Ne yapmalıyım

Siz bebek istiyordunuz bebeğiniz oldu mu?
Bu ortamda bir de bebek mi buyutuyorsunuz?
Tedavi oldum ama maalesef bebeğim olmadı. İkinci kez tedavi olmaya da gücüm yok. Zaten artık bu ortamda imkansız görünüyor. Allah benim kaderime anne olmayı yazmamış. Ama artık olanda ve olmayanda bir hayır vardır deyip daha az üzülüyorum

Sizin çok sikintilariniz vardı.
Ve ikinci evliliğinizdi adam doğru dürüst tedaviye de pek yanasmamisti.
Hayırlısı olsun ama bu durumda hiç çekilecek dert degil.
Hani son şans olarak çocuk içinde ugrasmissiniz Allah nasip etmemiş.
Hani katlanilcak hiç bir değeri yok bu adamın

Babasına ben evimde bu yaşta bir kızın ki bunun önceside vardır alkol almasını istemiyorum diyebilirsin sanki evde misafir gibi davranıyorsun orası senin evin kız senden korkmuyor bilmiyorum eşin yanında duramamış sana saygı duymasını sağlayamamış kızının ama bunun bir kaç sene sonrası daha zor.

Sakın çocuk yapmayın. Bu evlilikten hayır göremedim ben. Yolunuza bakmak için fırsatları kollayın ve günü gelince ikisini de bırakıp kendi geleceğinize gidin.

Bugün konuştum söyledim. Evimde misafir gibi davranmıyorum tabi ki ama kız da benimle yaşadığı için odasına karışamıyorum. Babası da odasına müdahale edemiyor. Önceden mutfakta birşeyler yaptığında toplamıyor dağınık bırakıyordu. Artık toplamaya başladı mesela ve bu o karakterde bir kız için büyük bir olay. Ama alkol konusunda babası ne diyecek bilmiyorum. Eğer alışkınsa gizli gizli yine içecektir. Kızı eşime yada başka hiç kimseye saygı duymuyor ki bana duysun. Hayatımda hiç böyle bir insan tanımamıştım. Hep dışardan duyardım ama allah hiçbir anne babanın başına böyle bir evlat vermesin. Kanser sebebi resmen

Eşine söylemen iyi olmuş. Alkol o dönemde hemen alışkanlık yapmaz, ergenlikte kimlik arayışında olabilir.

Düşüklerim oldu böyle duydukça insan evlat sahibi olmadığı için okadar üzülmüyor canım Bak bazen temiz bir çıldırmak herşeyi düzeltiyor aklı başına gelir belki baba kızın

Derhal esinizin yanina tasinin ikiniz de. Babasi kizina sahip ciksin. Universite kazanip baska sehre gidebilir. O zamana kadar idare edin. O daha cok kucuk, ilimli yaklasin siz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…