ne yapmalıyım??

arkadasim bence sakin arama, cagri atma, mesaj atma. Kendini senden hoslanan bir erkek yerine koy. Sen birini begensen, pat diye gidip numarasinimi istersin? Bukadar israrci olurmusun? Hayir.
Gider yol sorarsin, sirince gülümsersin tesekkür edersin. Baska bir gün ayni durakta beklersin ve sadece tebessüm etmekle yetinirsin falan filan iste, ama öyle pat diye numara istemezsin öyle degilmi?

Aileye anlatma konusuna gelince:
Belki paranoyak diyeceksiniz bana ama bende tuhafima giden, garipsedigim birsey olunca aileme anlatirdim. Tami tamina tarif ederdim birde.
Bu aliskanlik bende haberlerde ve programlara cikan ve kizlarini kayip ilan eden aileler sonrasi olustu (Allah kimsenin basina vermesin). Hani hertürlü ip uclarini ariyorlar ya. En son kiminleydi, garip birseyler oldumu son zamanlarda vs. Bende hakikaten cok tuhafima giden seyleri mutlaka anlatirdim anneme, ablalarima falan.

kendi kızım ya da kız kardeşim bana bu soruyu sorsa ona vereceğim cevabı vereceğim sana: ortalık çeşit çeşit piskopat dolu dikkat et. belki gayet efendi bir çocuk da çıkabilir ama tehlikeli ve kötü niyetli bir insan çıkma riski de az değil. ailene anlatmakla da fena etmemişsin.

aramayın ne öyle yolda her laf atanın numarasını alıp ailenize arayım mı bu çocuğu diyemi soruyosunuz allah korusun ne olduğu belli olmayan kişilere bide msj çağrı atacaksınız ne yapmak istiyosunuz çocuktan ilk görüşte hoşlanmamışsınız anladığım kadarıyla aramayın ne işiniz var

Bence aramamalısın cnm ilk görüşte hiç bir bilgi edinmeden ki davul bile dengi dengine diyorsun.... Arayıp ta kendini sakın basitleştirme derim

İlk defamı bir erkek sizinle tanışmak istiyor ?
ben yazdığınız yazıdan bunu çıkardım ..
Lap diye atlamışssınız telefon num. almışsınız ..

Birde ; İnsanların dış görünümü ile karar verilmez inancına , huyuna suyuna ..
top sakaldır , dövmelidir ama namazında nıyazındadır ..bilemeyiz yani ..

Yaşınızıda merak ettim : durakta size num. veren bırınden num alıp ailenize falan anlatmanız çok komık ..
Yetişkin birinin yapacağı davranışlar değil bunlar ..

elin tanımadığın adamın biri için kafanın karışmasına değmez..ailen doğru söylüyor..ne münasebet ya ..hiç tanımadaığın it kopukmu yoksa içicici mi bağımlımı bilmediğin biri ile...tv de hergün neler dönüyor farkında değilsin heralde..adres sormak için yardım ettiğin biri bile seni bi yere alıp kapatabilir...allah korusun neleri görüyoruz..vazgeç sil at aklından..

Son düzenleme:
bence kesinlikle kabul etmemelisin bu tip kişilere asla güven olmaz ne yani o durakta seninle tanışmak içinmi bulunuyormuş acaba tabiki değil senin nerede yaşadığını biliyormu o nerede yaşıyor seni uzun zamandır gören bilen biri olsa ben derim kabul et ama bu tarz bence sapıklığa girer çünkü aynı durum benimde çok defa başıma geldi asla kabul etme derim bunu dövmeli birisi vs için demiyorum inançlar giyim kuşam herkesin kendisini ilgilendirir ama hiç tanımadığı bir kıza bu teklifi yapmak çok saçma sapıklık bir olay yoksa sana 1 saniye içinde aşık falan mı oldu onuda sanmıyorum sen onun telefonunu almadın ama o sana verdi sen şimdi soruyorsun arasammı diye sen onu aramazsan o seni arayacakmı hayır seni bulmayamı çalışacak yine hayır kısaca bence sen bu olayı unut bana göre sen bu olaydan etkilenmişsin birinden teklif almak böyle aniden olması güzel gelmiş olabilir ama benim fikrim olumsuz yönde belki adam şizofrenin teki 1-2 gün sizinle flort edecek sonra acaba ne yapacak orası meçhül ve ben olsam asla numarasını almazdım numara verirdim ama başımdan savmak için sahte numarta verirdim ya bide sen evlimisin bekarmısın sözlümüsün nişanlımısın vs hayatında biri varmı yokmu bilip bilmeden nasıl insan bu teklifi yapar o kişi merak ediyorum

Son düzenleme:
siz en başta tanışalım diyen birisi ile konuşarak yapmışsınız zaten bence hatayı.
hem istemem diyorsunuz hem durakta konuşuyorsunuz,tanışmak istemiyorum sizinle diyorsunuz ama verdiği numarayı alıyorsunuz.sonra tanışmak istemediğiniz kişiden annenize bahsediyorsunuz ve kafam karıştı ailem çok kızdı ne yapmalıyım diyorsunuz? siz istemediğine emin misiniz?davul bile dengi dengine benim neyim ilgisini çekti farklı tiplerdeyiz diyorsunuz ama o ''farklı '' tipteki insanın ilgisini çekmek sizin kafanızı karıştırmış olmasın?
bence hiç kafa yoracak bir konu değil.yolda gördüğünüz bir insan için kafanızın bukadar karışmasına hiç gerek yok.önce siz kendinizi korumayı bilmelisiniz.açıkçası yolda karşılaştığım ve tanışmak isteyen birisi ile 1 saniye bile muhabbet etmem bana çok ters ve saçma geliyor.sizinde kendinizi böyle gereksiz bir duruma sokmamanızı tavsiye ederim.

ya aldım aileme sorarım eğer onlarda onay verirlerse bir mesaj bir çağrı atarım diye...

her yolda karsiniza cikip numarasini veren her kisinin numarasini alip, " anne,baba arabilirmiyim" diye sorup ailenizde " aaa ne demek kizim ara ne sakincasi var" diyecekte degil herhalde bunuda düsünecek kadar akliniz vardir heral. :34:

durupta böyle insanlarla konusmaniz bile hata.neler oluyor neler farkinda degilmisiniz disarida neler olup bittiginden genc kizlari kötü insanlarin nasilda tuzaklarina düsürdüklerinden,ne hilelerle kandirdiklarindan.lütfen biraz akilli ve mantikli olun böyle insanlardanda uzak durun.:34:

Son düzenleme:
hiç yüz vermeseydin keşke. ailene anlatmanda iyi olmuş ayrıca . ayrıca arayıp sorma derim. bundan sonra karşına çıkarsa aynı şeyi yap yüz verme .çok ısrar ederse, hoşunada giderse çaktırmadan ararştırısın. ayrıca her küpeli top sakallı kötü diye bi kuralmı var. her kapalının tam müslüman sayılamayacağı gibi.

Back
X