• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaliyim?

Bu yastaki erkekler evli genelde
Evli adamla metres olunca ne olacak? Karısını boşayacağını falan mı sanıyorsun? Hoş bulabilsen bu yaşına kadar bu kadar aranmaya bulurdun. Kim seni ne yapsın. Onurdan ahlaktan bir haber bir tipi kimse eş diye yanında tutmaz.

Kizlar esine empati kuruyorsunz birazda bana kurun lutfen
Sizin neyinize empati kuracağız?
Ya Allah aşkına doktor adam bulmuştur kendi gibi fıstık gibi bir doktor seni ne yapsın.
Açıldın olmadı,kapandın olmadı bırak doktoru yoldan geçen Ali ,veli bile bakmadı sana şimdi diyorsun ki doktoru çok beğendim 🤣
Aç tavuk kendini darı ambarında sanarmış.

Sizin neyinize empati kuracağız?
Ya Allah aşkına doktor adam bulmuştur kendi gibi fıstık gibi bir doktor seni ne yapsın.
Açıldın olmadı,kapandın olmadı bırak doktoru yoldan geçen Ali ,veli bile bakmadı sana şimdi diyorsun ki doktoru çok beğendim 🤣
Aç tavuk kendini darı ambarında sanarmış.
Cok kiricisiniz.

Bir psikiyatriye gitseniz yanlışlıkla sizi klinik vaka diye yatırırlar valla.

a) aklını başına almak ,bekar insanlarla görüşmek
b) metres olmak
c) bir psikoloğa görünmek

Bence kökten çözüm için c yi secin

Ayyy asistanı olduğum doktora aynı böyle biri dadanmıştı da adam zor kurtuldu polislik oldu ya adamcağız. Korkuyordu adamcağız

Kizlar esine empati kuruyorsunz birazda bana kurun lutfen
Böyle konularda konu sahibesinin ne gibi cevaplar beklediğini hep çok merak etmişimdir. Amaan boşver karısını etkilemek için elinden geleni yap falan denmesini bekliyorsunuz.

Gelecek cevaplar az çok belli insan kendini neden alçaltır.

Afrika da bir kabileye gitsen, belki orada seni beğenen bir yamyam bulunur. Başka türlü çok zor senin bir adam bulman.

Bana bir doktor yazdi kahve icmeyi teklif etti ben istemedim beni cok kucumsediniz amaa

ne değişik üyeler var. tamam en doktorcu sensin.

Bana bir doktor yazdi kahve icmeyi teklif etti ben istemedim beni cok kucumsediniz amaa
Geçen dr kadın uzman çavuş konusundan uzun süre ban aldım🙈O yüzden rainyy e her türlü doktoru fazlasıyla layık görüyorum. Mutluluklar . Gelinlik bakmaya da başla sen.

Back
X