişkisi var 1 senedir var ya da tek gecelik. Sizin için fark ediyor mu bu?

Adamin muhabbetlerini ogrenip napicaksin ya allah askina?? Kafayi mi yediniz siz?? Ona benden fazla ilgi alaka vermissin diye trip mi atacaksin, kumanmiş gibi kiyas mi yapacaksin? Aldatani affetmeyi mideniz nasil kabul ediyorda daha detayina düsüyosunuz. Boşanmicaksan kurcalama. Ogrenmezsem icim soru kalicak demissin. Ogrensende ogrenmesende icinde soru kalsin bi zahmet. Aldatanin kani bozuktur, bir aldatan uygun şartlarda tekrar aldatir. Isin yoksa, ortada bebek varsa affetmeye mecbursan unut otur.

Herseyi öğrensen daha çok üzüleceksin...böylede aklinda hep soru işareti kalacak acabalar acaba benden daha cok sevdimi acaba ne zaman görüştü acaba tanidik mi ya tanidik cikarsa kac yillik evlisiniz

Unuttuysanız neden dürtüklüyorsunuz? Dürtüklüyorsanız neden bitirmiyorsunuz? Eşinize bir mecburiyetiniz mi var? Pişman olsun, burnu sürtsün, bundan sonraki hayatınızda mum olsun mu istiyorsunuz?

Hiç bir zaman affedemeyeceksiniz. Siz onunla evliliğe devam ettiğiniz için de kocanız daha çok arsızlaşacak.
Yani sonuç olarak olan yine size olacak

Herşeyi anlatsa elinize ne geçecek!

Boşanmayacaksanız yüzleşmeyin.

Ancak yüzsüzleştirirsiniz.

Affetmeyecekseniz de devam etmeyin.

Kendinize bunu yük edip hayatınızı mahvetmeyin.

Aynı dertteyiz kardeşim. Yavrumu dünyaya getirdiğim 2. ayda aldatılmaya başlamışım. Memlekete gidip geldiğim zaman adam kafada bitirmiş bizi. Boşanacağım dedim salmadı. Bende sordum senin gibi birşey anlatmadı ama ben ne var ne yok öğrendim. İnsan meraka düşüyor malesef. Olayın üzerinden bir ay geçti ne kendini affettirdi ne de gönül almaya çaba gösterdi. Sessiz sessiz aşk acısı çekmeyi tercih etti. Yani şuan ki durumum bakmaya tahammülüm yok çocugum var ve babasız büyümenin ne demek olduğunu çok iyi bilen bir insanım. Ayrılabiliyorsan ayrıl yoksa kendine kafa oyalayacak uğraş bul. Merkeze bu adileri koydukça bir tarafları kalkıyor malesef. Ekonomik durum iyiyse hatta para harca gez toz imkanın varsa çalış bir yerde kendine vakit ayır. Su akar yolunu bulur kardeşim. Ben rabbimden hayırlısını diliyorum ve Allaha havale ediyorum.

Telefonla veya yüz yüze ne fark eder aldatmış işte denyo, affedince siz muhtemelen nasıl olsa affediyor beni diye tekrar etme ihtimali var üzgünüm ama bunu aklınızda bulundurun. Boşanmıcaksanız da fazla kurcalamayın iyice hasta edersiniz kendinizi.!

Ahah kaçmış üye
Ya düşünsene eşini affediyorsun ama o sorularına cevap bile vermiyor neyi affettin bilmiyorsun?
Bu nasıl affetme?
Sanki konu sahibi suçlu gibi.
Bu eylemin ismi affetmek olamaz ya.
Eşiniz çok emin sizden.
Yakında istemeseniz de başka başka olaylarda her şeyi öğrenirsiniz zaten.
Şu durumda tersliyorum hala yanımda diyen adam neler yapmaz uffgggh.
Uzaktan okuyorsanız selam olsun.

Evet kaçtım, kabullenmek istediğim şeyden utanç duydum çünkü. İşime gelmedi dedikleriniz, ben affetmek istiyordum. Ama dediklerinizde sonuna kadar haklıydınız. Bunca zaman geçtikten sonra, onca yalan onca itiraf onca pişmanlık hepsinin sadece yalan olduğunu öğrendim. Evet bu zamana kadar ne varsa devam etmiş, evet ben üzülsem de deliye dönsem de devam etmiş. Korkuyorum yeniden başlamaya, hiç gücüm kalmadı. Bu süreçte o kadar çok baş etmem gereken duygular vardı ki adım adım yok ettim kendimi. Peki neden devam ettim. Annesi babası ayrı bir çocuk yetiştirmemek için, beraber kurduğumuz düzeni sil baştan almamak için. G.tüm yemedi yani. Ben kesip atmadıkça, şüphelenip sorguladıkça o taraf kıymete bindi. Neden çünkü çok basit. Bir yanda açılan yara yüzünden hayatı zindan eden bir kadın, diğer yandan sevildiği için onu teselli edebilen bir kadın. Denklem bu kadar basit. Nedeni kimin umrunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…