Şuna cevap yazmayın artık ya bilerek gelip yazıyor saçma sapan
Bu her zaman böyleydi. Tek fark evlilere takilmiyordu. O yüzden bilerek falan yazmıyor bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuna cevap yazmayın artık ya bilerek gelip yazıyor saçma sapan
Yok işte bi değiştirdi kendini daha tepki alacak şeyler yazıyor bilerekBu her zaman böyleydi. Tek fark evlilere takilmiyordu. O yüzden bilerek falan yazmıyor bence.
Yok işte bi değiştirdi kendini daha tepki alacak şeyler yazıyor bilerek
Ya da çok ağır hasta.Yok işte bi değiştirdi kendini daha tepki alacak şeyler yazıyor bilerek
Kapandı mıYa da çok ağır hasta.
Bir ara sizce? Diye aynı konu başlığıyla aynı konuyu açıp durdu sevgilim olacak mı taktı. Sonra kapalılar daha iyi koca buluyo dedi gitti kapandı.
Sonra dua gruplarına sardı 100 bin tane şundan okursam koca bulucam diye.
Simdi evli adamlara dadanmaya başladı.
Önüne çıkana sarıyor ama hangi akıl hastalığı bu şizofren de böyle bişey değil galiba.
Kaç yıldır kapalıyım ben bile bulamadım kocayıKapandı mısorry patladım
![]()
Seninde bana karsi bir takintin var. Her konumda gelip birseyler yaziyorsun. Ayruca kapanmamla birini bulmamin hicbir alakasi yok sen cok yanlis anlamissinYa da çok ağır hasta.
Bir ara sizce? Diye aynı konu başlığıyla aynı konuyu açıp durdu sevgilim olacak mı taktı. Sonra kapalılar daha iyi koca buluyo dedi gitti kapandı.
Sonra dua gruplarına sardı 100 bin tane şundan okursam koca bulucam diye.
Simdi evli adamlara dadanmaya başladı.
Önüne çıkana sarıyor ama hangi akıl hastalığı bu şizofren de böyle bişey değil galiba.
Kapanıp da yuva yıkmaya çalışmana da ayrı şok oldumSeninde bana karsi bir takintin var. Her konumda gelip birseyler yaziyorsun. Ayruca kapanmamla birini bulmamin hicbir alakasi yok sen cok yanlis anlamissin
evli bir doktordan hoşlandım demek ne zamandır romantik bir şeymiş gibi anlatılıyor anlamıyorum. adam evli, sen de gayet bunu bilerek ne yapmalıyım diye soruyorsun ne yapacaksın, uzak duracaksın tabii. başkasının yuvasına göz dikmenin nesi normal? sonra da doktor diye sanki ekstra bir çekicilik varmış gibi paketliyorsunuz. evli adama ilgi duymak bir hata olabilir ama o hatayı ilerletmeye kalkmak baya karakter zafiyeti olur. en doğrusu kendini toparlayıp bu düşünceyi çöpe atmak, yoksa sonunda rezil olan sen olursun.Evli bir doktordan hoslandim. Ne yapmaliyim sizce.?
HoşlanmamalisinEvli bir doktordan hoslandim. Ne yapmaliyim sizce.?
O Allahla benim aramda. Duygu bu herkese karsi olabilir hem ben yillardir bir aclik cekiyorumKapanıp da yuva yıkmaya çalışmana da ayrı şok oldum
Elalemin evli adamını ayartıp sonra ibadet mi ediyorsun?
Ne kadar da ahlaklı bir inançlı insan![]()
NiyeKizlar esine empati kuruyorsunz birazda bana kurun lutfen
4 eşe kadar izin var kafasında mısın çok mu çirkinsin acaba ya bu kadar açlık niyeO Allahla benim aramda. Duygu bu herkese karsi olabilir hem ben yillardir bir aclik cekiyorum
O zaman gerçekten açlık çeken hırsızlara da empati kuralım, sırtlarını sıvazlayalım yazık diyelim. Ahlakta böyle gerekçeler yoktur. Yapılmaması gereken kurallar bellidir. Evli insana bakan biri ahlasızdır.O Allahla benim aramda. Duygu bu herkese karsi olabilir hem ben yillardir bir aclik cekiyorum
Neyin empatisini kuralım? Kuma mı olmak istiyorsun? Yaşıtın bir sürü bekar genç adam var. Kurslara katıl, sosyalleş. Her sana bakanı, aynı yoldan geçeni hoşlanıyor sanıyorsun, erkekler de senden kaçıyor doğal olarak. Önce kendine çeki düzen vermelisin.Kizlar esine empati kuruyorsunz birazda bana kurun lutfen
Bu yastaki erkekler evli geneldeNeyin empatisini kuralım? Kuma mı olmak istiyorsun? Yaşıtın bir sürü bekar genç adam var. Kurslara katıl, sosyalleş. Her sana bakanı, aynı yoldan geçeni hoşlanıyor sanıyorsun, erkekler de senden kaçıyor doğal olarak. Önce kendine çeki düzen vermelisin.
Ben oyle oldugumu dusunmuyorum..O zaman gerçekten açlık çeken hırsızlara da empati kuralım, sırtlarını sıvazlayalım yazık diyelim. Ahlakta böyle gerekçeler yoktur. Yapılmaması gereken kurallar bellidir. Evli insana bakan biri ahlasızdır.
Eşim düşünerek yazmama gerek yok senin gibileri 40 m öteden görür ka ar her erkeğin seni görüp kaçtığı gibiKizlar esine empati kuruyorsunz birazda bana kurun lutfen