• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaliyim?

Hoslan kenarda köşede kendi kendikendine sonuçta her insan her insanı beğenip hop hayatına alsa kaos olurdu bazilari güzelce tezi ediyor hakaret edeni bile var erkeklerde bile var beni niye rahatsız ediyorsun ruh hastası diye uzaklaştırma alan kadınlar bile gördüm etiket oluyorlar sonrada her ilişkide kovalıyor bu geçmiş onları bu yüzden kenarda köşede sırf buraya yazarak hayallerde kalsın bence

Kadınlarada rahatsız ederse uzaklaştırma veriliyor ve siciline işliyor bunuda bilelim Alan kadınlarda var üstelik .Yani her erkek hoşlanmaz tacizi dışa dönük kendine güvenen kadın yada erkek hayır demez diye düşünmeyen erkekler var denk gelmeyinde onlara .Sonra eşi ile arası bozulur mesaj ararsınız adam eşine açıklama yaparken sizide şikayet eder evlilikte erkeğin diğer kadına ilişkisi olmaması halinde rahatsiz edilip huzuru bozulursa karşılık vermediği halde aile huzurumu bozdu diyerek tazminat davası açma hakkı bile var öyle biliyorum o nedenle içinizde yaşayın fikrim bu

Back
X