Ne yapmalıyım?

Gizeemmss

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2022
300
243
23
30
Merhaba,
Evlenmeden önce ve düğün gününde yaşamış olduğum bazı şeylerden ötürü eşimin ailesine hiçbir zaman tam anlamıyla ısınamadım.
Bu sebeple bu konuyu eşimle de en başta konuştum ve; kendilerine karşı bir saygısızlık yapmayacağımı, dedikodu vb. şeylerle uğraşmayacağımı, geldiklerinde her zaman en iyi şekilde ağırlayacağımı söyledim ve bu şekilde yapıyorum da.. Onun haricinde ayda birkaç kez giderim, eşim her hafta gider, hiç karışmam. Özel günler haricinde çok aramam. Kısacası saygısızlık yapmam ama samimi de olmak istemiyorum, daha doğrusu içimden gelmiyor. Bunu eşim de anlayışla karşıladı.
Şimdi şöyle bir durum var; bugün kayınvalidem ufak bir operasyon geçirdi, ameliyat değil. 1 gün hastanede kalacaklar. Biz iş çıkışı zaten ziyarete gideceğiz. Öncesinde gün içerisinde aramadım, aklım araman gerekirdi diyor ama üzülerek söylüyorum içimden gelmiyor. Nasıl olsa ziyaretine gideceğiz diye kendimi teselli ediyorum ama siz ne dersiniz? İşin içerisinden gerçekten çıkamıyorum.

Sağlık durumu bambaşka bir şey.
Aramalıydınız bence
Ben de farkındayım, dediğim gibi aklım sabahtan beri aramalıydın diyor ama gerçekten o telefonu açmak içimden gelmiyor. Bu duruma çok üzülüyorum..

Biraz safa yatın sonuçta ikinizde birbirinize tahammül etmek zorundasınız eş kişisi hayatınızda olduğu sürece, arayın gidin yoğundum diyin arayın

Hastalık vs. durumlarda aramanız gerekirdi. Mesafe koyacağım diye saygısızlık yapmaya gerek yok

İpleri tamamen koparmış olsaydın arama derdim de görüşmeyi kesmemişsin ki, 2dk geçmiş olsun nasıl geçti deyip kapatabilirdin.

GÜNCELLEME: Aradım :)

Ben de farkındayım, dediğim gibi aklım sabahtan beri aramalıydın diyor ama gerçekten o telefonu açmak içimden gelmiyor. Bu duruma çok üzülüyorum..
Ya herkes herkesi istediği için aramıyor ki. Ben de pek çok kişiyi aramak zorundayım çünkü sorumluluk, saygı, olması gereken o.
Çok sürmez zaten hastayla konuşmak. 2 dk falan idare edicektiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…