normal bir diyalog pat diye kesilmez, bir işin varsa bunu dile getirirsin örneğin ya sınav okuyacağım bitsin yazacağım ya da şu an müsait değilim dersin ve işine öyle devam edersin. Bu konuya takılıyorum ben çünkü bir şey konuşuyoruz, pat diye gidiyor ve iki saat ortada yok.Neye kızıyorsun mesela, son örneğiniz nedir?
KesinlikleAyy nefret ettiğim hareketlerden biri. Seven insan dikkat eder. O kadar söylüyorum. Anla.
Bir önce ki konunuzda çok duygusal olduğunuzu ve her duruma ağlayıp sinirlendiğinizi yazmıştınız acaba bu yüzden sizi ciddiye almıyor olabilir mi bilemedim ama her iki tarafında kendini törpülemesi gereken durumlar var
Teşekkür ederimBir önce ki konunuzda çok duygusal olduğunuzu ve her duruma ağlayıp sinirlendiğinizi yazmıştınız acaba bu yüzden sizi ciddiye almıyor olabilir mi bilemedim ama her iki tarafında kendini törpülemesi gereken durumlar var
normal bir diyalog pat diye kesilmez, bir işin varsa bunu dile getirirsin örneğin ya sınav okuyacağım bitsin yazacağım ya da şu an müsait değilim dersin ve işine öyle devam edersin. Bu konuya takılıyorum ben çünkü bir şey konuşuyoruz, pat diye gidiyor ve iki saat ortada yok.
İşi olabilir herkesin kesinlikle saygım sonsuz, haber verme yetisine sahip değil.
Dile getiriyorum bu durum beni kızdırdı, ben aynısını yaptığımda sen de tepki veriyorsun diyorum haklısın özür dilerim deyip yapmaya devam ediyor.
Ben aynı durumu yaptığımda nerdesin neredesin diye bana kızar mesela trip atıyor.
Bu en basit örnek işte bugün yaşadığımız.
Aynenn öyleİşe dönüyorum görüşürüz
sadece 3 kelime yazmak zor ollmamalı, medeniyetsiz angut
ona çok fazla odaklısınnormal bir diyalog pat diye kesilmez, bir işin varsa bunu dile getirirsin örneğin ya sınav okuyacağım bitsin yazacağım ya da şu an müsait değilim dersin ve işine öyle devam edersin. Bu konuya takılıyorum ben çünkü bir şey konuşuyoruz, pat diye gidiyor ve iki saat ortada yok.
İşi olabilir herkesin kesinlikle saygım sonsuz, haber verme yetisine sahip değil.
Dile getiriyorum bu durum beni kızdırdı, ben aynısını yaptığımda sen de tepki veriyorsun diyorum haklısın özür dilerim deyip yapmaya devam ediyor.
Ben aynı durumu yaptığımda nerdesin neredesin diye bana kızar mesela trip atıyor.
Bak kendi cevabını kendin yazmışsın. Gönlünü almaya çalışmıyor çünkü nasıl olsa barışacak izlenimini ona vermişsin. Bir mesajla işi olduğunu söylemesi zor bi şey değil seni rahatsız ediyorsa bunu yapmalı. Bence üzerine düşme, kendi senin peşine düşsün niye böyle yaptım da uzaklaştırdım diye. Ya da o seni merak etsin 2 saat. Hayatının merkezinden onu çıkardığında ilişkin düzene girecek eğer seni seviyorsa tabii , naçizane bir tavsiye.Bir duruma kızıyorum ve bunu erkek arkadaşıma dile getiriyorum.
Haklısın özür dilerim diyip gene kızdığım şeyi yapmaya devam ediyor,
tekrar kızdığımı belli ediyorum, kızdığım bir şeyi inatla yapmaya devam ediyorsun konuşmak istemiyorum sinirim tepeme çıkıyor diyorum, yok inatla bir şey yapmıyorum konuşalım, kızınca güzel oluyorsun gibi alakasız bir şey diyor.
Görüşürüz diyorum hala kızdığım şeyi yapmaya devam ettiği için,
görüşürüz diyor ve muhabbet bitiyor.
