ne yapmalıyım??

prettywitch

Hakk,Vedûd,Tevvâb,Selām,
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.371
12
158
eski erkek arkadaşımla ayrılalı 4-5 ay falan oluyor sanırım.Ayrıldığımızda arkadaş kalalım demiştik ve ara sıra msjlaşmaya devam etmiştik.Ve bir süre sonra bir olay yaşandı basit bişey ve ben ona birşey söylemeden faceten sildim ve numaramı değiştim.yaklaşık 1 ay oldu sileli belkide 1 aydar fazladır..1 aydır hiç iletişime geçmemişti.bugün gördüm arkadaşlık isteği yollamış.

Ve olayın şu yanı var biz ayrıldıktan bir süre sonra 2-2.5 ay sonra bir başkası girdi hayatıma ama sonra o kişiyle şöyle bir karar verdik şuanlık arkadaş olalım bazı sebeplerden dolayı ileride ilşkimiz hakkında karar veririz diye anlaştık ortak kararımızdı.Şuanda görüşüyoruz ama tabii bir birliktelik değil.Ama ikimizde ileride olabileceğini düşünüyoruz.

Eski erkek arkadaşım eklemiş dediğim gibi henüz yanıtlamadım isteği.Aslında reddetmeyi düşündüm sonra merak ettim niye eklediğini.:44: Ben onu sildikten 1 ay sonra niye ekledi? :44: ve onu sildiğimde tepki vermemişti niye sildin diye vs. sormamıştı.Şuan tekrar eklemesine anlam veremedim.Açıkçası merakta ediyorum.Bir tarafım isteği kabul et diyor diğer tarafımda kabul edersen halen ona birşeyler hissettiğini düşünüp egosunu tatmin edicek diyor.Çünkü ben eski erkek arkadaşımı çok şımartmıştım ondan vazgeçemeyeceğimi onu çok sevdiğimi falan düşünüyordu.:8: Ama kimse vazgeçilmez değildi bunu düşünmediii hiç.Şimdi ben o isteği yanıtlamalı mıyım yoksa yanıtlamamalı mıyım?

kabul et canım ama onu umursama hemen nıye ekledın benı falan deme bırak o kendısı derdını anlatsın belki senı unutamamıştır​

eğer tekrardan barışma ihtimaliniz yoksa reddetmelisin bence....
bazen erkeklerin akıllarının başına gelmesi için vazgeçilmez olmadıklarını anlamaları gerekiyor . :)

kabul et canım ama onu umursama hemen nıye ekledın benı falan deme bırak o kendısı derdını anlatsın belki senı unutamamıştır​

bende karar veremedim oyüzden burada paylaşayım ve yorumların çoğunun fikrine göre hareket edeyim dedim.Tabii ki ben birşey yazmayı düşünmüyorum açıkçası silerken tüm bağımı kopararak sildim ileride onu geri istemeyeceğimi veya arkadaşlığına lüzum olmadığını düşünerek sildim ve tabii bir olayda yaşandı onun etkisi de vardı.O olayda şu ona msj yazdım bir gün bak biz arkadaş kaldık.Fakat senle konuştuğumuz zaman ben seni nereye koyacağıma karar veremiyorum.Senin için tamamen bitti mi? yanii sen artık arkadaşım diyebiliyor musun benim için diye msj yazmıştım ve bende buna göre seni nereye koyacağıma karar vericm demiştim.Msjıma geç cvp vermişti ama geç cevap vermesinin nedeni görmemesiydi faceten yazmıştım çnkü msjı.Sonra hemen cevap gelmeynce sadece bir soru sordum bir beklentim yok yazdım.Sonrada bir msj daha yazdım cvp vermene gerek yok dye..Oda face e girdiğinde kusura bakma işle ilgili bir yerdeydim msjını yeni gördüm yazmış.Bende problem yok yazdım.Ve oda birşey yazmadı konuyla ilgili vs. Bende kendi kendime şöyle düşündüm seniii halen unutamayan adam senden o sözü duyduğu anda direkt konuya girerdi ama o niye geç gördüğünü yazdı ve başka soru sormadı dedim.Sonuç olarak sildim onu.işte yaklaşık 1-1.5 ay sonrada o ekledi.

