Çok haklı bir yorum.Birlikte yaşamayı sorun etmemiş saygı duymuş ama siz onun yalnız kalıp kafa dinleme, kitap okuma isteğine saygi duymamışsınız. Ne yapsın istiyorsunuz yani bunala sikila kv ile mi otursun akşamları? Onun yerine annenizin odasını biraz daha ozellestirseniz tv falan alsanız da anneniz yemek ve çaydan sonra kendisi odasına çekilip tv örgü artık ne seviyorsa yapsa? Diğer türlü evlenmenin de gereği yok bence annenizle yaşayın baş başa.
Yalnız oğlan gene iyi dayanmış nişanlı ne alaka kaynana ile.yasiyo ya hele evlenince daha da kötü bence evlenmeyin annenize bakın madem hiçbir erkek kabul etmez böyle birşeyiÖnerinize ihtiyacım var..
Nişanlıyım bir kaç aydın birlikte yaşıyoruz annemde bizle yaşıyor nişanlım anneme karşı çok saygılı sorun yok ama akşamları odaya kapanıyor kitap okuyacağım bahanesiyle aslında okuyor da ..
Bu akşam sordum evlenince de mi odada oturacaksın dedim zorlama dedi sen fazlasında fazlasını istiyorsun dedi normalde hiçbir erkek istemezmiş ama o kabul etmiş iç güvey geldim fln dedi Bn öyle düşünmemiştim dedim .
Bn babamı trafik kazasında kaybettim annem devama hastası büyütüyor muyum sizce ..annem de söylemiyor beni istemiyor mu odalara kapanıyor diye hatta ağladı bir gün Bn sakinleştirdim aaljnda anneme karşı çok iyi tek sorunumuz akşam yanımızda oturmayıp balkonda vakit geçirmesi sonrası ise odasında oturması tek problem bu Bn de hiç yaklaşmadım gece tanına harıl harıl uyuyor şuan..
Nasıl davranmalıyım bilmiyor. Sizden bi yol bekliyorum şimdiden teşekkürler
Annenize bakıcı tutma imkânınız var mı?Sizin için çok zor bir durum, kolay kolay kimseye emanet edemezsiniz ama çözüm yolu olarak bu geldi aklımaHaklısın bnde arada kalıyorum nasıl yapmalıyım bilmiyorum
Demans hastasına bakıcı bulmak zor ama inşallah böyle bir imkanları olur.Annenize bakıcı tutma imkânınız var mı?Sizin için çok zor bir durum, kolay kolay kimseye emanet edemezsiniz ama çözüm yolu olarak bu geldi aklıma.
Ewet maalesef..Nişanlınız bu durumdan sıkılmış gibi duruyor.Anneniz kendi ihtiyaçlarını karşılayamayacak bir durumda mı?
Tavır yapıyorum ona şuan.. nasıl davranmalıyım bilmiyorum
Nişanlısınız annenize aynı evde birliktesiniz ,adam akşam işten gelince yemeğini , çayını içip odasına çekiliyor, " iç güvey geldim " diyor haklı ama davranışları kaba ve çirkin evlenince farklı olmayacak . Ömür boyu annenize bakmak zorundasınız ama o bunu ilerde başınıza kakacak adam rengini belli etmiş bundan sonrası size kalmış......Önerinize ihtiyacım var..
Nişanlıyım bir kaç aydın birlikte yaşıyoruz annemde bizle yaşıyor nişanlım anneme karşı çok saygılı sorun yok ama akşamları odaya kapanıyor kitap okuyacağım bahanesiyle aslında okuyor da ..
Bu akşam sordum evlenince de mi odada oturacaksın dedim zorlama dedi sen fazlasında fazlasını istiyorsun dedi normalde hiçbir erkek istemezmiş ama o kabul etmiş iç güvey geldim fln dedi Bn öyle düşünmemiştim dedim .
Bn babamı trafik kazasında kaybettim annem devama hastası büyütüyor muyum sizce ..annem de söylemiyor beni istemiyor mu odalara kapanıyor diye hatta ağladı bir gün Bn sakinleştirdim aaljnda anneme karşı çok iyi tek sorunumuz akşam yanımızda oturmayıp balkonda vakit geçirmesi sonrası ise odasında oturması tek problem bu Bn de hiç yaklaşmadım gece tanına harıl harıl uyuyor şuan..
Demans hastalığı yalnz yaşayamaz .
Ewet maalesef..
Demans hastaları aynı binada bile olsa yalnız yaşayamazlar. Düşerler, evden çıkıp giderler, gördükleri halisünasyonlardan ötürü gidip balkondan bile atlayabilirler. Zamanla zaten tuvalet vs ihtiyaçlarını bile karışılayamayacak duruma geliyorlar önce çocuklaşıp sonra bebek oluyorlar. Dedem demanstı.Maddi durum el veriyorsa aynı apartmanda küçük bir eve geçirmeniz mümkün olmaz mı?
Demans hastaları aynı binada bile olsa yalnız yaşayamazlar. Düşerler, evden çıkıp giderler, gördükleri halisünasyonlardan ötürü gidip balkondan bile atlayabilirler. Zamanla zaten tuvalet vs ihtiyaçlarını bile karışılayamayacak duruma geliyorlar önce çocuklaşıp sonra bebek oluyorlar. Dedem demanstı.
Kilit cümle su. Adam sizinle beraber olmak icin ayri yasam alanindan vazgecmis. Ama kendisi de bu durumdan hoşnut degil.kendince böyle bir cözüm bulmus. Sizin trip atmaya hakkiniz yok. Aile olalim istiyorum demissiniz, ama evlilik iki kisiden olusur. Birseye tamam demek ve yasamak iki farkli pabuc oluyor. Bencede fazla zorlamayin veya yol yakinken evlilikten vazgecin, cünkü er gec patlak verir.Önerinize ihtiyacım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?