Bunu sordum benden hoşlanmadın mı dedim. Hayır saçmalama bendeki bu bozuk psikolojiyle nasıl olacak bu iş dedi... Bilmiyorum yanındayken herkes bana anormal geliyr sanki herkes örgütten bunalımdayım diyordu. Ben de fazla üzerine gittim sanırım dün akşama kadar haber alamayınca sert çıktım. Tanışmamz internet üzerindendi. İnsan 180 derece nasıl döner anlamyrm bana güzelliğin önemli olmadığını söyleyen de kendisiydi. Duruşun, efendiliğin yetiyor derdi hep. Kafamda bir sürü senaryo kuruyorum kendim yazıp kendim oynuyorum resmen... Ona göre sorun sadece psikolojisi bozuk olması ve benim ona biraz uzak davranmam.
Kendinden bil canım sen hoşlanmadığın biriyle karşılaşsan pat diye beğenmedim hoşuma gitmedin demezsin onca konuşmuşluğun var onunda psikolojisini düşünürsün yavaş yavaş bahanelerle uzaklaştırırsın kendinden sen dünya güzelide olabilirsin ama karşındaki seni beğenmeyebilir bence bunu kabullen daha fazla üzülme
Gece internet üzerinden görüştük. Beni çok da tınlamadığını farkettim. Bugünki iftar planı da yalan oldu çünkü hiç bahsetmedi. Bana kalan kendimi geri çekmek olacak...
Psikolojisinden dolayı olabilir de olmayabilir de. Bilmiyorum açıkçası umrumda da değil artık. Beni kaybetmeyi seçeni kazanmak için uğraşmam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?