Ne yapmalıyım?

Boşanmaya niyetin yoksa asla detayları öğrenme. Herşeyi düzeltmek istiyorsun madem. Kocan da zaten artık daha dikkatli aldatır ruhun duymaz. Yani düzelir akillanir diye bekleme o yüzden üç maymun oyna evliliğine devam et.

Hiç bir zaman affedemeyeceksiniz. Siz onunla evliliğe devam ettiğiniz için de kocanız daha çok arsızlaşacak.
Yani sonuç olarak olan yine size olacak

Demiştim demeyi sevmiyorum ama demiştim

Şimdi, sırf çocuğunuz için, düzen bozmamak için ise boşanmak istememeniz, neden bu kadar önemli detaylar bunu anlayamıyorum. Kendinize acı çektirmeyi seviyorsunuz galiba. Çünkü zaten affetmek istediğinizi söylüyorsunuz aklı o kadında diyorsunuz buna rağmen boşanmak istemeyip evliliği sürdürebilecekseniz zaten detayları öğrenmenize gerek yok ki.

Yanlış anlaşıldım sanırım. O beni paralelde aldatsın ben görmezden gelirim değil. Ben herşeyi geçmişte bıraksın istedim. Evet detay öğrenmemin bana zararından başka bir getirisi olmadığını hep biliyordum. Ama dürtülerime engel olamadım. Şuan detay öğrensem de öğrenmesem de hiç bir şey farketmedi sonuçta.
Ben kendimi kandırdım o dilediği gibi hareket etti.
Benim için artık gitme vakti geldi de çoktan geçti.

Bu arada başka başlıklarda da birçok yorumda insanlar çok kolay kestirip atabilmiş. İnsan başına gelmedikçe çok rahat yorum yapabiliyor. Bundan 3 sene önce biri bana böyle bir durumla gelse, benim de cevabım net bir şekilde ayrıl olurdu. Bunu gerçekten direk yapabilen insanlar da var elbette. Ama yaşamadıkça böyle bir durumda nasıl davranacağınızı önceden bilemiyorsunuz.
Ben aptallık ettiğimi bile bile aptallık ettim.

Ben bunu birebir yaşamadım ama bu durum içinde oldum. Başında sonunda ne olacağını biliyorum. Bu durumda affetmek olanaksız. Siz affettim yuvamı kurtardım sanarsınız çocuğum babasız büyümesin diye bahane edersiniz ama o evlilik tam bir cehenneme dönüşür. Çünkü artık kocanız arsızlaşmıştır. Nasılsa 2. kadını kabul etmişsinizdir. Zamanla bu yola onu sizin ittiğinizi ve kadınlığınıza kadar laf söyler hale gelir.
en başta yapmanız gerekeni bu kadar yıkımdan sonra yaptığınızda toparlanmanız çok çok zor olur. Ah vah fayda etmez. Ama boşanırsanız da zararın neresinden dönersem kardır deyip yolunuza devam edebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…