Tavır yapıyorum ona şuan.. nasıl davranmalıyım bilmiyorumAcaba sizinle yalnız kalmadığı için sorun ediyor olabilir mi. Ayrıca nasıl ki gelinler kv ile yaşamak istemiyorsa erkekler de aynı kv kp ile birlikte yaşamak istemez
Annenizin hastalığını anlayamadım. Kendisi tek yaşayamayacak durumda mı
Birlikte benim evimde yaşayacağız şuan sarıldım buz gibi uykum var dedi sırtını dönmüş öylece uyuyor yıpranan Bn olacağım galibaAnneniz varken eşiniz, eşiniz varken anneniz uzun süre beraber yaşanmaz diye düşünüyorum. Evlenince ayrı bir eve çıkacak mısınız?
Önerinize ihtiyacım var..
Nişanlıyım bir kaç aydın birlikte yaşıyoruz annemde bizle yaşıyor nişanlım anneme karşı çok saygılı sorun yok ama akşamları odaya kapanıyor kitap okuyacağım bahanesiyle aslında okuyor da ..
Bu akşam sordum evlenince de mi odada oturacaksın dedim zorlama dedi sen fazlasında fazlasını istiyorsun dedi normalde hiçbir erkek istemezmiş ama o kabul etmiş iç güvey geldim fln dedi Bn öyle düşünmemiştim dedim .
Bn babamı trafik kazasında kaybettim annem devama hastası büyütüyor muyum sizce ..annem de söylemiyor beni istemiyor mu odalara kapanıyor diye hatta ağladı bir gün Bn sakinleştirdim aaljnda anneme karşı çok iyi tek sorunumuz akşam yanımızda oturmayıp balkonda vakit geçirmesi sonrası ise odasında oturması tek problem bu Bn de hiç yaklaşmadım gece tanına harıl harıl uyuyor şuan..
Nasıl davranmalıyım bilmiyor. Sizden bi yol bekliyorum şimdiden teşekkürler
Anladım. Eşiniz baştan biliyordur heralde birlikte yaşanacağını. Yani buna rağmen tavır yapıyorsa sıkıntı. Ama gerçekçi olmak gerekirse uzun sürede sorunlar çıkacağını düşünüyorum. Zor yani kimse istemez eş annesiyle yaşamak.Demans hastalığı yalnz yaşayamaz .
Demans hastaları tek başlarına yaşayamaz. Nişanlınız halihazırda annenizle yaşadığınız eve mi gelip yerleşti? Bile isteye geldiyse yapacak bir şey yok.Demans hastalığı yalnz yaşayamaz .
Birlikte oturalım istedim aile olalım odaya kapanması hoşuma gitmedi sadece ..Birkaç aydır üçünüz beraber yaşıyorsanız bu hal normal evde. Neden adama trip attığınızı ya da annenizin neden ağladığını anlamadım. Ortada saygısızlık yok. Kendisine zaman ayırıyor bu kadar basit
Önerinize ihtiyacım var..
Nişanlıyım bir kaç aydın birlikte yaşıyoruz annemde bizle yaşıyor nişanlım anneme karşı çok saygılı sorun yok ama akşamları odaya kapanıyor kitap okuyacağım bahanesiyle aslında okuyor da ..
Bu akşam sordum evlenince de mi odada oturacaksın dedim zorlama dedi sen fazlasında fazlasını istiyorsun dedi normalde hiçbir erkek istemezmiş ama o kabul etmiş iç güvey geldim fln dedi Bn öyle düşünmemiştim dedim .
Bn babamı trafik kazasında kaybettim annem devama hastası büyütüyor muyum sizce ..annem de söylemiyor beni istemiyor mu odalara kapanıyor diye hatta ağladı bir gün Bn sakinleştirdim aaljnda anneme karşı çok iyi tek sorunumuz akşam yanımızda oturmayıp balkonda vakit geçirmesi sonrası ise odasında oturması tek problem bu Bn de hiç yaklaşmadım gece tanına harıl harıl uyuyor şuan..
Nasıl davranmalıyım bilmiyor. Sizden bi yol bekliyorum şimdiden teşekkürler
Anne demans hastasıymış onlar çocuklaşıyorlar.Birkaç aydır üçünüz beraber yaşıyorsanız bu hal normal evde. Neden adama trip attığınızı ya da annenizin neden ağladığını anlamadım. Ortada saygısızlık yok. Kendisine zaman ayırıyor bu kadar basit
Bilerek geldi Bn baştan her şeyi konuştum onunlaDemans hastaları tek başlarına yaşayamaz. Nişanlınız halihazırda annenizle yaşadığınız eve mi gelip yerleşti? Bile isteye geldiyse yapacak bir şey yok.
Haklısın bnde arada kalıyorum nasıl yapmalıyım bilmiyorumÇok zor durum . Adama kizamadim evlilik başladıktan sonra oturması süre alıyor. Önceden aynı evde yaşanıyor olsa bile insanlar değişiyor. Ve evliliğin ilk zamanları zor oluyor. Anne olması evliliğin oturmasına büyük engel bence. Adamın verdiği cevap bana çok kötü gelmedi :/ haklı buldum hatta
Sizde haklısınız. Anne bu sonuçta.
Denge kurmak lazım.
Adama bir alan tanımak zorundasinz. Evde boxerla dolasamaz rahat uzanp takılamaz ne olursa olsun dikkatli davranmak zorunda özgürlüğü kısıtlı.
Bu şekilde o idare ediyor gibi siz değil ekstra hesap sormanız artık zorlama bence :/
Kimse başkasının annesi yanında o kadar rahat edemez ona anne diyor olsa bile
Sizinle oturup çay içmesi sohbet etmesi için zorlamayın. Nörolojik hastalığı olan insanlarla yaşam zordur, nişanlınızın da bi alanı olsun bence.Bilerek geldi Bn baştan her şeyi konuştum onunla
Birlikte oturalım istedim aile olalım odaya kapanması hoşuma gitmedi sadece ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?