Birde sildikten 1 hafta sonra kuzeni yazmıştı faceten bana xx le konuşuyor musunuz? bende hayır o konuya girme dedim.oda niye ki ne oldu vs. dedi bende olan bişey yok ayrıldık biz dedim. olanlar bunlar yanii.Şuan bu adam niye ekler buna anlam veremedim.:44:

eğer tekrardan barışma ihtimaliniz yoksa reddetmelisin bence....
bazen erkeklerin akıllarının başına gelmesi için vazgeçilmez olmadıklarını anlamaları gerekiyor . :)

teşekkür ederim cnım yorumun için.Oda kaybettiğini iyice anladı sanırım.çnkü doğum gününü bile kutlamadıım.Orda dank etmiştir ona geçtiğimiz günlerdeydi doğum günü.Çünkü ona aşık olduğumu çok sevdiğimi falan düşünüyrdu kutlamayınca iyice unuttuğumu düşünmüş olabilir.kaldı ki unutmuştum zaten o eklemesydi aklıma bile gelmezdi o defteri kapatmıştım

bende karar veremedim oyüzden burada paylaşayım ve yorumların çoğunun fikrine göre hareket edeyim dedim.Tabii ki ben birşey yazmayı düşünmüyorum açıkçası silerken tüm bağımı kopararak sildim ileride onu geri istemeyeceğimi veya arkadaşlığına lüzum olmadığını düşünerek sildim ve tabii bir olayda yaşandı onun etkisi de vardı.O olayda şu ona msj yazdım bir gün bak biz arkadaş kaldık.Fakat senle konuştuğumuz zaman ben seni nereye koyacağıma karar veremiyorum.Senin için tamamen bitti mi? yanii sen artık arkadaşım diyebiliyor musun benim için diye msj yazmıştım ve bende buna göre seni nereye koyacağıma karar vericm demiştim.Msjıma geç cvp vermişti ama geç cevap vermesinin nedeni görmemesiydi faceten yazmıştım çnkü msjı.Sonra hemen cevap gelmeynce sadece bir soru sordum bir beklentim yok yazdım.Sonrada bir msj daha yazdım cvp vermene gerek yok dye..Oda face e girdiğinde kusura bakma işle ilgili bir yerdeydim msjını yeni gördüm yazmış.Bende problem yok yazdım.Ve oda birşey yazmadı konuyla ilgili vs. Bende kendi kendime şöyle düşündüm seniii halen unutamayan adam senden o sözü duyduğu anda direkt konuya girerdi ama o niye geç gördüğünü yazdı ve başka soru sormadı dedim.Sonuç olarak sildim onu.işte yaklaşık 1-1.5 ay sonrada o ekledi.

Birde sildikten 1 hafta sonra kuzeni yazmıştı faceten bana xx le konuşuyor musunuz? bende hayır o konuya girme dedim.oda niye ki ne oldu vs. dedi bende olan bişey yok ayrıldık biz dedim. olanlar bunlar yanii.Şuan bu adam niye ekler buna anlam veremedim.:44:

canım barışmayı düşünüyorsan ve ihtimali varsa kabul et. ama öyle bir şey yoksa kabul etme. çünkü bu durumu daha da zorlaştırabilir ikiniz içinde. öncelikle onla birlikte olmak istiyormusun buna karar ver ve hayatına ona göre yön ver derim ben. ama insan birlikte olmayacak olsa bile merak ediyor dmi canım :1: bende de olmuştu bi kere merak :)

canım barışmayı düşünüyorsan ve ihtimali varsa kabul et. ama öyle bir şey yoksa kabul etme. çünkü bu durumu daha da zorlaştırabilir ikiniz içinde. öncelikle onla birlikte olmak istiyormusun buna karar ver ve hayatına ona göre yön ver derim ben. ama insan birlikte olmayacak olsa bile merak ediyor dmi canım :1: bende de olmuştu bi kere merak :)

evet benimkide merak işte :1: ne diyecek diye merak ediyorum.:31: ondan bir beklentim yok.Bir ilişkiyi beraber sürdürebileceğimize inanmıyorum yine biticek bir gün başlasak bile biticek bunu biliyorum.Ve boş yere onunla zamanımı harcamak istemiyorum.Duygu olayıda benim için artık eski bir sevgili , onu seviyorum diyemem çok eskide kaldı o duygu.Ama tabii eski sevgili olayı olunca sadece merak devreye giriyor.

bebeğim bişy diycem aslında hani demişsin ya eğer kabul edersem ona karşı hala birşeyler hissettiğimi düşünebilir falan diye,
kabul etmezsen de bu sefer ' kabul etmedi demek ki beni hala unutamamış hissettiği bir şeyler var, görünce duyguları depreşiyor demek ki ' gibilerinden de düşünebilir :)
sen kabul etsen de etmesen de o nasıl anlamak isterse öyle düşünür yani =)
şahsen ben olsam mesela, hiçbirşey hissetmediğim bir kişiyi eklemezdim, o eklerse de kabul ederdim birşey düşünmeden birşey hissetmeden..
eklemiş, tanıdık, derdim ve kabul ederdim :)
ama kabul ettikten sonra ne tek kelime birşey yazardım o yazmadığı sürece,
ne de paylaşımlarımı o görücek ona göre paylaşayım diye değiştirirdim....
o yokmuş gibi facebook hayatıma devam ederdim yani =)
yine de sen bilirsin kuzuuum :13:

