ne yapmalıyım:(

dilara22

kalk gidek dağlara :)
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2008
231
0
96
33
Edirne
arkadaşlar 10 aydır süren bir ilişkim var sevgilimleçok kavga etmeyiz ama arada ayrıldığımızda oldu ve şuanda bana anlattığı olay gerçekten sınırlarımı zorluyor ne yapıcağımı bilmiyorum:(olay şu:bi kız var biizm sınıfta ismi nuray diye bu kızında bi sevgisi var bu çouk hep kızı aldatıyordu bizde biliyoruz okuldayız sonuçta duyuluyor.geçen sene sevgilimle çıkmazken kız yine çocupun onu aldattığını öğrenmiş ve moreli çok bozukmuş sevgilimi evine çağırmış oda gitmiş.kız sakinleşmek için mi ne içki içmiş sevgilimde az içmiş yani kendinde ama kendinde olmasına rağmen yinede kızla ilişkiye girmiş:mymeka: bu senede böyle bişey olacakmış kız sevgilimi evine çapırmış ama gitmemiş yani sevgilimin dediğine göre:(ve o kızı ben tanıyorum konuşuyorum şuanda o kızla beni yanyana getirmesine bile çok kızıyorum ne yapmalıyım lütfen akıl verin bana

Son düzenleyen: Moderatör:
senle çıkmaya başladıktan sonra gercekten gitmemişse bence cok sorun yapma ama onların cok bir arada olmalarınıda engelle.senden önce yasanılan sey için hesap sormaya hakkın yok bence. bunu neden sana anlattı ki bu da saçma. bence iyi gözlemle ikisinide eski alev küllenmesin tekrar CADIARZU

Şöyle olmuş olabilir, sevgilin kızla birlikte olmayı reddedince kızda ona "ozaman sevgiline haber veririm, birlikte olduğumuzu, söylerim, onu aldattığını söylerim" gibi bir tehtitte bulunmuş olabilir. Bunun üzerine o da kızın saptırarak anlatacağı hikayeden öte, gerçek olup biteni öğrenmiş olmanın daha doğru olacağını düşünmüş olabilir..

bunlar lisede ve liseliler arasında yaşanan olaylar mı
ne günlere kaldık Allahım.

ya bu kız o sevgilisiyle hala daha çıkıyor şuanda ve çıktığı halde geçen yıl böyle bişey yaşanıyor:kızgın:

:1shok:
bu ne yaa erkek arkadaşı kızı aldatıyo kıs içki içiyo senin erkek arkadaşını eve çağırıyo beraber oluyolar ve bütün bunları lise öğrencileri yaşıyooo :1shok::1shok:
sanırım yaşlandım benn :delphin:
canım benim sen bu adamdan da bu ortamdan da bu kızdan da uzak durrr yasakkelime

uzak durmak bende isterim ama seviyorum onu :1no2: tavrımı ortaya koydum şuanda konuşmuyorum ama ayrılmakta istemiyorum off kafayı yicem

tatlım bu kadar insan bişey diyosa bi düşünmeli öyle değilmi sevgide bir yere kadar hem nikahlı kocan değilya ortam çok bozulmuş bu gençlik nereye gidiyosüprizzzzz bu yaşta beraberlik içki tövbe tövbe valla bazen kendimi yaşlı hissediyorum:bbo:

Bilemiyorum...bizde genc olduk..bizde cahil olduk...hala cahiliz belki...ama yinede neyin dogru neyin yanlis oldugnu cok iyi idrak edebiliyorduk..

Erkek arkadasin kizla bayilana kadar alkol icecegine sonrada o halde o halti yiyecegine keske kizi icmekten vazgecirip aninda o evi terk etseydi....o zaman vayy helal delikanli cocukmus derdim...:kahve:

Fakat yaptigi cok igrenc birsey...bence kizin o anki durumundan faydalandi! Böylesini nasil sevebiliyorsun anlamiyorum:delphin:

Allahim sen evlatlarimizi dogru yoldan sasirtma..daima iyilerle karsilastir:Saruboceq:

Canım yavrum sen daha lıse cagında olan bır kızsın... senın içkıyle sexsle alakası olan bırıyle nası gorusebılıyosun...yazık degılmı sana canım... yaşınız başınız ne... bence hemen terket ve kendını derslerıne ver senın bır gelecegın var sonucta ve boyle ınsanlardan uzak dur..
sevgıler...

bunlar lisede ve liseliler arasında yaşanan olaylar mı
ne günlere kaldık Allahım.

İmzam yok parmak bassam :sinifsinif:

Bunları düşünürken geleceğiniz için de planlar yapıyo musunuz?
Aklıma çok şey geliyo ama toparlayamıyorum pfff :olmaz:

off ortalık ne kötü oldu ya kuzum senin daha yaşın küçük ilerde bunlar için üzüldüne güleceksin değmeyen insanlar için canımı sıkmışım diyeceksin sen o çocuğu postala sonraa otur ders çaılş üniv kazan keyfine bak üniv gidince lisedeki herşeyin yalan olduğunu çok çocukça düşündüğünü anlayacaksın tabi son karar senin ama bunlar senin iyiliğin için

bi erkek ben o kızla yattım diye sevgilisine anlatıyorsa o erkege dikkat edeceksin..senle de yatarım hazırsan mesajını veriyordur belki de sana baskaları arıyor beni istiyor haberin ola elini çabuk tut diyor kendince..yani bu benim anladıgım tabi..

Ablamın oğlu ilkokul birinci sınıftan orta sonu kadar sürekli taktir onur belgesi getirdi kızlar o kadar başarılı bir öğrenciydiki takii liseye başlayana kadar şimdi karnesi toto loto gibi 1-2 sürekli aksi ailesinin sözünden çıkmayan çocuk karşı falan gelmeye başladı . Kuzene dedik ara azını yakınlaş konuş diye neler anlatmış neler inanın ben hepsini burda yazamam utanırım yanlız lise kızlarının 20 tl verdimi erkeklerle birlikte oldugu konusu şok etti beni sınıf ark. larmız verdikmi 20 tl oluyo bizimle demiş ablam hala şokta mafoldumben

Back
X