Ne yapmalıyım

iyi_biri_06

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2023
577
554
33
Günaydın kadın arkadaşlarım,
Daha önce size ikiz bebeklerim olduğunu ve kocamla iki haftadır küs olduğumuzu, üç aydır annemlerde olduğumu ve kus olduğumuz süre zarfinda çocuklarını da aratıp sormadığını anlatmıştım. Kayınvalidem ve çocukların babası aradı gel diye kızları burda ailem de git dedi bunu da söylemiştim. O günden beri her gün yalnızca çocuklar nasıl diye mesaj çekiyor babaları. Başka bir konuda konuşmak isteyince cevap vermiyorum yalnızca çocuklarla alakalı olanlara cevap veriyorum.

Birkaç saat sonra orada olacağım. Sizce nasıl davranmalıyım çocuklarımın babasına? Nasıl bir yol izlemeliyim yaptığı hatayı anlaması için?

karşına al konuş küslükle nereye kadar kendinden sogutma. hatasını söyle evet haklısın sucluyum diyecekmi ... annesinin yanında rahat konuşamadı belki. o senin hayat arkadaşın cocukların babası kestirip atma derim

Bebekler uyuyunca bir kahve yapıp sakince konuşun.

Adam çok ayıp etti.

O da hatasını anlamıştır,yuvasına sarılır inşallah.

Allahım yardımcınız olsun inşallah arkadaşım.

Daha önce size ikiz bebeklerim olduğunu ve kocamla iki haftadır küs olduğumuzu, üç aydır annemlerde olduğumu ve kus olduğumuz süre zarfinda çocuklarını da aratıp sormadığını anlatmıştım. Kayınvalidem ve çocukların babası aradı gel diye kızları burda ailem de git dedi bunu da söylemiştim. O günden beri her gün yalnızca çocuklar nasıl diye mesaj çekiyor babaları. Başka bir konuda konuşmak isteyince cevap vermiyorum yalnızca çocuklarla alakalı olanlara cevap veriyorum.

Birkaç saat sonra orada olacağım. Sizce nasıl davranmalıyım çocuklarımın babasına? Nasıl bir yol izlemeliyim yaptığı hatayı anlaması için?
Bir evinizde oturmamışsınız ki, 3 ay kv evine sonra kendi annenin evine gidip yerleşmişsiniz. Bir evinizde başbaşa ailece otursaydınız ya. Çocuklar uyuyunca oturun karşılıklı derdiniz neyse konuşun

Karı koca fazla uzak kalmamalı birbirinden işte sorunlar oluşmuş.

3 ay kv de 3 ay annenizde kalmışsınız 6 aydır evinize gitmemişsiniz. 3 ay kv den anneniz yerine niye kendi evinize geçmediniz?
oturup konuşacaksınız karşılıklı ne yapacaksınız ki başka. çocuk gibi küserek birşey çözemezsiniz.

Artık ikinizde birbirinize ceki düzen vermelisiniz. Eve artik bir toplanin. 6 ay baskalarin evlerinde ne demek. Aylarca bebeklerden ayri kalmak ne demek. Birbirinize triplenip duruyorsunuz ama bu ortama cocuk getirmissiniz. Hakli haksiz kim bilmiyorum ama böyle devam edemez. Eve toplanin adamda bir cocuklari ile bag kurabilsin

Back
X