teşekkür ederim cnım yorumun için.Oda kaybettiğini iyice anladı sanırım.çnkü doğum gününü bile kutlamadıım.Orda dank etmiştir ona geçtiğimiz günlerdeydi doğum günü.Çünkü ona aşık olduğumu çok sevdiğimi falan düşünüyrdu kutlamayınca iyice unuttuğumu düşünmüş olabilir.kaldı ki unutmuştum zaten o eklemesydi aklıma bile gelmezdi o defteri kapatmıştım

tabi şunu da söylemeden geçemiycem çok önemli çünkü, bence kabul edeceksen de ona karşı birşeyler hissetmiyorsan kabul et. çünkü hala birşeyler hissediyorsan eğer onun yaptıkları paylaştıkları seni etkileyebilir :( belki yeni bi sevgili edinir resimlerini falan koyarlar aşkımlı canımlı cicimli sevgi gösterilerinde bulunurlar, senin de moralin bozulur doğal olarak durduk yere :(

Son düzenleme:

kapattıysan bırak kapalı kalsın bence gereksiz kalabalık doldorma hayatına insanı yorar çünkü bırak yoluna gitsin karşına çıkıp kendisini hatırlatmasın....

Son düzenleme:
tabi şunu da söylemeden geçemiycem çok önemli çünkü, bence kabul edeceksen de ona karşı birşeyler hissetmiyorsan kabul et. çünkü hala birşeyler hissediyorsan eğer onun yaptıkları paylaştıkları seni etkileyebilir :( belki yeni bi sevgili edinir resimlerini falan koyarlar aşkımlı canımlı cicimli sevgi gösterilerinde bulunurlar, senin de moralin bozulur doğal olarak durduk yere :(

canım ona karşı birşey hissetmiyorum artık.Yanii o konu kapandı bir beklntim yok ondan.onla sevgili olma gibi bir düşüncemde yok.Sadece merak ediyorum niye eklediğini ve yazıcak mı acaba ? yada bişey demek içn mi ekledi vs. merak ettim yanii derdi ne? ama kabul edip etmemek konusunda da kararsızım.

kapattıysan bırak kapalı kalsın bence gereksiz kalabalık doldorma hayatına insanı yorar çünkü bırak yoluna gitsin karşına çıkıp kendisini hatırlatmasın....

teşekkür ederim yorun içinn.aslında haklısınnn.Yorumların çocuğnluğuna göre karar vereceğim ne yapacağıma çnkü ben kararsız kaldım.

eğer öyleyse şunu yapabilirsin, ne kabul et ne de etme. mesaj olarak ' hayırdır ? ' yaz sadece bakim ne diyecek.. sert olmak iyidir :)
ama sen de günler sonra yaz onun yaptığı gibi. ben olsam öyle yapardım hıh. :)

canım ona karşı birşey hissetmiyorum artık.Yanii o konu kapandı bir beklntim yok ondan.onla sevgili olma gibi bir düşüncemde yok.Sadece merak ediyorum niye eklediğini ve yazıcak mı acaba ? yada bişey demek içn mi ekledi vs. merak ettim yanii derdi ne? ama kabul edip etmemek konusunda da kararsızım.

eğer öyleyse şunu yapabilirsin, ne kabul et ne de etme. mesaj olarak ' hayırdır ? ' yaz sadece bakim ne diyecek.. sert olmak iyidir :)

eveeeet :1: bu aklıma gelmemişti.İyi bir fikir gibi geldiii.Çünkü kabul edersemmm hemen havalanıcak bak yine dayanamadı kabul ettiii halen seviyor beniii diye düşünücek eminimmm çnkü :1: ama senin dediğin gibi yaparsam daha iyi olur sankii :1:

bu fikir bana da mantıklı geldi...kabul etsen de,etmesende o düşünmek istediği gibi düşünüp yorumlayacak... ona bu fırsatı verme bence..

çok iyi yapmışsııın :) şimdi çok bozulucak bu mesajına ve muhtemelen şöyle bir şey yapacak
' hayrı şeri mi var arkadaşız diye ekledim işte ' gibi bir şey yazıcak ve arkadaşlık isteğini geri alıcak :D
çok bozulcak çoook :):):)

Son düzenleme:
şekercim konunu okumadan direkt sana özelden mesajı salladım ama gülsen88in fikrini uygulaman süper olmuş hayırdır? :52: harbiden çok bozulacak çok iyi yapmışsın :51:

Son düzenleme:
Back
X