ne yapmalıyım

helennnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
11
0
86
Van
slm kızlar aranıza yenı katıldım coktadır takıp edıyorum bugun uye oldu..
kızlar sızın tavsıyelerınıze ıhtıyacımı var...gecenlerde bırısyle tanıstım adam evlı tabı benım ona karsı hıc bısey yok bunuda o bılıyor..ama benım ıse ıhtıyacımı oldugu ıcın sureklı onunla gorusuyorum..bana ıs sozu verdı sana ıs bulacam dedı sozumu yerıne getırecem dedı ama sende bana bı soz ver dedi..ıse gırdıgını gun benı aksam yemegıne goturecksın dedım bende kabul ettım tabı ben van da yasandıgımı ııcn o da ıstanbulda gelırsem oaraya kalacak yerım yok sende kalırım dıyor..amacı farklı ne yapayım..ıs ıhtıyacımı var ama boyle konusmaları benı tedırgın edıyor ne yapmalıyım..tesekkurler

iş vaatlerine inanma. ve uzak dur. yada yemek söz konusu olurs tekrar.
elbette eşinizle gelirseniz başımın üstünde yeriniz var :) havasında konuşun.
eşinize selam söyleyin deyin konuşmalarınızda.
onun evli olduğunu sıkça hatırlamasını sağlayın.
sizi hafife almasına izin vermeyin.

ben vanı bı ılcesınde oturuyorum cumartesı gelıp senı de alıp merkeeze gıdelım dedı bırlıkte senı gorustureyım sonra bırlıkte bısyler yaparız< dedı bende bakalım dedım belkı ben tek gelrım orda gorudruz dedı...bı turlu guvenemıyorum kendısıne

arkadasım saka mı bu
adamın niyetini anlayacak kadar olgun oldugunu dusunuyorum mesleginden

ben vanı bı ılcesınde oturuyorum cumartesı gelıp senı de alıp merkeeze gıdelım dedı bırlıkte senı gorustureyım sonra bırlıkte bısyler yaparız< dedı bende bakalım dedım belkı ben tek gelrım orda gorudruz dedı...bı turlu guvenemıyorum kendısıne

ailenizle yasamıyormsunuz siz bilmiyorumkismile birde bu kişiyi nerden tanıyorsunuz

ya canım adamı nıyetın bende bılıyorum ama bı ısı kaybetme korkusu var yoksa ben ona soyleyeceklerımı var..sadece fıkır ıstıyorum sızde..

E güvenmeyin de bence..
Adamın niyeti bariz ortada..Saf iyilik yapacak olan bir adam yok sende kalırım,yok yemeğe çıkarız gibi
ucuz numaralara yatmaz zaten..
Bu tür adamların bulduğu işten de hayır gelmez bence..
Araya mesafe koyun.Kendi kendinize iş arayın derim ..

ailenizle yasamıyormsunuz siz bilmiyorumkismile birde bu kişiyi nerden tanıyorsunuz

aılemle yasamıyorum tekım ben bu arkadası bı ara calısıtgımı hayvan hastanesınde tanıdıgımı bı bayan arkadasını akrabası bayadır tanıyorum gecenlerde gorustugumde ışe ıhtıyacımı oldugunu soyledım bu olaylarda ondan sonra basladı

ya canım adamı nıyetın bende bılıyorum ama bı ısı kaybetme korkusu var yoksa ben ona soyleyeceklerımı var..sadece fıkır ıstıyorum sızde..

ondan gelecek iş gelmez olsun derim gönderirim size iş bulunca bu isteklerinin ardı arkası kesilmez

zaten iş korkunuz olduğunu anlamasa böyle davranmaz.
Sizin işe ihtiyacınız var ve bu zaafı kullanıyor.Ne yapacaksınız yani,sırf işi almak adına
bu niyetteki bir adamla görüşecek misiniz.
Çok dikkatli olun o haldealsanaalsanasmile

aılemle yasamıyorum tekım ben bu arkadası bı ara calısıtgımı hayvan hastanesınde tanıdıgımı bı bayan arkadasını akrabası bayadır tanıyorum gecenlerde gorustugumde ışe ıhtıyacımı oldugunu soyledım bu olaylarda ondan sonra basladı

o bayan arkadasın haberi varmı bu durumdan peki yani size asılmasından fln

E güvenmeyin de bence..
Adamın niyeti bariz ortada..Saf iyilik yapacak olan bir adam yok sende kalırım,yok yemeğe çıkarız gibi
ucuz numaralara yatmaz zaten..
Bu tür adamların bulduğu işten de hayır gelmez bence..
Araya mesafe koyun.Kendi kendinize iş arayın derim ..

tesekkurler canım gercekte boyle bu kısıyle konustuktan sonra saglıklı dusmedıgımı ıcın sıze yazdım..

yok aslında onunla bu konuyu da konusmak ıstıyorum

ama şimdi o bayan adamın eşini fln tanıyorsa işler değişir siz bence işi fln bırakın o adamdan uzaklasın iş gelecekse hayırlı gelir zaten eger ilerde bir sorun olursa o arkadasınız olan bayana anlatırsınız

slm kızlar aranıza yenı katıldım coktadır takıp edıyorum bugun uye oldu..
kızlar sızın tavsıyelerınıze ıhtıyacımı var...gecenlerde bırısyle tanıstım adam evlı tabı benım ona karsı hıc bısey yok bunuda o bılıyor..ama benım ıse ıhtıyacımı oldugu ıcın sureklı onunla gorusuyorum..bana ıs sozu verdı sana ıs bulacam dedı sozumu yerıne getırecem dedı ama sende bana bı soz ver dedi..ıse gırdıgını gun benı aksam yemegıne goturecksın dedım bende kabul ettım tabı ben van da yasandıgımı ııcn o da ıstanbulda gelırsem oaraya kalacak yerım yok sende kalırım dıyor..amacı farklı ne yapayım..ıs ıhtıyacımı var ama boyle konusmaları benı tedırgın edıyor ne yapmalıyım..tesekkurler

Uzak dur ondannn !! Arkadaşım zaten iş ihtiyacın olduğunu bildiği için sana böyle davranıyor. Onun seni tedirgin ettiğinin sende farkındasın zaten.. Allah gönlüne göre bir iş versin sana inşAllah. Ama o kişiden uzak durmanı söylim ..

kesinlikle uzak dur iş bulcam diye hayatının hatası olcak belki hayat bu ne olur ne olmaz bilinmez.öle yardıma tükürüyüm.Allah büyük gene bulursun

Back
X