Acaba bende mi bir sorun var diyorum ama kızdığım şeyi net bir dille daha önce de dile getirdim, haklısın özür dilerim diyip yapmaya devam etmesi beni daha da sinirlendirdi.
Gönül almaya çabalamak, devam etmek yerine görüşürüz dediğimde görüşürüz diyor.
Adam yerine konmuyorum resmen, nasıl olsa barışır gönlünü alırım gözüyle kızdığım bir şeyi yapmaya devam ediyor. Bir gönül alma çabası da yok görüşürüz diyebiliyor, insan bir arar onu da yapmıyor.
O kadar yoruldum ki seviyorum, onun da sevdiğini biliyorum ama bu tavrına tahammül edemiyorum sevginin böyle bir şey olmadığını düşünüyorum.
Ne yapmalıyım?
Telefon pat diye suratına kapatılmıyorsa, diyalog mesaj üzerinden sürüyorsa kesilir yahu. Okuyup iki saat sonra, ertesi gün döndüğüm mesajlar oluyor eşimden gelenler de dahil. Hatta hiç dönmediğim, tepki vermediklerim bile oluyor. Mesajlaşmanın olayı budur bence. Acil cevap ya da karşılıklı anlık muhabbet isteniyorsa telefon edilir. Mesaj demek zaten müsait olduğunda cevap ver demektir. Sevgiliniz de benim gibi düşünüyorsa anlamadığı, saçma bulduğu için uygulayamıyordur isteğinizi.normal bir diyalog pat diye kesilmez, bir işin varsa bunu dile getirirsin örneğin ya sınav okuyacağım bitsin yazacağım ya da şu an müsait değilim dersin ve işine öyle devam edersin. Bu konuya takılıyorum ben çünkü bir şey konuşuyoruz, pat diye gidiyor ve iki saat ortada yok.
Rutinleşmiş ilişkiler gruptan arkadaşlardan gelenler akşam eve geleceğini bildiğin eşten gelen mesajlar başka, tanımaya çalıştığın sevgilin olan kişiden gelen mesajlar başka. Öyle pat diye kesilmemesi gerekir diye düşünüyorum. Birbirlerini tanıma aşamasındalar, mesajlaşmanın en yoğun olduğu bir süreç. Müsaade istemeden ortadan kaybolan heriften bir cacık olmaz.Telefon pat diye suratına kapatılmıyorsa, diyalog mesaj üzerinden sürüyorsa kesilir yahu. Okuyup iki saat sonra, ertesi gün döndüğüm mesajlar oluyor eşimden gelenler de dahil. Hatta hiç dönmediğim, tepki vermediklerim bile oluyor. Mesajlaşmanın olayı budur bence. Acil cevap ya da karşılıklı anlık muhabbet isteniyorsa telefon edilir. Mesaj demek zaten müsait olduğunda cevap ver demektir. Sevgiliniz de benim gibi düşünüyorsa anlamadığı, saçma bulduğu için uygulayamıyordur isteğinizi.
Mesajla mı tanıyacaklar birbirlerini? İlişkinin her aşamasında saçma bir beklenti olduğunu düşünüyorum ben. Mesaj mantığına aykırı.Rutinleşmiş ilişkiler gruptan arkadaşlardan gelenler akşam eve çekeceğini bildiğin eşten gelen mesajlar başka, tanımaya çalıştığın sevgilin olan kişiden gelen mesajlar başka. Öyle pat diye kesilmemesi gerekir diye düşünüyorum. Birbirlerini tanıma aşamasındalar, mesajlaşmanın en yoğun olduğu bir süreç. Müsaade istemeden ortadan kaybolan heriften bir cacık olmaz.
En iyisi yüzyüze görüşmek ama her dakika da olmuyor malum. Mesajlaşma da tanımanın bir ayağı.Mesajla mı tanıyacaklar birbirlerini? İlişkinin her aşamasında saçma bir beklenti olduğunu düşünüyorum ben. Mesaj mantığına aykırı.
“Ajkooom nabiyooon”dan öteye gitmediğine yemin edebilirim ama ispatlayamamEn iyisi yüzyüze görüşmek ama her dakika da olmuyor malum. Mesajlaşma da tanımanın bir ayağı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?