Ne yapmalıyım

Kucukartanesi

🤍
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2025
91
15
3
İyi akşamlar hanımlar bir iç döküş yapmam gerekiyordu. Artık bazen bunaldığımı hissediyorum. Ve sonrasında hüngür hüngür ağlayasım geliyor. 5 aylık bebeğim var gün içinde hiç uyumuyor çok yorgun ve bitkin hissediyorum. Gece olsada bu günler geçsin istiyorum sadece. Doğumdan sonra bu yüzden çok zayıfladım. Bir de emziriyorum onun da etkisi vardır belki de. Eşim yardımcı oluyor bazen. Ama çoğunlukla ben bakıyorum. Artık tükendiğimi hissediyorum. Çok zayıfladım onu da kafama takıyorum. Kısacası eskisi gibi olmak istiyorum. Doğumdan sonra eşimle uzaklaştık zaten . Hayat benim için artık boş bir kavram gibi geliyor. Nasıl kendime gelebilirim lütfen yardımcı olun. Olumlu düşünüyorum bu günler geçecek diyorum ama yine olumsuzluğa kapılıp üzülüyorum. Ne yapmalıyım kızlar lütfen akıl verin

Geçerrr öyle bir geçer zaman ki benim gibi oturur eski videolara bakar aglarsın ne tatlıymış diye

Birinden yardım iste asla çekin me ve bir psikoloktan da kendin için yardım iste süreci daha rahat ve doğru atlatırsın

Saglıkla büyüt bebeğini

Bende aynı süreçlerden geçtim çok yoruldum oğlum 3.5 yaşına geldi halende yoruluyorum . Önemli olan süreci eziyet olarak görmemek çünkü öyle yada böyle bu zamanları geçireceksin ara sıra kendini dinlendirecek kısa molalar verip kendini motive etmen gerekiyor.ben hamile olduğum kilonun altına düştüm çok zayıfladım kimi görsem sen ne hale gelmişsin diyordu emzirmeyi üç ay önce birakabildik yeni yeni kilomu toparlamaya başladım hepsi geçecek sonra eski günleri ozleyeceksin o yüzden olumlu tarafından görüp keyif almaya çalış ve seni dinlendirecek fırsatları arttır annene gidince iyi oluyorsan daha çok git mesela

İyi akşamlar hanımlar bir iç döküş yapmam gerekiyordu. Artık bazen bunaldığımı hissediyorum. Ve sonrasında hüngür hüngür ağlayasım geliyor. 5 aylık bebeğim var gün içinde hiç uyumuyor çok yorgun ve bitkin hissediyorum. Gece olsada bu günler geçsin istiyorum sadece. Doğumdan sonra bu yüzden çok zayıfladım. Bir de emziriyorum onun da etkisi vardır belki de. Eşim yardımcı oluyor bazen. Ama çoğunlukla ben bakıyorum. Artık tükendiğimi hissediyorum. Çok zayıfladım onu da kafama takıyorum. Kısacası eskisi gibi olmak istiyorum. Doğumdan sonra eşimle uzaklaştık zaten . Hayat benim için artık boş bir kavram gibi geliyor. Nasıl kendime gelebilirim lütfen yardımcı olun. Olumlu düşünüyorum bu günler geçecek diyorum ama yine olumsuzluğa kapılıp üzülüyorum. Ne yapmalıyım kızlar lütfen akıl verin
Ah, seni ne kadar iyi anlıyorum! Ben de çoğu zaman tek başıma 3 çocukla ilgileniyorum. Eşim çok yoğun çalışıyor, yardım isteyeceğim kimse yok, ailelerimiz de uzakta. Bebeğin henüz küçük, zamanla düzene girecek inşallah. Benim de 9 aylık bir bebeğim var, uyku ve diğer rutini yeni yeni oturmaya başladı. Dişler çıkınca bebekler biraz rahatlıyor, o zor dönem atlatılıyor, diş atağı gibi şeyler gelip geçiyor. Sadece biraz zaman ve sabır gerekiyor, her şey düzelecek, inşallah.

Ah, seni ne kadar iyi anlıyorum! Ben de çoğu zaman tek başıma 3 çocukla ilgileniyorum. Eşim çok yoğun çalışıyor, yardım isteyeceğim kimse yok, ailelerimiz de uzakta. Bebeğin henüz küçük, zamanla düzene girecek inşallah. Benim de 9 aylık bir bebeğim var, uyku ve diğer rutini yeni yeni oturmaya başladı. Dişler çıkınca bebekler biraz rahatlıyor, o zor dönem atlatılıyor, diş atağı gibi şeyler gelip geçiyor. Sadece biraz zaman ve sabır gerekiyor, her şey düzelecek, inşallah.
Umarım dediğiniz gibi olur 🙏🏻🙏🏻

Seni öyle iyi anlıyorum ki, uykusuzluğun dibini yaşayıp üstüne zombi gibi işe gittiğim zamanlar. O zaman sanki hep böyle olacakmış gibi geliyor ama tabiki geçiçi bir süreç. Sana şöyle yap böyle yap diye tavsiye veremem çünkü kelin ilacı olsa başına çalardı, benim kızım 2 yaşına kadar uyumadı mesela gece uykusu olmayıncada insan kendine gelemiyor. Sonra birden uyudu kendi kendine demek ki her şeyin bir zamanı var, inan büyüdükce kolaylaşacak sana alan ve zaman açılacak.
Anne olarak tek tavsiyem kendine sürekli bunu hatırlatıp o anlardan bunalmamak.

Seni öyle iyi anlıyorum ki, uykusuzluğun dibini yaşayıp üstüne zombi gibi işe gittiğim zamanlar. O zaman sanki hep böyle olacakmış gibi geliyor ama tabiki geçiçi bir süreç. Sana şöyle yap böyle yap diye tavsiye veremem çünkü kelin ilacı olsa başına çalardı, benim kızım 2 yaşına kadar uyumadı mesela gece uykusu olmayıncada insan kendine gelemiyor. Sonra birden uyudu kendi kendine demek ki her şeyin bir zamanı var, inan büyüdükce kolaylaşacak sana alan ve zaman açılacak.
Anne olarak tek tavsiyem kendine sürekli bunu hatırlatıp o anlardan bunalmamak.
Teşekkür ederim 🙏🏻♥️

Oglum sabah 5 lere kadar ayaktaydi. Emzirirken yatirirdim besige ben yorganı kafama çekmeden o kafasını beşikten yukarı kaldirirdi bana bakar gulerdi .Şuan gülümsedim aklima gelince. Acaba ben de şu yatağa girip rahatça uyuyabilecek miyim derdim.Bugunler unutulur diyenlere hayret ederdim. Bu kadar uykusuz yorgun günler nasıl unutulur? Ama gerçekten unutuluyormus. Şimdi 5 yaşında ve ben bebekliginden bir şey anlamamış gibi hissediyorum o telaseden. Hep bebeklik fotolarına bakıyorum keske daha çok tadını çıkarsaydim diyorum. Bebeğiniz şuan en tatlı zamanlarında tadını çıkarın bugünleri özlüyor insan.Saglikla büyütün 😍

Aman yeter ya şu devirde bir çocuk
Bana yeterde acaba diyorum ilerde oğlum kardes yokluğu yaşar mı?Şimdi bile arkadaşlarının kardeşine kardeşim diyor çok seviyor onları onu bu güzellikten mahrum bırakmak istemiyorum ama hayırlısı artık

Back
X