ne yapmalıyım:(

ya bence bunu size anlatmakla bak ben istemeden bile kızlar benimle birlikte oluyor.hatta bunun için zaman kolluyor.sen benimle oolmazsan olanlar da var.bence hiç etkilenmemiş gibi yapın.sizi kıskandırmaya falan çalışırsa oralı olmayın.o kızla da aranıza mesafe koyun.sizin sevgiliniz olduğunu bilerek çağırıyorsa güvenilir biri değil.yani kimin eli kimin cebinde hesabı mide bulandırıcı durumlar.

Şuanda zaten öyle kim kime dum duma televizyonlarımızda oynayan çocuklarımızın gözüne gözüne sokulan filmler nasıl kim kimin koynunda belli degil :1no2:

herşey önlerinde herşey açık ortada şimdi
bilboardlar bile teşhir edici
sonra da zamaneden şikayet etmek yersiz
çocukların da suçu yokkikafamçokkarıştı

Şuanda zaten öyle kim kime dum duma televizyonlarımızda oynayan çocuklarımızın gözüne gözüne sokulan filmler nasıl kim kimin koynunda belli degil :1no2:

çok doğru valla
çocuk dizisi şeklinde yapılan diziler bile aşk temalı.
anaokuluna başlayan çocuk hemen kız arkadaş buluyor:)
öyle özendiriliyor ki artık
sevgilisi olmayana tuhaf bakılmaya başlandı
mahalle baskısı dedikleri şey bu olsa gerek
hele şu "kavak yelleri" diye abuk bir dizi yok mu
izlemediğim halde fragmanlarından görüyorum
durmadan birbirleriyle sevgili değiştiriyorlar
bu da gençlere örnek tabii

hadi geçler cahil diyelim evli yaşlı başlı insanlar da izliyo o ahmak diziyi ya

ya şu erkeklerin cinsellik yaşaması nekdr normal geliyor demi ama aynı şeyi kadın yapsa direk ona söylenecek damga bellii oluyor zaten...ben karşıyım hem erkegin hem kadının önüne her gelenle cinsellik yaşamasına.yok alkolluydum, yok bunalımdaydım ondan oldu lafları çok komikk..

Teselli de sınır yok ne kadar düşünceli bir çocukmuş şaştım kaldım.

Hadi diyorum senden evvel yaşanmış bir şey bunu dillendirmesi zaten hiç hoş değil hadi onu geçtim bide hala ikinizi yan yana getiriyor sizde de peygamber sabrı varmış gerçekten.

Akıllı ol derim elini tutsa öptüm der, öpse artık ne der bilemiyorum.

Sonuçta o kızı senin gözünde 2 paralık etmiş yarın sana yapmayacağı ne malum?

arkadaşlar 10 aydır süren bir ilişkim var sevgilimleçok kavga etmeyiz ama arada ayrıldığımızda oldu ve şuanda bana anlattığı olay gerçekten sınırlarımı zorluyor ne yapıcağımı bilmiyorum:(olay şu:bi kız var biizm sınıfta ismi nuray diye bu kızında bi sevgisi var bu çouk hep kızı aldatıyordu bizde biliyoruz okuldayız sonuçta duyuluyor.geçen sene sevgilimle çıkmazken kız yine çocupun onu aldattığını öğrenmiş ve moreli çok bozukmuş sevgilimi evine çağırmış oda gitmiş.kız sakinleşmek için mi ne içki içmiş sevgilimde az içmiş yani kendinde ama kendinde olmasına rağmen yinede kızla ilişkiye girmiş:mymeka: bu senede böyle bişey olacakmış kız sevgilimi evine çapırmış ama gitmemiş yani sevgilimin dediğine göre:(ve o kızı ben tanıyorum konuşuyorum şuanda o kızla beni yanyana getirmesine bile çok kızıyorum ne yapmalıyım lütfen akıl verin bana

ya daha lise desin. ne uğraşıyorsun böyle şeref... abaza erkeklerle. iiyi bi halt yemiş. sen olsan da hayatında olmsanda. böyle bi insandan sen ne beklersin aceba

ha ben onunla herşeyi yaparım yatarım kalkarım diyorsan o ayrı

aklını başına topla, burda yazılanlara biraz göz at. şimdiden bu tür yaşadın ne olacak ... olgun mu oluyorsunuz büyümüş mü oluyorsunuz şiz şimdi kesin birbirinizi çok seviyorsunuzdur....

Allh akıl fikir versin senin gibi gençlere.. yaş ilerledikçe şimdi yediğiniz naneler için çokkkkkkkk kafanızı duvarlara vuracaksınız

ne yapmalıyım denecek tarafı kalmamış zaten bunun.şahsen ben olsam konuşmam muhattap olmam sevgilimi de muhattap ettirmem.keyefendi karşı çıkacak olursa yol veririm gider.
bu kadar basit değil ki aşk sevgi denen şey:1closedeyes:

arkadaşlar şuanda sevgilimle görüşmüyorum ve bu konuda kesin bir karar verene kadarda görüşmemeye karar verdim :(

:1shok:
bu ne yaa erkek arkadaşı kızı aldatıyo kıs içki içiyo senin erkek arkadaşını eve çağırıyo beraber oluyolar ve bütün bunları lise öğrencileri yaşıyooo :1shok::1shok:
sanırım yaşlandım benn :delphin:
canım benim sen bu adamdan da bu ortamdan da bu kızdan da uzak durrr yasakkelime

aynen katılıyorummm canımmm

Back
X