Ne yapmalıyım ?

Duham5335

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2021
325
-199
53
39
Önerinize ihtiyacım var..

Nişanlıyım bir kaç aydın birlikte yaşıyoruz annemde bizle yaşıyor nişanlım anneme karşı çok saygılı sorun yok ama akşamları odaya kapanıyor kitap okuyacağım bahanesiyle aslında okuyor da ..

Bu akşam sordum evlenince de mi odada oturacaksın dedim zorlama dedi sen fazlasında fazlasını istiyorsun dedi normalde hiçbir erkek istemezmiş ama o kabul etmiş iç güvey geldim fln dedi Bn öyle düşünmemiştim dedim .

Bn babamı trafik kazasında kaybettim annem devama hastası büyütüyor muyum sizce ..annem de söylemiyor beni istemiyor mu odalara kapanıyor diye hatta ağladı bir gün Bn sakinleştirdim aaljnda anneme karşı çok iyi tek sorunumuz akşam yanımızda oturmayıp balkonda vakit geçirmesi sonrası ise odasında oturması tek problem bu Bn de hiç yaklaşmadım gece tanına harıl harıl uyuyor şuan..

Nasıl davranmalıyım bilmiyor. Sizden bi yol bekliyorum şimdiden teşekkürler

Annenizin hastalığını anlayamadım. Kendisi tek yaşayamayacak durumda mı

Nişanlınız bu durumdan sıkılmış gibi duruyor.Anneniz kendi ihtiyaçlarını karşılayamayacak bir durumda mı?

Anneniz varken eşiniz, eşiniz varken anneniz uzun süre beraber yaşanmaz diye düşünüyorum. Evlenince ayrı bir eve çıkacak mısınız?
Birlikte benim evimde yaşayacağız şuan sarıldım buz gibi uykum var dedi sırtını dönmüş öylece uyuyor yıpranan Bn olacağım galiba

Birkaç aydır üçünüz beraber yaşıyorsanız bu hal normal evde. Neden adama trip attığınızı ya da annenizin neden ağladığını anlamadım. Ortada saygısızlık yok. Kendisine zaman ayırıyor bu kadar basit

Demans hastalığı yalnz yaşayamaz .
Anladım. Eşiniz baştan biliyordur heralde birlikte yaşanacağını. Yani buna rağmen tavır yapıyorsa sıkıntı. Ama gerçekçi olmak gerekirse uzun sürede sorunlar çıkacağını düşünüyorum. Zor yani kimse istemez eş annesiyle yaşamak.

Birlikte oturalım istedim aile olalım odaya kapanması hoşuma gitmedi sadece ..

Çok zor durum . Adama kizamadim evlilik başladıktan sonra oturması süre alıyor. Önceden aynı evde yaşanıyor olsa bile insanlar değişiyor. Ve evliliğin ilk zamanları zor oluyor. Anne olması evliliğin oturmasına büyük engel bence. Adamın verdiği cevap bana çok kötü gelmedi :/ haklı buldum hatta
Sizde haklısınız. Anne bu sonuçta.
Denge kurmak lazım.
Adama bir alan tanımak zorundasinz. Evde boxerla dolasamaz rahat uzanp takılamaz ne olursa olsun dikkatli davranmak zorunda özgürlüğü kısıtlı.
Bu şekilde o idare ediyor gibi siz değil ekstra hesap sormanız artık zorlama bence :/
Kimse başkasının annesi yanında o kadar rahat edemez ona anne diyor olsa bile

Anne demans hastasıymış onlar çocuklaşıyorlar.

Birlikte yaşamayı sorun etmemiş saygı duymuş ama siz onun yalnız kalıp kafa dinleme, kitap okuma isteğine saygi duymamışsınız. Ne yapsın istiyorsunuz yani bunala sikila kv ile mi otursun akşamları? Onun yerine annenizin odasını biraz daha ozellestirseniz tv falan alsanız da anneniz yemek ve çaydan sonra kendisi odasına çekilip tv örgü artık ne seviyorsa yapsa? Diğer türlü evlenmenin de gereği yok bence annenizle yaşayın baş başa.

Haklısın bnde arada kalıyorum nasıl yapmalıyım bilmiyorum

Birlikte oturalım istedim aile olalım odaya kapanması hoşuma gitmedi sadece ..

Ama aile içersinde, aynı evi paylaşan bireylerinde kendi odası oluyor. Kapılarını kapatıp oturuyorlar. Nişanlının yaptığı saygısızlık ya da ayıp değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…