- Emoji Skoru
- 27.922
- Puanlar
- 548
Sen kaç yaşındasın? 30-36 yaşlarında bir sürü bekar erkek var. Hepsi evli değil. Bakış açını, düşüncelerini tedavi ile düzeltmen gerek.Bu yastaki erkekler evli genelde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen kaç yaşındasın? 30-36 yaşlarında bir sürü bekar erkek var. Hepsi evli değil. Bakış açını, düşüncelerini tedavi ile düzeltmen gerek.Bu yastaki erkekler evli genelde
Evli adamla metres olunca ne olacak? Karısını boşayacağını falan mı sanıyorsun? Hoş bulabilsen bu yaşına kadar bu kadar aranmaya bulurdun. Kim seni ne yapsın. Onurdan ahlaktan bir haber bir tipi kimse eş diye yanında tutmaz.Bu yastaki erkekler evli genelde
Aklı melekeleriniz yerinde değil bir insan sanalda olsa kendini hakaret ettirmekten nasıl hoşlanır.Kizlar esine empati kuruyorsunz birazda bana kurun lutfen
Sizin neyinize empati kuracağız?Kizlar esine empati kuruyorsunz birazda bana kurun lutfen
Cok kiricisiniz.Sizin neyinize empati kuracağız?
Ya Allah aşkına doktor adam bulmuştur kendi gibi fıstık gibi bir doktor seni ne yapsın.
Açıldın olmadı,kapandın olmadı bırak doktoru yoldan geçen Ali ,veli bile bakmadı sana şimdi diyorsun ki doktoru çok beğendim
Aç tavuk kendini darı ambarında sanarmış.
Sana empati kurdum. Sonuç için linki tıkla: ww.htttp... devamını görKizlar esine empati kuruyorsunz birazda bana kurun lutfen
Metres olmayı bile becerememekBu yastaki erkekler evli genelde
Böyle konularda konu sahibesinin ne gibi cevaplar beklediğini hep çok merak etmişimdir. Amaan boşver karısını etkilemek için elinden geleni yap falan denmesini bekliyorsunuz.Kizlar esine empati kuruyorsunz birazda bana kurun lutfen
Evlimi bekarlarun suyunu tükendiEvli bir doktordan hoslandim. Ne yapmaliyim sizce.?
HiiiiBana bir doktor yazdi kahve icmeyi teklif etti ben istemedim beni cok kucumsediniz amaa
Geçen dr kadın uzman çavuş konusundan uzun süre ban aldımBana bir doktor yazdi kahve icmeyi teklif etti ben istemedim beni cok kucumsediniz amaa
Bana bir doktor yazdi kahve icmeyi teklif etti ben istemedim beni cok kucumsediniz amaa