ne yapmalıyım

mylittlebird

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mart 2009
516
67
318
ben 5 aylık evliyim eşimin ikinci eşiyim benim ilk evliliğim bana ilk tanıştıgımızda daha önce evli oldugunu söyledi sonaradan öğrenmiş değilim fakat evlendik 2. ay büyük bir tartışma sonucu ben çok yanlış bir evlilik yaptıgımı düşünmeye başladım ama ite kaka araya birileri girdi falan 3 sene sürdü biz anlaşamıyoduk dedi olabilir dedim kabul ettim üstüne bana evlenelim düğün yapalım tabi hakkın ama ben evdeki eşyalerı hemen değiştiremem kabul eder misin dedi medeniyiz ya iki koltuk için kavga mı edicem dedim ona da tamam dedim ama evlendim eski eşinin bi kaç fotoğrafı kartları kadına hediye alınan üzerinde resmi olan kupalar buldum tabi kızdım kendi ailemde dahil olmak üzere herkes bana sonuçta o evde o kadın yaşadı böyle şeyler çıkabilir dedi sustum eşim saklmadıgına haberi olmadıgına bunlarla yargılanmak istemediğine dair cümleler kurdu en son eşimin mail adresinde boşanmalarının hemen ardından eski karısına yazılmış bir mektup buldum eşim kendince evliliklerinin biyografisini çıkarmış öyle bi mektup ki kadını her haliyle geri istiyo anlaşamadıgın evliliğn boyunca yanlış yaptıgını düşündüğün bir kadına yazılmış bir mektup değil ben resimleri falan buldugumda yanlış mı yaptım senle evlenmemeli miydim diye kızgınlığımda yürü kapı orda diyen adamla mektubu yazan adam arasında dağlar kadar fark var şimdi yine anlattıgım herkesin o önceymiş olmuş bitmiiş sen bu olaya dahil değilsin hatta dışında ve üstündesin diyenlere mi inanayım midemdeki garip kramplara mı

canım ne desem ki bilemiyorum.
belki o mektubu ayrılığın verdiği bi anlık düşünce ile yazmıştır.
o evdeki eşyaları keşke tamamen değiştirseydin.
ben yapamam açıkcası.en azından yatak odasını ve oturma grubunu alabilirdiniz.
geriye kalanları eskiciye verseydiniz.
ne bileyim bacım.
sonuçta istesede istemesede 3 yıl beraber yaşamış ilk eşiyle.
eskileri deşipte neden mutluluğunu engelliyorsun ki!
annem der ki deştikçe kokar kızım.
geçmişle yaşarsak hiçbir zaman mutlu olamayız.
bulunduğun anın ve geleceğin tadını çıkar.

sezarın hakkını sezara verelim kendisi bişi almam dedi ama bizim orda yatak odasını kız tarafı alır da dedi ben aldım zaten yatak odamı halımı vs koltuklar yemek odası televizyon ve mutfak eşyası varsa artık onlar eskiden kalma sonuçta adamla tanıştıgımda yalnız yaşadıgı bir evdi burası

canim allah sabir versin.sen kadinsin.oncelikle mutfaktaki arac gerecleri degistirerek basla yavas yavas eskilerden kurtulmaya.ayrica eski esini dusunup o kadini dusunme artik.esin onu sevseydi ona geri doner senle hic evlenmezdi...

zor tabi yasadiklarin ama biraz kendine guven.gecmisle yasayanin gelecegi olmaz.eminim sen boyle davrandikca esin de ister istemez okadini aklina getiriyordur...

unut bitti gitti,senden oncesi yok artik

kocanla mutlu olmaya ve yuvani toplamaya bak...eger hala seviyor ve seni sevdigine inaniyorsan mucadele et...

canım kendi seçimlerinin sonucunu yaşıyorsun...

ama keşke olmasaydı,yapmasaydı, vb, cümlelerle bir yere de varamayız.

bence al karşına konuş.

ben gidersem üzülür müsün? mutlu musun? bir ilişkinizin özetini çıkarın artıları eksileri konuşun...
beeraber tatlıyada bağlayabilirsiniz. noktada koyabilirsiniz.... ama mutlaka konuşun.

Back
X