Arkadaşım..
Sen üç kuruş biriktirelim diye kendi keyfinden ve hayatından 2 seneyi feda edeceksin ama inan ki yeri gelecek senden kötüsü olmayacak her iki taraftan da.
Kayınvalide ile oturmak zordur,sinir ve sabır ister..
Bence yapma;ver kiranı ileride para biriktirir ev sahibi olursunuz.
Ayrıca siz parayı boşa vermiyorsunuz;kendi hayatınız için harcamış oluyorsunuz
Arkadaşım..
Sen üç kuruş biriktirelim diye kendi keyfinden ve hayatından 2 seneyi feda edeceksin ama inan ki yeri gelecek senden kötüsü olmayacak her iki taraftan da.
Kayınvalide ile oturmak zordur,sinir ve sabır ister..
Bence yapma;ver kiranı ileride para biriktirir ev sahibi olursunuz.
Ayrıca siz parayı boşa vermiyorsunuz;kendi hayatınız için harcamış oluyorsunuz
kaldi ki kaynananin evinde otursaniz da kendi eviniz icin para fln biriktiremezsiniz. ekmek elden su golden olmayacagina gore.... bi de ogullari ailesine kiyamiycak zaten onlarin evindeyiz diye, normalde kiraya vereceginiz kadar masrafiniz olur kesin. oyle olmasa kaynanasiyla oturanlar hep koselik olurdu....
off bilmiyorum arkadaşlar bu devirde hep kira ödeyerekmi geçicek ömrümüz sadece anı düşünüp hareketmi etmeliyim yoksa ilersini düşünmelimiyim bilmiyorum bende istiyorum tabikli eşimle yalnız olmayı başbaşa kalmayı rahat olmayı ama diyorum ya ilerisi ne olacak nişanlım kesinlikle ısrar etmiyo bu konuda illa oturalım demiyo kaynvalidemde istediğiniz yerde oturabilirsiniz diyo kararsızımÇok üzgünüm çoook
kafamçokkarıştı:bbo:laelaelaelaelaeakannehiroff bilmiyorum arkadaşlar bu devirde hep kira ödeyerekmi geçicek ömrümüz sadece anı düşünüp hareketmi etmeliyim yoksa ilersini düşünmelimiyim bilmiyorum bende istiyorum tabikli eşimle yalnız olmayı başbaşa kalmayı rahat olmayı ama diyorum ya ilerisi ne olacak nişanlım kesinlikle ısrar etmiyo bu konuda illa oturalım demiyo kaynvalidemde istediğiniz yerde oturabilirsiniz diyo kararsızımÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?